LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

www.ladepeche.fr/article/2012/03/19/1309683-montauban-la-traque-au-tueur-des-paras-s-intensifie.html" target="_blank">aici este profilul ucigasului care s-ar parea sa fie "de meserie", adica militar? ori, poate face parte din legiunea straina, e o unitate care e la 50km de aici?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chatonel, stiu ca nu se plimba lumea pe strada cu arma; ce nu inteleg e de ce naiba se acorda permis de port-arma tuturor psihopatilor. Cine e capabil sa traga intr-un copilas de 3 ani e clar psihopat si nu cred ca de azi pe maine. Asa a fost si in Ro cu idiotul care era politzai si a deschis focul in coaforul din Bucuresti. Si atatea cazuri in care politisti si militari is apucati de amoc si trag cum le vine la indemana!! ca in general in cazuri de-astea, cand nu-s nebuni care sustrag arme, e vorba chiar de oameni "de meserie", care se presupune ca au trecut teste psihologice Io nu-s nebuna si n-am arma. Atatia oameni nu-s nebuni si n-au arme: de ce? Pt ca se presupune ca e f. f. greu sa obtii una, trebuie sa ai motive intemeiate, sa treci teste...ei, iaca fleoshc, tot nebunu' are o arma

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sper sa fie prins si torturat, nu bagat la parnaie, torturat pana crapa de durere, da' asa, in cateva saptamani
Cazuri de-astea ma umple de ura si ma fac sa revin la periodica mea ura-spaima-greatza de specia umana

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu nu-s convinsa ca-i neaparat vorba despre rasism. Pana nu-l prind, toate-s speculatii.
Poate are legatura cu nemultumirea unora ca Fr inca are trupe alaturi de americani prin zone fierbinti. Au existat intodeauna diversi, care au ceva de impartit cu evreii....
Cat erau numai militari ucisi, facusera anchetorii un profil tip, acu lucrurile se cam schimba.
Un lucru e cert: sanatos la cap nu e.

Chato- Sunt convinsa ca te-ai gandit deja, dar circulati cat mai putin, ca asta e clar ca trage in ce apuca, cand i se pune pata sau cand va fi incoltit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Doamne Chato, am vazut stirea si m-am gandit imediat la voi. Ce tragedie Sa aveti mare grija, pana il prinde pe nebun

Mergi la inceput

of, of, of saracii copii si parinti

evident ca si carnavalul a fost anulat, la gradi este codul vigi(lenta)-pirat, deci nu mai intra nimeni in scoala inafara de copii, educatoare si personal.

sint total bulversata ... si, vb ilincai, cit poate sa fie de nebun un om care sa fuga dupa copii si sa traga in ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu Chatonel , aveti mare grija pana pun mana pe nebun pe care eu l-as tortura pana si-ar da suflarea in chinuri , dementul naibii !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

iaca si filmuletul despre banci si bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap ***411***

Mergi la inceput