Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Michelle , ne-ai omorat cu retetele tale , recomandari ????????

23+ Andrei

Pai le recomand pe toate Sau altele? Daaa am multe pe lista de asteptare si eu, de exemplu prajitura sanatoasa de banane si ciocolata

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Michelle......
Incerc placinta cu legume deindata ce am timp...si aia cu urda.
Iertare fetelor daca starnim pofte neavenite, treceti peste mesajele astea.
Imi place ca gatesti cu ingrediente sanatoase, faina neagra, linte, quinoa, sirop de agave (de asta chiar nu stiam)etc Ar trebui sa scoti o carte de bucate de genul asta, zau (eu as cumpara-o imediat).

Pentru cine e interesata, se pare ca indulcitoarele permise in sarcina sunt zaharina si aspartamul, in cantitati moderate. Eu folosesc o zaharina la cafea zilnic.

Astept opinii despre exercitiile Kegel, pt intarirea musculaturii pelviene. Face cineva? (cica ajuta la nastere).

A, si sa nu uit, o fata de la strengari a nascut in apa. Tare m-ar tenta, daca ar fi posibil... Ceva pareri, informatii?

Va pup.

25 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fleur, ce bune de tune cu gimnastuca. Eu m-am transformat intr-o mare lenesa. As sta numai prin paturi cand vin de la serviciu. Asa ca trebuie sa ma mobilizez ptr. gimnastica . E clar.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Va invit la:
Capitolul 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Fleur si eu fac exercitii Kegel inca dinainte de a ramane insarcinata. Eu m-am hotarat sa nasc prin cezariana, nu stiu de ce dar nasterea vaginala nu mi se potriveste. Nu dati cu rosii, asta e.

Azi am facut ciorba cu afumatura si acrita cu zeama de varza si supa crema de legume din care am mancat deja 2 farfurii. Acum stau cu burta in sus si ma vait ca am mancat prea mult.

16+

Mergi la inceput