Aspirante optimiste! (775)
Raspunsuri - Pagina 5
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet ralu,poti ovula si mai devreme.si eu am cm ul de 28/29 de zile.da cel mai devreme am ovulat in Z12.de-asta fac teste de ovulatie.de fapt pana sa aflam problema faceam chiar sperand cu adevarat.da si acum fac teste ,pt ca si asa sunt sanse f mici.macar sa nu pierd zilele alea. |
ms mult velvisor
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
IuliaCospy spune:
Neata fetelor!
Poftiti la o sau ceai dupa preferinte!
Raluca, drum bun acasa!
Daena, drum bun si tie! Parca si tu ziceai ca vii in tara. Cu duphaston nu stiu ce sa zic. E o solutie cu hormoni, iar daca tu ai deja un dezechilibru hormonal... Mai degraba ti-as sugera, daca ai cum, sa dai o fuga la o clinica privata sau la spital cat esti in tara sa mai faci o eco si sa aflii o a doua parere. O alta solutie, nonhormonala ar fi sa iei vitamina e. Eu am luat la un moment dat ca sa imi regleze perioada dintre cicluri, si a fost ok.
Velvet
toate fetele si va doresc o zi minunata, chiar daca afara ninge
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
ralucaneagu spune:
multumesc pt urari fetelor
daaaa , stau o luna jumatate acasa , pana la sfarsitul lui aprilie .
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
simina_kin spune:
Buna dimineata fetele!
Am si eu nevoie de un sfat de la voi
Acum 7 luni am renuntat la pastile pt ca ne dorim bb2 , dar de vreo 4 luni ma confrunt cu dureri-intepaturi la ovare , care in peroada ovulatiei devin groaznice; binenteles ca bb nu am cum sa fac dc in acea perioada nici nu ma pot atinge pe burta ....sa fac ceva cu sotul nici nu incape in discutie
Am fost acum 2 luni la medicul meu (Secara) si mi-a dat tratament pt un chist mic pe ovarul stg........dar am lasat la cabinet 350lei pt consult si eco
Luna trecuta , la ovulatie ,am avut aceleasi dureri groaznice, iar de vreo sapt ma doare si in dreapta
Am luat trimitere de la med de fam , si vreau sa ma duc la spital....
Aici vreau sa ma sfatuiti voi , unde/cum sa ma duc?? si la cine?? pt ca vreau un medic care sa ma scape de actualele probleme si sa-mi ramana medic pt viitoarea sarcina, dar sa nu aiba cabinetul lui privat ca m-am invatat minte de la prima sarcina...Prefer sa ma duc la spital si sa fac ( in sarcina) analize/eco importante in alta parte (dc este cazul), decat sa ma duc la cabinet privat si sa dau 350 pt consult+eco
As vrea sa ma duc la Filantropia sau Polizu, dar nu stiu cum sa fac.....ma duc simplu la camera de garda cu trimiterea in mana ??????Stiti vreun med in Filantropia care sa nu aiba / sau sa lucreze in paralel si la un cab privat?????
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Mica imi pare rau de ziua 1, capul sus mobilizeazate si mai departe.
Velvet multumesc de raspuns referitor la spermograma, stii de ce eram ingrijorata ca un octor a zis ca din totalul de spermatozoizi doar 25% sunt viabili si ca din cei viabili doar 1 din 4 inainteaza si ca nu am sanse sa raman insarcinata cu o asa spermograma.
Lorena, alex voi nu mai intrati deloc? va rog uitati-va si voi putin si spuneti-mi parerea, e in capitolul trecut.
Ralu drum bun spre casa.
Fetelor eu nu sunt de acord cu adoptia, parerea mea inca sper la un al nostru si simt ca am toate sansele sa il fac.
Mica ce culmea ar fi sa ne si cunoastem, parca asa presimt.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mihaela, nu ma pricep deloc la interpretarea spermogramei, la capitolul asta nu am avut probleme. I-am dat lui Camcris un link dar mai simplu e sa vezi cum am zis sa caute, era vorba de un site unde se discuta despre tratamentul naturist pentru astfel de probleme si cred ca mai scriau fetele si ce rezultate au. Cred ca exista si pe DC un topic dedicat.
Daca nu ma insel, Lorena a scris ca nu mai intra deloc.
Eu nu mai scriu despre chestiuni tehnice, le dau pe PM.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
IPopica spune:
Neata fetele
Simina, incearca sa suni la numerele de la Filantropia (le au pe site) si poate iti dau ei detaliile despre cum ajungi la un doctor de-al lor.
Cat despre alegerea doctorului, in locul tau i-as cauta pe google pe toti cei prezentati la Filantropia, imposibil sa nu dai si peste cabinetele particulare in caz ca le au (sau ceva informatii de la foste sau actuale paciente de-ale lor).
Personal nu te pot ajuta, nu cunosc niciunul de acolo. Dar intre Filantropia si Polizu as alege Filantropia. S-a investit destul de recent acolo si-mi inspira mult mai multa incredere.
Succes!
Raluca, reveneala placuta la Romanica.
Zi usoara fetele!
I.P.
Mihaelafalt spune:
Multumesc alex, linkul ala am incercat si eu dar nu imi da voie sa il deschid.
Imi pare atat de rau ca s-a creat asa o situatie, hai mai gandeste-te si revino ca noi avem nevoie de voi, uite eu saptamana vitoare sigur merg sa fac analizele de trombofilie asa ca sa tragi cu ochiul poate am nevoie de sfaturi la interpretarea lor.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mihaela, trebuia sa cauti tu pe google, ca vad ca nu a mers nici daca am pus pauze in adresa site-ului. Baga pe google branca ursului infertilitate si o sa apara printre rezultatele cautarii pagina SOS Infertilitatea (la mine e al 5-lea rezultat), cum intri gasesti discutiile fetelor.
O sa faci Profil trombofilie II? Daca faci si pentru gena PAI sa fie atenta cum ceri ca sunt 2, tie iti trebuie asta (cea mai scumpa dintre cele 2, daca uiti cumva numele ei):
http://www.synevo.ro/gena-inhibitorului-activatorilor-plasminogenului-pai-polimorfism-675-4g5g-risc-trombofilie/
Simina, asa e cum zice Ioana, Filantropia a investit mult in ultimul timp. Eu stiu doar un medic la Polizu, care merge o zi pe saptamana la Regina Maria, dar sigur nu te cheama acolo, Laurentiu Pechi, il recomand, este OK profesional, dar si ca om.
Stiu multi medici care cheama la cabinete particulare pentru ecografiile morfologice, pentru ca acolo sunt aparate performante, nu ca in spital. Dar povestea asta e pentru sarcina. Tu iti rezolvi problemele in spital si vezi mai incolo ce si cum.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!