Minuni de NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2012
Raspunsuri - Pagina 19
andie_n spune:
Buna tuturor. Ma alatur si eu grupului vostru, UM -10.02.2012, DPN -16.11.2012 (dupa calculatoarele de pe net). Vineri sunt programata la ecografie, sper sa fie totul ok, sa se vada bb. Sanatate tuturor si sa avem parte de sarcini fara probleme!
A.C spune:
Avem aceleasi date,andie_n.Bine ai venit printre noi!
Alina 5+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
IPopica spune:
Hai hello si voie buna
Ia sa vedem ce-am mai avut noi pe aici....
Discreet multiform ie prietenele mele bune bune; oricum arefam am de infipt doar o data pe zi (slava cerului) asa ca prefer varianta de "somn usor". Cu ocazia asta ma bag si eu la ora fixa in pat si apoi incep "aaaa, adu' si mie niste apa, ca io nu ma mai pot ridica; auzi, da si mie telefon/telecomanda/frupte etc ca io nu ma mai pot ridica".
Hmmm, gaze ziceti .... upsii Pana acum n-am avut nici o dilema cu chestiile astea. Si sper sa ma scuteasca macar pana la leafa; am spenduit ceva luna asta .... testeeee, pastileee, ceasloaveee ntz ntz ntz
Dana84, sa intri sa repeti faza cu "stati calme, totul e in regula". Crezi ca din 5 in 5 minute ai putea?
Bun venit noilor "ingreunate"
gogoasa hormonizata
andie_n spune:
Am si eu o intrebare, sper sa ma puteti ajuta. Am vazut ca sunt cateva persoane aici care au mutatii ale genei MTHFR si/sau ale genei PAI-1. Am facut si eu aceste teste, pentru ca incepusem sa investigam de ce nu reusim sa avem un bb pana acum (incercam de vreun an jumate, dupa ce incercasem un an am inceput sa facem niste analize); mie mi-au iesit analizele in general ok, cu exceptia acestora (MTHFR 677C>T si MTHFR 1298A>C in stare heterozigota, PAI-1 675 4G in stare homozigota). Nu am apucat inca sa discut cu doctorul despre aceste rezultate, asa ca voiam sa va intreb pe voi daca stiti ceva despre asta. Trebuie tratament, sunt riscuri pentru sarcina? Ma cam stresez un pic de aceste rezultate, dar speram sa fie ok totusi. Sanatate tuturor!
andie_n spune:
Mai incerc o data sa vad daca imi merge tickerul din semnatura .
[url=http://lilypie.com][/url]
dana84 spune:
IPopica din cinci in cinci minute clar nu la ca la cata agitatie are fimea nu as avea nici o sansa dar va pot povesti inceputul meu de sarcinaca sa va dati seama ca am trecut prin aceleasi chestii si totul a fost ok....
buuuun....sarcina a fost obtinuta prin fiv...mi-a bagat 3 embrioni dintre care unul a fost cu nroc...nu am avut rabdare sa-mi fac beta dupa 14 zile cum se recomanda si mi-am facut-o dupa 9...a iesit 73.3...veselie mare,o ora nu m-am putut opri din palns...e de aici incepe distractia...sun dr ii comunic si-mi zice asa : repeta beta dupa 2 zile,daca stagneaza valoarea inseamna ca s-a oprit din evolutie,daca scade inseamna ca este extrauterina si daca se dubleaza inseamna ca este ok...in momentul ala gata mi-a bagat o plantatie de morcovi...repet beta peste 2 zile si surpriza iese 544...sun dr si zice: o buuun inseamna ca sunt gemeni,hai la eco...ma duc la eci si acolo surpriza nu se vede nimic..m-a luat nebuneala,plansul ,gandurile negre ca unde este copilul...am mai asteptat o saptama si m-am dus iar si atunci s-a vazut samburelul dar inca nu avea activitate cardiaca...abia dupa inca o saptamana cand m-am dus am auzit si inimioara....apoi la fiecare control la care ma duceam ,cand asteptam in fata usii sa intru ma rugam in gandul meu sa fie totul ok si sa i se auda inimioara si sa nu se opreasca din evolutie
apoi sarcina a crescut si ma panicam cand treceau cate 3-4 ore si nu misca deloc...apoi am cazut de 2 ori pe scari la servici..dar cazaturi ca lumea
asa ca daia va spun din toata inima sa stati linistite si sa nu va stresati ca bebeii sunt bine la voi in burtici...eu ce am rezolvat ca m-am stresat atat???...NIMIC...in schimb nu m-am bucurat de perioada de gravida cum trebuia sa o fac
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea...dar a fost din inima si sper sa puteti lua ceva din ea
va pupi
Bubulina42 spune:
Dragelor, ma primiti si pe mine alaturi de voi? (nu vin singura)
Am la activ doua sarcini (naturale) pierdute la 10 saptamani,un polip descoperit ca si cauza de avorturi spontane si operat rapid, un FIV inceput si neterminat si al doilea FIV reusit.
Asa cum am inteles, prima zi, -in sarcinile obtinute in urma FIV-, este considerata ziua de prelevare, asa ca noi am plecat la drum pe 1 martie, pe 4 am avut transferul, pe 16 analiza de 12 zile (valoare 273) si valoarea de la 14 zile -595..
Suntem fericiti pana la cer si inapoi si apoi de la capat!
Maine, practic, facem 3 saptamani, iar prima eco o avem pe 29 martie.
Dupa calculatorul de aici, de pe DC, puiul nostru ar trebui sa ne spuna bun gasit de Mos Nicolae:)
Am 42 de ani, mari emotii, mari sperante si sper sa fie totul ok pana la capat.Sunt o optimista, asta sper sa ma ajute mult.
Primim si noi un locsor in coltisorul vostru cu minuni? Ne-am bucura tare mult!
Va pupam!
Carmen
A.C spune:
Bun venit,Carmen! Iti dorim o sarcina usoara ca un fulg si un bebe sanatos si norocos!
Alina 5+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Dragelor, ma primiti si pe mine alaturi de voi? (nu vin singura) Am la activ doua sarcini (naturale) pierdute la 10 saptamani,un polip descoperit ca si cauza de avorturi spontane si operat rapid, un FIV inceput si neterminat si al doilea FIV reusit. Asa cum am inteles, prima zi, -in sarcinile obtinute in urma FIV-, este considerata ziua de prelevare, asa ca noi am plecat la drum pe 1 martie, pe 4 am avut transferul, pe 16 analiza de 12 zile (valoare 273) si valoarea de la 14 zile -595.. Suntem fericiti pana la cer si inapoi si apoi de la capat! Maine, practic, facem 3 saptamani, iar prima eco o avem pe 29 martie. Dupa calculatorul de aici, de pe DC, puiul nostru ar trebui sa ne spuna bun gasit de Mos Nicolae:) Am 42 de ani, mari emotii, mari sperante si sper sa fie totul ok pana la capat.Sunt o optimista, asta sper sa ma ajute mult. Primim si noi un locsor in coltisorul vostru cu minuni? Ne-am bucura tare mult! Va pupam! Carmen |
Ptr. ca sunt cu multe proceduri la activ si o nastere iti spun cum a fost la noi. In primul trim. de sarcina ca varsta gestationala a sarcinii se calcula data punctiei + 2 sapt., de obicei corespundea cu prima zi de cm +- cateva zile, apoi dupa primul trim., inclusiv proful de FIV, care m-a vazut si el toata sarcina, calcula la prima zi a ultimei menstruatii, chiar daca a fost o menstruatie provocata.
Sarcina usoara si la termen