Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, am terminat si de gatit.Am facut ciorba de loboda, iar felul 2 le dau salata de spanac cum a facut-o Fleur si probabil ceva la gratar.Azi avem meniu light.Ali, am vazut capsuni, la caserola din import.Eu, mai stau putin si ma duc la coafor. Ma mai enerva si barbatu-meu, ca cica am facut niste brate sus de halterofil. am facut gimnastica de performanta si sunt mai lata in umeri si implicit am si mainile mai groase. Probabil acum cu sarcina s-au mai schimbat, si nu gaseste altceva decat sa ma sicaneze cu chestia asta, el domnu perfect. Hai, ca va mai innebunesc si pe voi.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !

Laura : 3 kg ... wowwww ... super, eu am ajuns la 6 , 2 le-am pus rapid intr-o luna, e drept ca m-a si lovit foamea; acum incerc sa ma abtin, eu sper sa nu depasesc 12 kg

Fleur : si mie imi place Eric. Ti-am trimis PM .

Ada : imi pare rau de ciorba ta de burta, eu nu am facut niciodata, momentan am noroc cu soacra-mea, ne face ea cand ne este pofta , iar in sarcina asta vreau sa zic ca am mancat de cateva ori, mi s-a pus mie pata pe ea .

Eu am gatit o ciorba de legume si o musaca de cartofi, as vrea sa mai fac o tarta cu lamaie dar poate o las pe maine, acum mi-a pierit cheful de gatit.

Va doresc un weekend minunat !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 24+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ce faceti burtici in seara asta ? Iese cineva pe undeva ?

22+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Salut fetelor!
Balanta, nu eram insarcinata cand am avut accidentul. Dar de atunci port in permanenta centura si cand sunt in dreapta si cand conduc.
Nu credeam ca se poate intampla un asa accident stupid, noi eram opriti in coloana si ala din spate a venit foarte tare, nu a pus nici macar frana, ne-a lovit atat de rau incant desi sotul era cu piciorul pe frana ca l-a vazut ca vine, ne-a aruncat in masina din fata. Eu m-am lovit initial de tetiera si apoi de parbriz de am crezut ca s-a spart ori capul ori prabrizul. Din fericire au fost intregi amandoua.
Si acum imi suna in urechi zgomotul acela sec.

Zicea cineva ca s-a ingrasat doar 3 kg, pai si eu am luat cam la fel fara 400 de grame si sunt in aproape 17 saptamani. Dar eu nu am pofta de mancare si nici nu mai iau vitamine ca nu le pot inghiti. Incerc sa mananc fructe si legume crude.

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Salut fetelor!

Zicea cineva ca s-a ingrasat doar 3 kg, pai si eu am luat cam la fel fara 400 de grame si sunt in aproape 17 saptamani. Dar eu nu am pofta de mancare si nici nu mai iau vitamine ca nu le pot inghiti. Incerc sa mananc fructe si legume crude.

16+

Eu am luat 3 kg , nici eu nu am pofta de mancare , dar iau vitamine ... cu cate kg ai ramas insarcinata Zizou ?

22+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulici_bebe spune:

Salut!Din pacate nu am mai reusit sa intru de ft mult timp pt ca am fost internata in spital,s-a scurtat colul,are doar 2 cm si abia azi mi-au dat drumul acasa

Aria-DPN:25 iunie 2012

Mergi la inceput

Sanatate multa Paulici si ai grija de bebe , presupun ca stai la pat , nu ?

22+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulici_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Sanatate multa Paulici si ai grija de bebe , presupun ca stai la pat , nu ?

22+ Andrei

da,stau la pat,nu am voie sa ma ridic decat pana la baie

Aria-DPN:25 iunie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rarisa spune:

Buna seara burtici!
Sunt noua pe forum si ma alatur comunitatii de burtci de iulie-august .teoretic ar trebui sa nastem pe 12 august dar avem sarcina joasa si uterul subtire si exista ceva sanse de nastere prematura....deci sa vedem daca e august sau iulie
de asemenea citesc despre kg acumulate pana acum...am acumulat 6,5 kg si suntem in 18 saptamani si 5zile.Adevarul este ca ma cam bucur ca ma ingras...sper sa raman cu vreo 2 kg dar....vom vedea.inainte sa raman insarcinata aveam 45kg.pana in saptamana 12-13 nu am putut sa mananc mai nimic si am slabit aprox 1kg.la ora actuala am 51 kg(adica am luat cam 1kg/sapt)
vs ???? inca nu vrea sa stea sa vedem ce avem la purtator(tati vrea neaparat fetitza si se umfla tot ca in calendarul chinezesc iese baietzel )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele eu sunt la concert. Cānta demential de frumos Lara Fabian.

Ada

Mergi la inceput