LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ma duc sa iau copilul de la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Chato, am citit articolele si m-am infiorat: genul asta de politica intr-o companie mi se pare ca impinge fie spre dezumanizare, fie spre o nemultumire care macina angajatul adanc in forul lui launtric, asa ca gesturile extreme ajung sa se justifice in cazul celor care nu mai pot suporta presiunea sau care nu pot/ nu stiu cum se se elibereze de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anaan, din pacate... cam asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Multumim tare mult fetelor pentru urari si pentru sustinerea de ieri

La multi ani Victor si Ina

M-am deblocat dupa vreo 2 ore si jumatate, am avut ceva emotii cand am vazut ca nu reuseau deloc.

Ina: nici eu nu vreau sa pleci, imi esti tare draga

Abia astept sa ajung la Luc, sa-l pupacesc bine de tot.Vreau sa duc copii la un loc de joaca frumos in Mall.

O seara frumoasa

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Am uitat sa va fac cinste virtual cu o felie de tort si cu tot ce doriti voi de baut

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani! LUCIAN
La multi ani INA si VICTOR!

INA, eu nu te inteleg, sper ca macar tu sa te intelegi

Cu riscul de a fi... rea: te-ai gandit cat va fi suferit Ruxi doar pentru ca tu ai vrut sa ai... o amintire frumoasa?

Te intreb pentru ca si eu am fost candva intr-o situatie similara. Si am preferat sa prelungesc agonia. Si, dupa un timp, ne-am regasit una pe alta...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CHATO, mi se pare extraordinar ca exista judecatori care sunt in stare sa dea asemenea verdicte. Adica sa recunoasca abuzul din partea angajatorului, chiar in formele acestea mai subtile. Ma rog, asta in lumea voastra civilizata...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Oliska

legat de David, esti sigura-sigura ca pt testicule FLOTANTE trebuie operatie? Si la ce medic intentionati sa mergeti?

Eu am operat pe bb3 la dl. Voinescu, poti citi despre el si despre operatii la capitolul cu hipospadias, citesti mai multe pagini, de la [eu sunt userul andreea_71]:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154364&whichpage=1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160494&whichpage=13

Ideea e ca mie medicul Voinescu, si separat medica de fam, pediatra mi-au zis ca operatie trebuie pt testicule NEcoborate, adica sa nu le fi vazut niciodata jos in scrot. Daca insa, sunt momente [chiar daca rare] cand mai si coboara, atunci sunt flotante si nu e necesara operatia, teoretic canalul acela trebuie sa fie suf de lejer cat sa poata cobori, din cand in cand, testiculele. Eu stiu si adulti cu testicule flotante, cu 2 copii, si activitate intensa . Bb3 al meu la fel le are, flotante, adica doar la stare relaxata si cald le vad, cateodata jos, altfel deloc, dar eu asa am inteles, cat le vad cateodata, e ok.

Eu zic sa mai intrebi si alta parere.

Si oare putza umflata are legatura cu testiculele...? Nu o fi mai degraba legat de fimoza?

In plus, dc operezi la MedLife, cred ca va tine max 2 zile, adica cea cu operatia si a 2-a zi, dc nu e febra, si copilul e relativ bine, va externeaza.

Ma poti suna oricand dc vrei sa ma mai intrebi de subiect.

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Ina

eu inteleg, printre randuri, frica ta despre inceputul sfarsitului... Si eu am aceasta tendinta, de a previzualiza, INAINTE de vreme, o anumita evolutie/involutie, si normal, in unele cazuri ma intristez inainte de a fi cazul.

Nu-ti spun ce sa faci/gandesti, singura vei alege tu, dar iti pove ce am mai gandit eu, in astfel de situatii [pe orice plan, nu doar iubire, forum etc].

Exista in mine 2 "ziceri":

1. traieste prezentul astfel incat viitoarea amintire sa te faca, inca 1 data, si inca 1 data, fericit, atunci, in viitor.

2. Viitorul incepe ACUM.

revin imediat cu explicatii

Poze cu noi

Mergi la inceput

am revenit. so:

Sunt unele lucruri pe care le-am vre:
- fara de sfarsit;
SAU
- si fara de sfarsit dar si fara schimbare.

In viata, pe diverse planuri, intalnim lucruri pe care le bagam in categoria 1, si altele in categoria 2. In ce categorie ar trebui sa le bagam, nu ne invata nima. Fiecare simte in felul lui. Insa, dupa "alocarea categoriei", cateodata... ne ciocnim de diverse detalii, intamplari care ne produc dezamagire, si tindem sa inchidem acel capitol, intr-un program de "prezervare", ca la fabricile in faliment. Aceasta tendinta, cel putin eu, am aplicat-o de n ori, si nu doar pe plan afectiv. Insa, cu timpul, am inceput sa ma mobilizez sa mai stau otzara si sa ma gandesc, inca 1 data, daca inchiderea si prezervarea ar tebui sa fie decizia ok, sau poate, schimbarea categoriei? Si, uneori, dupa aceatsa a 2-a reevaluare, reusesc sa REdefinesc/REaloc o alta categorie acelui lucru. Aceasta realocare uneroi, imi ofera noi valente, noi porti, si, privind in urma, cred ca as fi avut de pierdut dc nu faceam aceasta "miscare".

Revenind la forum, e adevarat, atmosfera s-a schimbat, asa este, nu putem fi prefacuti sa zicem ca nu. Caqnd ai intrebat tu dc a venit inceptul sfarsitului, eu am si explicat motivatia gasita de mine. Insa, am uitat sa adaug, si o fac acum, ceva:

DOAR atmosfera s-a schimbat, nu si noi, esenta noastra. Si nici motivatia initiala de a fi aici, virtual "impreuna". Si nici sentimentul de a ne fi drag acest club. De aceea, pentru ca si eu am avut momente de dezamagire/neregasire, inteleg dorinta ta de acum. Dar ea, am reusit mereu sa revin in mine insumi, sa redefinesc categoria, sa ACCEPT ca atmosfera de aici este in categoria 2, sunt schimbari, sunt si reveniri, si atunci, am batut palma cu mine insamai:

- noi, oamenii, suntem in categoria 1, si de aceea, nu as vrea sa "ne pierdem", si nici sa ne "schimbam", in adancul nostru
- atmosfera e din categoria 2, ea "are voie" [e natural] sa fie schimbabila.

Din acest motiv, eu nu mai sufar/"impacientez" f tare cand atmosfera se mai dilueaza/strica/etc. STIU ca ea, atmosfera, fiind din categoria 2, se schimba, si deci, doar astept.

Astept schimbarea schimbarii .

Dar ca la sah, astept activ :), de aceea, eu nu parasesc.

Pentru ca, nu vreau sa PIERD ce stiu ca exista aici la noi, in background, indiferent de cum e atmosfera la suprafata.

Vorba lui novusache, "coafura rezista".

Eu sper, din cand in cand, sa mai citesti aici la noi, si sa te regasesti, si pe noi, si pe tine.

Iti fac si o dedicatie:

http://www.youtube.com/watch?v=PNaOKHL3b54&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JDz40sKQ55s&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=cwUTrUWCvts&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iQbeCqtQUH8

Poze cu noi

Mergi la inceput