Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Si eu abia astept Baby Expo pentru ca la BabyBoom Show nu cred ca voi ajunge.. este mult prea departe de noi.. tocmai la celalalt capat al Bucurestiului..
In ce priveste intalnirea bucurestencelor.. contati si pe prezenta mea .. nu am preferinte daca sa fie in timpul saptamanii sau in weekend .. doar sa nu fie prea devreme .. mai dupa 12:00 asa
Imi pare rau sa aud ca aveti dureri , contractii dureroase sau nedureroase! Sper sa va linistiti curand si pentru asta va dau un dulce, dulce!
Eu nu am nici dureri nici contractii dar .. dupa aproape 3 saptamani de insomnii crancene am descoperit ca am dezvoltat un fel de Claustrofie la dormitorul si la patutul meu drag
Cum intru in dormitor si ma asez in pat simt ca ma sufoc, ca nu pot respira , ca imi vine toata mobila in cap si ca ma scufund asa intr-o mare prapastie!! Imi e o groaza teribila sa inchid ochii!
Cum ies, incep sa ma plimb prin living, ma asez pe canapea, ma linistesc instant si adorm !
Mor de draci ca nu mai pot dormi cu iubi meu dar pe de alta parte imi pare bine ca macar pe el il pot lasa sa se odihneasca.. nu trebuie sa ma pazeasca pe mine .. dar totusi trag speranta sa imi revin curand .. sa fie doar o alta toana a sarcinii

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 29 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna (iar)
Hai ca am intrat de pe laptop sa scriu mai repede.
Tigruta deci bazinetele sunt zona de la rinichi unde se unesc nu stiu ce canale prin care iese urina. Dupa cum spuneam dilatatia nu era mare, in loc de maxim 4 a avut 4,3mm. Ce am citit eu pe net copilasi cu dilatatii de 7mm-8mm si si-au revenit pana la un an au facut tratament preventiv ptr infectii urinare si si-a revenit bazinetul. Ce m-a intrigat ca la 3 saptamani distanta de la ecografia morfologica am facut una si alaltaieri si mi-a mai masurat o data si dra mea. Era tot 4,3 asa ca am intrebat-o daca e ok, a zis ca da, ca a mai crescut si bebe intre timp. Dupa care zice "a, stai ca l-am prins iar si se vede mai bine", si acum era 5,2 deci iar "nu bun" asa ca ma enerveaza masuratorile astea de kko... In fine, m-am hotarat insa sa nu ma stresez. Oricum, citind pe net, ptr ca dra Doamne fereste sa imi spuna ceva, am vazut ca aceste dilatatii apar si daca nu are bebe vezica golita, si daca mama ia nospa in veselie (eu iau ca mi-a recomandat de le Fundeni, nu ca as avea contractii - asa ca ma bate gandul sa nu mai iau) daca mama consuma lichide in exces (probabil ca ii e greu lui bebe sa elimine atatea lichide cate beau eu, ca beau, tot ptr trombifilie, plus ca sunt obisnuita asa, cu multe lichide... Dar mor de ciuda ca nu ti-ar spune doctorii toate astea. Nu nenica, tre' sa mori tu cautand pe net, aveam o stare alaltaieri de imi venea sa vomit de stress. Nici nu m-am putut bucura ca a crescut bebita si a recuperat zilele alea cu care era in urma din cauza ca o durea gura pe dna dr sa imi explice care-i treaba cu astea. Il si vedeam pe bebe cu probleme la rinichi, dialize si alte alea (in primele minute in care mi-a zis de problema) ca ea era muta-muta, am incercat sa ii pun cateva intrebari s-a ratoit un pic, dupa care si-a revenit. Mi-a zis ca a avut si bebelaci nascuti cu dilatatie de 1 cm care si-au revenit fara probleme. Dar nici acum nu stiu in ce consta defectul asta. Cred ca nu face pipi sau face greu, nu stiu, in fine, merg cu Dumnezeu inainte ca totusi nu avem masuratori proaste.

Perna vreau si eu sa imi cumpar, desi acum dorm cu o perna groasa intre picioare dar cam degeaba, ca si pe mine ma dor soldurile si oasele dintre picioare ingrozitor. Dar nu iau nimic, asta e, sunt tabacita si de la Eva. Si asa in sarcina asta nu am arsuri, nu m-am umflat, nu m-am patat, tot e bine, ceva trebuia sa am si eu, na, ca m-am pricopsit cu dureri! Poate imi iau azi perna si sper sa o folosesc si la alaptat.

Eu sunt foarte incantata, v-am zis ca fac schimb de hainute cu nasha, ea imi da de baietel si eu ii dau de fetita? Asa ca "m-am scos" de hainute macar! Dar toata lista aia de am scris-o in postarea anterioara o sa ne coste o avere... Noi sa fim sanatosi si bebe la fel, ca restul le facem noi.

Stefulici la sarcina cu Eva am mancat la rennie ca la balamuc, iti ia arsurile cu mana.

Apa am visat si eu la un moment dat saptamana asta, ma plimbam pe plaja cu Eva si au venit 2 valuri mari (retin ca apa era transparenta) dar valurile nu ne-au facut rau, nici macar nu ne-au daramat, nimic...

Pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna si de la noi!
Am fost azi la dctor sa vedem ce mai face bebe MatteoEl e bine are 1400kg,inimioara ok,rinichi,vezica, stomac ,ficat totul bine.
Colul meu e foarte scurt2cm!
Voi ce parere aveti e prea scurt ptr.30 sapt?Si ma gandeam ca daca in 5 sapt.s-a scurtat 1cm cred ca ajung la termen,sau se poate sterge de tot in mai putin timp?
Lichidul amniotic e mai putin ca data trecuta ,kg multe acumulate si totusi sunt anemicatrebuie sa iau fier.
Ma duc si sapt.viitoare ptr.un control rapid sa vedem colul!
Citesc din urma si revin!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Tigruta, tocmai asta e ca nu stiu dc sunt contractii. Le-am simtit ca pe nistte dureri slabe, uneori cand ma miscam, cand imi ighesuiam burta,, alteori fara sa fac nimic. Iar in dreapta , cam unde e ovvarul o durere un pic mai ascutita. Asfel de durere in dreapta am mai av si inainte de sarc, si in timpul, nu ma ingrijoreaza prea tare. I-am zis dr de ea, insa nu a vz nimic la eco.
Multumesc fetelor ptr sfaturi. Ylary

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am citit toate cele 3 pagini scrise azi, jur ca am citit tot si am uitat aproape tot. Si vroiam sa va raspund...
Cred ca Tigruta zicea ca are perne peste tot in jurul ei si tot o dor soldurile, ziceam ca mie importante mi se par pernele intre picioare sau sa ai o perna in fata ta pe care sa mai sprijini o parte din greutate, eventual piciorul de deasupra. La mine asta functioneaza si explicatia e ca nu se mai lasa toata greutatea corpului pe un soldul pe care dormi.

Nu mai stiu cine zicea ca viseaza apa, si eu am patit de mai multe ori dar in unele nopti in care visam apa ma si trezeam cu o sete teribila. Poate esti un pic deshidratata?

Eu sunt cam rupta de oboseala, iar am alergat ieri si azi, un pic si aiurea. Ieri m-a manat talentul sa merg la piata de flori si apoi sa fac aranjamente florale. Nu mi-au iesit exceptionale insa m-am simtit minunat sa fiu intre atatea flori si sa creez ceva. Asa mi-ar place sa fac ceva lucru manual, nu stiu ce, nu conteaza ce, am o etapa de maxima creativitate si sunt convinsa ca sarcina e "de vina". Azi am fost sa fac cadou creatiile de ieri, e un singur loc unde n-am ajuns asa ca mai am acasa un singur cosulet cu flori. Si 2 vaze in care am pus florile ce mi-au ramas dupa creatii. Azi am fost prin piata si nu m-am putut abtine sa nu cumpar tot felul de chestii bune si desi nu intentionam m-am trezit cu ceva plase pline si cu vreo 3 kile in total in ele...Urma atelierul de creatie nr 2 si anume gatitul. Iarasi o activitate care imi produce foarte mare placere daca nu ma simt eu obligata sa o fac. Insa vad ca sunt prea obosita si ma doare rau bazinul asa ca s-ar putea sa aman pe maine dimineata.
Sper ca maine sa fiu mai fresh si sa reusesc sa va raspund.

PS Ce-o fi cu Elly? Parca n-a mai intrat de mult.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Stefulici, bine ca ai scris ca asa mi-am amintit si eu ca tie vroiam in mod special sa-ti raspund. Iubita, dureri de burtica se mai intampla si fara sa fie de la sarcina. Eu aveam inainte gaze dureroase si sunt convinsa ca n-au plecat nici acum. Si pe mine ma mai doare din cand in cand, mai ales pe laterale insa eu deja sunt cam experta in durerile de colon asa ca reusesc sa le identific si sa raman calma. Nu stiu sigur daca si la tine e tot ceva de genul asta, depinde pe unde doare ca daca doare mai in josul burtii pot fi si ligamentele care se tot intind. Dar daca nu ti s-a intarit burtica si nici n-au fost dureri ca la menstruatie, sigur n-au fost contractii. Pe mine uneori si gazele ma dor un pic ca la menstruatie, insa e totusi un pic diferita treaba si ti-am zis, eu deja sunt experta sa le identific(asta dupa ce odata am fugit la urgenta crezand ca am facut apendicita) Sper sa-ti fie de folos ce ti-am zis eu aici si sa stai linistita.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara, dragi burtici!

Imi pare rau ca v-am dat usoare emotii, va pupacesc pe toate si va multumesc pt grija.

N-am apucat sa intru azi, de dimineata am tot vorbit la telefon, apoi am dormit .

Aseara am avut iar un episod dureros, dar am ajuns la concluzia ca nu sunt contractii. Asta pt ca ma doare spatele, mai mult in partea stanga, deasupra soldului si cumva imi radiaza durerea si pe picior si sub burtica. Dar intens in partea stanga, dreapta nu ma doare.
Burtica se intareste cred de la durere, dar aseara am vazut ca nu coincide intotdeauna durerea cu intarirea burtii.

Nu stiu ce ma doare in stanga, probabil tot vreun ligament, dar e fff intensa senzatia cand ma apuca.

In rest, mai avem contractii nedureroase mai ales seara, zilele astea am mai avut si intepaturi in col , asta e, mergem mai departe.

Vad ca mai am cateva colege de suferinta cu contractii si dureri. Imi pare rau, scumpele mele.
Trebuie sa fim increzatoare ca ce-a fost mult a trecut si mai avem un pic pana in momentul cand ne vom tine puii in brate. Asa ca tot ce ne-a fost dat/ne este dat sa traim merita pentru minunile din burtica.

Blanca nu stiu ce sa mai zic cu balaurul tau. Gandind logic insa, dc 2 uroculturi ti-au iesit pozitive si doar cultura de col e negativa, eu as mai repeta cultura de col. Poate s-a strecurat vreo greseala. Sau as mai repeta o data si una si alta. Uffff, nu stiu.
Medicul tau ce spune?

Elly 32+ cu Babyboom

AMR 7+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Haideti ca azi e ziua durerilor de burta.
Dupa ce ca de dimineata am avut contractii nedureroase cand ma ridicaam din pat, in a doua parte a zilei m-au apucat si durerile de burtica. Sunt niste dureri asa surde vorba lui Chiculici, pe care le resimt similare cu cele de dinainte de ciclu.
Cred ca toate astea mi se trag de ieri cand am mers prin parc si n-am fost imbracata asa gros in jos si pe langa asta eu care stau in pat de 4 luni am fost epuizata de miscarea pe care am facut-o. Am luat paracetamol si NOSPA si stau cumintica.
Cum a zis si Elisor, incerc sa imi fac curaj si sa nu mai intru in panica asa tare ca oricum nu ajuta cu nimic si nu mai e asa mult pana scapam de toate problemele astea si apar altele.
O sa radeti de mine, dar eu vb f des cu bombonica mea si ii zic ca de-abia astept sa o vad si sa o tin in brate dar o rog sa stea acolo pana la termen sa se faca mare. Culmea e ca vb cu voce tare si vine sotul meu dupa mine cand e acasa sa ma intrebe cu cine vb si cand afla il buseste rasul.

Alina cu bebelusa 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui aever

Stefulici, bine ca ai scris ca asa mi-am amintit si eu ca tie vroiam in mod special sa-ti raspund. Iubita, dureri de burtica se mai intampla si fara sa fie de la sarcina. Eu aveam inainte gaze dureroase si sunt convinsa ca n-au plecat nici acum. Si pe mine ma mai doare din cand in cand, mai ales pe laterale insa eu deja sunt cam experta in durerile de colon asa ca reusesc sa le identific si sa raman calma. Nu stiu sigur daca si la tine e tot ceva de genul asta, depinde pe unde doare ca daca doare mai in josul burtii pot fi si ligamentele care se tot intind. Dar daca nu ti s-a intarit burtica si nici n-au fost dureri ca la menstruatie, sigur n-au fost contractii. Pe mine uneori si gazele ma dor un pic ca la menstruatie, insa e totusi un pic diferita treaba si ti-am zis, eu deja sunt experta sa le identific(asta dupa ce odata am fugit la urgenta crezand ca am facut apendicita) Sper sa-ti fie de folos ce ti-am zis eu aici si sa stai linistita.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Multumesc mult ptr rasp
Da, chiar m-ai ajutat. Sper sa fie de la colon, ptr ca mancasem fasole am cam av gaze si un discomfort in burta.o sa fiu mai atanta la ce mananc.

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

2liniute, pentru ce ti-a trebuit adeverinta de la casa ca esti insarcinata?
Rennie iau si eu zilnic, am mare nevoie de el, uneori iau cate doua odata, refluzul asta e oribil.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 26+

Mergi la inceput