Bine v-am regasit! Sunt cativa ani buni de cand nu am mai fost activa pe DC; nu am reusit sa imi regasesc parola de atunci- si oricum nick-ul nu mai era valabil,- asa ca am "imprumutat"
un nick ce era liber cand mi-am refacut un cont, astazi.
Faptul ca nu am mai fost activa pe DC nu m-a impiedicat sa citesc, in masura timpului liber -ahhh, niciodata de ajuns- mesaje, raspunsuri, sfaturi, asa ca vreau sa va multumesc tuturor pentru suportul pe care l-am gasit aici...
Intre timp, viata mi-a adus muuult si multe, m-am mutat de pe un continent pe altul si sunt linistita, multumita si fericita.
Dar:imi/ne lipseste un pui...asa ca o sa caut probabil si membre ale comunitatii canadiene si o sa scotocesc mult rubricile de mamici in devenire, indiferent in ce coltisor din lumea asta sunt ele, am sa caut fetele acelea care trag mult sa ajunga la bucuria de a fi mamici, one day...Acolo ma incadrez si eu.
Inca o data, bine v-am regasit si sper ca de data asta sa nu mai am motive sa nu spun "prezent" pe perioada mari de timp.
O primavara frumoasa tuturor!
o bubulina optimista din Montreal
Bine ai revenit Bubulina!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi