Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Mai Ada fomeie serioasa esti tu? pai asa se iau hotariri din astea esentiale?
acuma Badiu e un scump, mi-a fost asistent universitar in studentie, e de treaba si priceput si a nascut-o pe cumnata-mea de 2 ori. insa nu te mai speria si tu acuma de orice, miine vine altul si iti spune o poveste pe dos, ce te faci?

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ada eu te felicit pentru incercare , data viitoare o sa-ti iasa sigur ciorba... Pana la urma care este acel spital 'rau famat '?
Fleur cred ca este foarte buna salata ta , eu sunt fan salata , numai ca la noi nu are gust nimic acum dar incerc asa
Balanta ,acum am venit din parc si chiar ma gandeam la tine pe drum ca nu venea nici o masina si am mers mult pe jos si chiar te apreciez pt rabdarea de care dai dovada stiu ca Dumnezeu te intareste sa rezisti dar din punctul meu de vedere astia sunt copiii facuti mari sacrificii , chiar daca obtii sarcina mai greu ... dar statul in pat 9 luni este de tot respectul .
Am o verisoara care ambele sarcini le-a dus numai la pat ...baie/pat , altceva nu a stiut ... din pacate primul copil ia murit cu 2 zile inainte sa nasca si la a doua sarcina a nascut un baietel . Eu iti urez mult succes si multa rabdare .Hai ca am trecut de jumatate , mai avem un pic

22+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Laura, nu ai pofta de mancare? Ia de la mine, ca eu am prea multa !

24 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Laura, nu ai pofta de mancare? Ia de la mine, ca eu am prea multa !

24 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Sincer nu m-am omorat pana acum cu mancarea nu am luat decat 3 kg ... bine am fost plecata la drum cu mult peste cat era necesar , eu sper sa mai iau maxim 5 kg pana la final , da ...sunt o fana inraita de salata , daca imi dai toata ziua salata ,altceva nici nu iti mai cer .

22+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Biribu ai dreptate iubita. O sa ma duc sa vad doar care-i treaba.Laura ,de Elias vorbeam.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fetelor ma uit la carucioare si ma crucesc de preturi ...si nu prea, ma cam asteptam. Un sistem complet cu landou si scaun auto e de la 500 de dolari in sus. Va pun maine linkuri cu cele care mi-au placut mai mult, ca firmele vad ca sunt cam aceleasi peste tot. Criteriile la mine sunt: sa fie usor, robust, cu roti mari pt trotuarele cu gropi de aici (da, da!)si bineinteles cat mai confortabil pentru bb.
Intrebare pentru mamici: trebuie musai si landou, daca scaunul de carucior se intinde la 180 grade? Intentionez sa il plimb cat mai mult,toata vara pe bb (ca si-asa aici verile sunt scurte).

Noapte buna, somnic dulce cu cat mai putine intreruperi!

24 + X Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare fetelor! Am citit si eu asa mai in diagonala ce ati scris.

Balanta sa iti dea D-zeu putere si rabdare sa duci sarcina la bun sfarsit, imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie
Laura32 iti doresc si tie sarcina usoara, mai bine ca stai acasa, nimic nu e mai de pret acum decat bebe, dar stii si tu asta

Aruba, ma bucur pt vestile bune, sigur este bine bebelusha iubita
Pe elemental.ro sunt mai scumpe uleiurile si sincer ma indoiesc ca ar avea ceva in plus fata de cele de pe site-ul de care spuneam. La comanda pe care am facut-o mi-au dat si certificat de conformitate ca sunt bio bla bla si dupa ce le-am testat chiar am fost multumita. Imi palce pe elemental ca-ti da detalii multe despre care-s ok de folosit in sarcina, care ce stie sa faca etc.

Eu am in continuare placenta jos inserata langa OI sper sa se ridice totusi, nu m-am gandit niciodata ca as putea avea astfel de problema si nu-mi pica bine cand ma gandesc la ceza, dar aia e. Oare mai sunt sanse sa se ridice?

In rest, eu incerc sa sar peste postarile cu meniuri ca ma apuca poftele si nu am pe cine sa trimit sa mi le satisfaca cat despre mers la piata singura cu pitica, mai bine-mi bag un batz undeva ca numai alerg dupa ea si n-apuc sa cumpar nimic. Eu am luat 2 kg pana acum, dar nu ma agit ca stiu ca se vor strange detule pana la final. Abia astept sa-mi vina barbatul acasa...

Week-end frumos tuturor!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 16+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Mare ti-e gradina Doamne...ma uit la romanii au talent si ma minunez, de fapt incerc sa nu ma minunez prea tare ca doar sunt gravida :))

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 16+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fleur eu la primii doi copchii n-am avut landou, a mers f bine cu carut obisnuit, spatarul se lasa aproape la orizontala, insa initial oricum stateau in scoica. si aici parerile sunt diferite, eu nu vad de ce trebuie bb sa stea perfect la orizontala, cind pozitia lor preferata cind sunt f mici e cu piciorusele flectate, cam cum stau in scoica de fapt. acuma am luat cu landou mai mult de fason sa-mi fac mie pofta, in plus se scoate si il folosesc si pe post de cosulet, nu mai cumpar separat, i-am luat un suport pt in casa sau pe unde il mai punem, pe terasa etc.

Bumbitza eu am avut tot asa placenta joasa pe la virsta asta a sarcinii, acum a mai urcat, deci sperante sunt. eu mai vad pe la 30 de saptamini la ultima eco unde e, sper sa nu fie probleme, nu prea cred.

noapte buna si weekend placut

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi
am intrat sa va dau cafeaua ca nu am mai dat de mult si nu imi place sa raman datoare si va dau si o banana daca vreti

si acum imi verific memoria.am citit mai multe pagini din urma si stiu ca vroiam sa va raspund la mai multe dar nu stiu daca imi iese la toate

dana-mie imi place leonnici noi nu ne am hotarat inca la nume si chiar aseara mi a venit numele asta in minte si mi a placut.
noi trebuie sa gasim un nume care sa ne placa la toti 3 asa ca va fi greu de tot.care imi place mie nu le place lor si invers
si eu am mers ieri cu bicicleta dar am reusit sa merg jumatate de colt de strada ca acolo erau afara prietene cu copii,babe si tot felul si cand m au vazut au sarit cu gura pe mine toate de m am speriat

fleur-eric e unul din numele de pe listuta mea.mie imi place dar copilul zice nu ca asa il cheama pe un baietel de la gradi.
si bineinteles ca nu puteam sa ma las la tine ca m au luat si pe mine amorteli/dureri de solduri.si eu parca as copia tot ce ziceti voi.daca va doare pe una capul hop si eu,daca va doare gatul hop si eu si tot asa.cand ma bucuram ca mi au trecut durerile de gat si alte cele si ma gandeam ca voi putea sa dorm mai linistita aseara nu am mai putut de dureri de solduri.cum dorm doar pe parti nu stiu daca doemeam mai mult de 10 min pe o parte si amorteam rau si ma durea de abia ma intorceam pe partea cealalta.asa ca de dimineata am luat o banana ca parca ziceai ca ajuta.

trimit mesajul si mai scriu dupa ca nu vreau sa se intample vreo minune sa mi se stearga ca sigur nu il mai rescriu

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput