Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamicute...

azi sunt plina de energie si chef de viata...e frumos, soare, caldut afara...uauuuuuuuu de cand asteptam vremea asta...

ieri am fost la berarie, am stat 3 ore... m-am simtit taaaaaare bine...mi-am adus aminte ce bine e sa mai iesi la o poveste intre fete...

crissteo, o mare imbratisare...ma bucur ca esti bine, ca esti mai optimista si linistita...

crispro, si Filip mai are izbucniri de personalitate cand se enerveaza...in acel moment, tipa de nervi, apoi sta nemiscat sa vada reactia mea...daca vreau sa-l ajut sau daca il bag in seama, se enerveaza si mai tare, nimic nu-i mai trebuie, ia si arunca ce-i cade in mana si se uita urat...no, pana ii trece...
asa ca de obicei il ignor...

v-am spus ca ne-am luat capre? ne bagam in afaceri... deja incep sa fete capritele...i-am dus pe copii sa le vada...sa vada iedutii...sunt asa frumosi...

revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

v-am spus ca ne-am luat capre? ne bagam in afaceri... deja incep sa fete capritele...i-am dus pe copii sa le vada...sa vada iedutii...sunt asa frumosi...

revin!

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

ce bine, eu ma abonez la voi cand o sa inlocuiesc lp-ul, sa imi trimiteti de 2 ori pe saptamana

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ramona, sa fiti fericiti in casuta noua!
Eladea, spor la bani daca ati intrat in afaceri :)
Mycya, si Mara isi zice "tu" . Daca o intreb cum o cheama zice tot "tu"

Are cateva cuvinte noi de ieri: ghi= gri, tai= stai, bobo = bobo de la duck tv

Azi dim pe la 5 a facut fimea un caca a auzit marius dar a zis ca nu era in stare sa reactioneze asa ca au dormit intr-un mare miros :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

revin!

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

ne abonam si noi. bravo voua!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Mycya, eu i-am dat lui Raul ananas. Si crud si la conserva.
Nu a avut nici o pb. Si cred ca, prima data i-am dat cand avea 1 an.

Fetele din Cluj, nepotica mea a racit, asa ca nu stam peste noapte. Mergem sambata la cumparaturi si ne si intoarcem acasa. Asa rau imi pare...

Andreea, nu am stiut ca ati luat caprite. Si faceti si productie, sau doar vindeti laptele si miei?

Azi s-a lasat cu circ cand am plecat de acasa. Oare cum va fi cand il las la cresa? Mi-e asa de groaza...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

salutare!

am uitat sa intreb....Ananas ati dat la copii?

Baby si celelalte gravidute , cand vedem poze cu burticile ?

poze.....sincer nu am facut nici una...dar oi incepe de acum sa fac Nu vreau sa zica bebelina ca la ea nu mi-a pasat ar la Tudor am mii de poze....Asa ca voi recupera si imi voi face iar saptamanal....

Ananas eu i-am dat lui Tudor...Ii place foarte mult dar....am observat ca se irita foarte tare la gura ...asa ca nu ii mai dau
Nu cred ca mai sunt restrictii la fructe pentru copii nostrii ca deja sunt maricei si cam pot manca de toate

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

ma iertati, alergologul de serviciu anunta: ananasul are multa histamina si e si f acid, adica nu va fi f prietenos cu stomacelul strumfilor!mai amnati un pic.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

acum am aflat si explicatia iritarii la gura
Prima oara am crezut ca poate e doar o intamplare dar am vazut ca a facut si a doua zi...Asa ca nu ii mai dau

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Mycya, eu i-am dat lui Raul ananas. Si crud si la conserva.
Nu a avut nici o pb. Si cred ca, prima data i-am dat cand avea 1 an.

Azi s-a lasat cu circ cand am plecat de acasa. Oare cum va fi cand il las la cresa? Mi-e asa de groaza...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Si eu i-am dat conserva si nu a avut nici o reactie negativa.....De aceea i-am dat si crud...Dar crud nu ii prieste
Paula.... ce poza frumoasa ai la avatar.....Ce s-a schimbat Raul...E un frumos

Andreea, felicitari pentru caprite. Sa fie intr-un ceas bun si sa va aduca multi, multi bani

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Mycya suntem bine toate 3. Natalia creste frumos, Rebeca face tot felul de nebunii, eu muncesc printre picaturi - alt stres pentru mine. De cateva nopti dorm cu ambele fete, ca Rebeca urla noaptea dupa mine; e destul de obositor, sa nu o trezeasca Natalia pe Rebeca, dar ma descurc. E adevarat ca adorm seara impreuna cu fetele, la ora 9 si ma trezesc dimineata impreuna cu ele la 7, dar asta a fost singurul mod in care reusesc sa ma odihnesc suficient (bine! peste noapte am 100 de treziri, ba Reeca, ba Natalia...).

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

vreau si eu caprita!

alergologul de serviciu zice:

carnea de ied si de miel este indicata in tratamentul alergiilor rebele.
carnea de capra are cantitati f mair de fier.e folosita in tarile arabe sub forma de pastrama(pusa doar 2 zile la sare), imediat dupa nastere.ajuta si la colici si la anemie.

personal am iesit din spital cu hemoglobina 7.la fier sunt alergica asa ca mi-am cumparat o capra, am facut-o pastrama toata si am mancat-o.
dupa 3 luni aveam hemoglobina 14!

Mergi la inceput