Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Super ideea de ideea de musaca cu vinete si dovlecei. Voi face in weekend, pun pe lista de cumparaturi, mie imi place cu carne tocat de vita...

24 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

biribu, multumesc
sunt bucuroasa ca azi am reusit sa ma spal pe cap dupa 3 saptamani (ultima data m-am spalat ininte de cerclaj). e drept ca m-am samponat doar o data, nu de doua ori cum as fi vrut (am zis sa nu stau mult in picioare), dar m-am spalat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pt fetele care au calatorit cu avionul in luna mai mare, aveti idee cum arata adeverinta aia data de ginecolog ca esti apta pt calatorie?

ar tr sa fie in engleza? sau in romana?

una din prietenele mele (32 sapt) tr neaparat sa plece sapt viitoare din tara si compania cu care zboara au zis sa aiba adeverinta, dar nimic in plus si e anu stie ce sa ceara la doc

Mergi la inceput

Porumbita, eu am mers cu avionul in saptamana 23, nu mi s-a cerut nici o adeverinta, bine nici nu am avizat compania de zbor dinainte, considerand ca nu sunt totusi in luna mare. Am spus doar la check-in, ca sa obtin loc la culoar.
La prietena ta sigur e luna mai mare si trebuie adeverinta. Daca e zbor international, cred ca ar trebui in engleza ca merge peste tot, nu?. Ceva de genul "I certify that , is my patient, x months pregnant and has no health problems that would prevent her from traveling by plane during the period from x to y 2012." Nu e nimic oficial ce scriu eu, doar o parere.
Sa mearga la medicul ei, sigur are o adev. din asta standard, iar daca medicul nu le are cu engleza, poate sa mearga ea apoi sa o traduca rapid, nu e mare lucru, cred (si nici scump).
Daca merg in 2, ii recomand sa ceara loc la culoar pentru ea si la geam pt sotul (rand cu 3 locuri), f probabil sa nu puna pe nimeni intre ei. sau si mai bine locuri pe exit row pt amandoi (spatiu mai mult pt intins picioarele). La fiecare ora de zbor sa se ridice si sa circule macar 5 minute.

24 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Vorbaretelor. m-a mancat undeva, gospodina din mine, mai bine mergeam la restaurant si nu ma mai munceam atat. Ciorba de burta , fiasco total. Cand am adaugat smantana, gata s-a branzit. Am aruncat-o in WC. In seara asta nici nu stiu ce mancam, cred ca salata de varza.Azi, am mai avut o chestie. A venit un coleg care e medic stomatolog si m-a intrebat unde nasc. Nu vreau sa va spun ce mi-a zis. Ca ala nu este spital, ca nu au neonatolog bun, ca nu au aparatura si ca primue lui copil nascut acolo, a paralizat la 24 de h, dupa nastere a paralizat de o mana plus inca alte povesti.Fara sa mai stea pe ganduuri l-a sunat pe dr. Badiu de la municipal si m-a si programat la el. Bineinteles ca luata de val am acceptat. Asa ca miercuri la ora 12 sunt la Municipal. Na ca acum sunt derutata complet.

Ada

Mergi la inceput

Of, acum am citit. E vorba de Elias.Sunt pe laptopul sotului si sar randurile cand scriu.

Ada

Mergi la inceput

Lasa Ada, nu-i nimic, uite de'aia nu fac eu ciorba du burta, am asistat odata la procesul de fabricatie si ... bleah...si munca multa...bine nici nu-mi prea place. Ca sa dizolv bine smantana in orice ciorba, o diluez inainte intr-un castronel cu zeama de la ciorba apoi o torn (la fel si cu oul batut). Noi stim oricum ca esti super-gospodina .
Nu e prea brusca schimbarea de doctor, de spital? Tu stii mai bine.

Bag si meniul de azi:

Mic dej: lapte+ corn flakes
espresso lung cu lapte

Gustare: 1 portocala si mai tarziu un nes cu lapte pudra

Pranz: 100 g fasole batuta
salata de spanac cu feta
1 felie de paine integrala

Gustare mai tarziu: pepene galben

Cina (preconizat): 1 pulpa de pui cu garnitura de orez brun, spanac, ciuperci; 1 felie paine

Gustare: fructe rosii cu iaurt sau ceva "sarat" (dar nu prea sarat, gen arahide sau batonase cu susan)...in functie de dispozitie.

De baut: apa minerala

Nota: salata de spanac a fost extra, v-o recomand. As fi pus si ceapa verde, dar n-am avut. Se poate asezona cu un sos usor cu iaurt, lamaie, un pic de ulei de masline.

Papa, subiectul meu preferat...

24 + X Ioan

Mergi la inceput

Fleur, cum ai facut salata de spanac?Eu cred ca maine fac ciorba de loboda.Nu stiu daca ma schimb.Ma duc doar sa-l vad si pe asta.

Ada

Mergi la inceput

Salata de spanac: rup bucatele cu mana frunzele tinere de spanac spalate si stoarse bine, adaug ceapa verde taiata marunt si asezonez (sos alb de salata, gata facut, sau iaurt light+ sare+otet sau lamaie+ ulei de masline, totul amestecat in prealabil) amestec usor si adaug la sfarsit bucatele de feta light. Puteti pune si salata verde in combinatie cu spanacul.
Imi place spanacul sub toate formele, dar abia recent am inceput sa consum si crud (salata). Un deliciu!

24 + X Ioan

Mergi la inceput

merci, Fleur!

Ada

Mergi la inceput