Bun gasit si o primavara frumoasa tuturor!

Bun gasit si o primavara frumoasa tuturor! | Autor: Bubulina42

Link direct la acest mesaj

Bine v-am regasit! Sunt cativa ani buni de cand nu am mai fost activa pe DC; nu am reusit sa imi regasesc parola de atunci- si oricum nick-ul nu mai era valabil,- asa ca am "imprumutat" un nick ce era liber cand mi-am refacut un cont, astazi.

Faptul ca nu am mai fost activa pe DC nu m-a impiedicat sa citesc, in masura timpului liber -ahhh, niciodata de ajuns- mesaje, raspunsuri, sfaturi, asa ca vreau sa va multumesc tuturor pentru suportul pe care l-am gasit aici...

Intre timp, viata mi-a adus muuult si multe, m-am mutat de pe un continent pe altul si sunt linistita, multumita si fericita.

Dar:imi/ne lipseste un pui...asa ca o sa caut probabil si membre ale comunitatii canadiene si o sa scotocesc mult rubricile de mamici in devenire, indiferent in ce coltisor din lumea asta sunt ele, am sa caut fetele acelea care trag mult sa ajunga la bucuria de a fi mamici, one day...Acolo ma incadrez si eu.

Inca o data, bine v-am regasit si sper ca de data asta sa nu mai am motive sa nu spun "prezent" pe perioada mari de timp.
O primavara frumoasa tuturor!

o bubulina optimista din Montreal

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Bine ai revenit Bubulina!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Multumesc, Viviana! ce bine imi pare ca sunt iarasi (pe) aici!

Mergi la inceput