La multi ani Ungaria!
pentru ca este o tara unde m-am simtit bine intotdeauna, pentru ca sotul meu este de etnie maghiara,pentru ca 8 ani cat am mers in secuime am fost intampinata si m-am simtit extraordinar, pt ca socrul meu a fost de etnie maghiara si a fost un om minunant, pentru ca am prieteni unguri minunati, pentru toate forumistele de etnie maghiara sau care traiesc in Ungaria, pentru toate acestea,azi urez
La multi ani Ungaria, de ziua ta!
Raspunsuri
marius spune:
La multi ani si mai multa toleranta!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
AkaManah spune:
Da. La multi ani tuturor prietenilor mei maghiari!
Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile!
b.nica spune:
Da, le urez si eu maghiarilor La multi ani! de ziua lor, dar ma adresez mai ales acelora care nu uita la randul lor sa ne felicite si pe noi de ziua noastra!
giulia81 spune:
Eu as dori sa va multumesc in numele tuturor maghiarilor pentru urari!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
AB_AC spune:
No, sa cresteti mari si frumosi si prietenosi:) ! Si sa continuati sa faceti colaci ca daca nu va scot din inima mea
marius spune:
Vrei sa spui Kurtos cine nu a mancat macar o data a trait degeaba
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ch_dana Eljen a magyarok si romanii pe langa ei Dana & Amelia (21.06.2011) |
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."