Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Neata fetelor!
DEEA ,sarumana pt cafea,daca stiam ca esti pe aici intram si eu ,ca pe la 5 si eu numaram oi pe tavan....(si pe la 3 ,da atunci am adormit repede).
Ieri mi-a fost rau tare,bebe s-a miscat foarte diferit de pana acum,s-au mai intins niste ligamente,si am avut contractii foarte dese si ciudate,care cu greu au cedat la nospa,gynipral si supoz uscosin...Cred ca bebe si-a schimbat pozitia si la mine,ca nu-l mai percep la fel ca pana acum..Si toata nopatea m-am chinuit cu foitul de pe o parte pe alta,tot cu contractii si cu dureri de sale.Si eu dorm cu o perna obisnuita (50/70)intre picioare si e mult mai bine.Desi eram programata pt eco de 32 sapt marti ,pe 20(la iasi),azi ma duc un pic si la dritza mea de aici sa vedem care-i treaba.....(n-am mai fost de 6 sapt la un control).
Un pic mai avem si scapam noi si de plangerile astea,...dam de altele...
DIANA,unde sunteti?Cum va simtiti?
ELLY,burtica ta e cuminte?
TIGRUTA,MAMITA.
Azi mai vorbim ca mi-am luat liber
O zi linistita va doresc!

Virginia 31+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

neata burtici!! iar ati fost f guralive cat am lipsit eu.Ieri am fost f ocupata, am spalat geamurile,perdelele, am facut curatenie , papa pt tati (in fiecare zi are pofte ) si nu am mai apucat sa intru.

Tinuta, intr-adevar, cumparam hainute pe alb, verde, galben, culori neutre.Botoseii sunt superbii!!!!Ii ador !!
Titi, poate nu se mai intoarce...oricum, ma gandesc ca ti-a fost f greu, la aflarea vestilor, dar fii optimista
Deea, asa-ti trebuie daca l-ai deranjat!!

Vb despre medici, eu am fost la 2 persoane pana acum..Prima data m-am dus la o tanti ginecolog, ma cantarea, imi lua tensiunea, imi masura burtica, control pe masa si echo lunar.La prima vizita, mi-a facut analize de sange si urina, Hiv-ul.Si rh-ul mi l-a dat sa mi-l fac lunar.Insa, ce nu mi-a placut, ma indopa cu vitamine si medicamente de care nu aveam nevoie (Scobutil, No-spa, Duphaston), cica preventiv.
Apoi mi-am schimbat medicul, m-am dus la un nene f de treaba, imi face lunar control+echo, ma intreaba cum ma simt, ma controleaza sa vada daca am varice, retentii etc.Daca sunt nedumerita, imi explica tot ca sa inteleg.Il pot suna la orice ora, desi, pana acum, n-am avut nevoie.La inceputul lunii 7, am facut hemoleucograma, vaccinul AT +rh-ul lunar.
Felicitari celor care au mai trecut peste o saptamana.
Fug, ca vine cumnatul pe aici.
pupici

Irina 32+ cu Kinder surprise
AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata.
Multumesc de cafeluta, daca doriti va servesc si eu cu o cacao fierbinte, buna, buna.
Vad ca vorbiti mult de carucuioare si multe de genul acesta, eu nu prea ma implic ca eu nu cumpar nimic, am tot de la Edi. Chiar am vb cu sotul ca imi pare rau ca am, as fi vrut si eu sa ma apuc de cumparaturi.
Si eu il ridic pe Edi in brate, nu pot alcumva, mai ales cand se loveste sau e suparat direct la mine vine plangand, eu nu pot sa il refuz. Incerc sa nu il tot iau in brate, dar nu reusesc sa nu il iau deloc.

Fetelor daca va intereseaza am mai multe modalitati prin care puteti convinge bebe sa se intoarca. Poate va ajuta pe careva. Eu am cautat destul de mult dar pana la urma am gasit diferite metode. Sa nu radeti daca suna mai ciudat.
1. Stai in patru labe si cand relaxezi spatele, cand il incorzi. In jur de 15 min de 2 ori pe zi.
2. http://www.gfmer.ch/TMCAM/Medicina_complementare_Lombardia/Feto_podalico.htm (situl e pe italiana, dar se intelege)
3. http://spinningbabies.com/baby-positions/breech-bottoms-up/flip-a-breech
Metodele acestea le-am gasit eu.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 33+ Robert Aaron

AMR 6+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor nu am mai scris demult sper ca ma mai primiti si pe mine
Noi suntem bine, burtica a crescut binisor in ultima vreme.
Sapt asta am fost si eu la doctor, si la gineco si la Fundeni. La Fundeni toate bune, ok analizele, totusi am trecut pe aspenter zilnic si mi-a mai crescut si magne b6 si no spa la cate 2 pe zi, luam cate una pana acum.
Ginecoloaga m-a certat ca nu mai ajunsesem de la sf lui ianuarie la ea, bla-bla... Mi-a recoltat si mie secretie si culturi de col, trebuie sa mer eu cu urocultura si as repeta si aticorpii anti a, eu am gr zero si sotul a2. In fine, am facut si o eco, bb a crescut, a avut chiar destul de multe masuratori care au corescuns cu varsta sarcinii ca pana acum era un pic mai micut cu cateva zile, are 807 gr, etc. M-am ingrijorat un pic ptr ca la morfologica bazinetul stg era usor dilatat ( la modul ca maxim trebuia sa fie 4mm si bb a avut 4,3) si ma apucasera pandiile ca dra a vb despre asta ca si cum ar fi fost o problema dar nu imi explica in ce consta aceasta pb, cel mai tare m-a enervat ca la un mom dat mi-a zis ca pana la urma nici macar toate analizele astea nu ne pot garanta ca vom avea un bb 100% sanatos
In fine, am o colega careia la fel ii gasise la bb2 acelasi lucru si e bb ok, se regleaza. Dupaia incepuse sa imi spuna ca sa nu ma ingrijorez ca e mica dilatatia.
Va citesc scumpelor dar nu am deloc timp sa scriu... Imi e si greu de pe telefon...
Patuturi noi avem si pliant bertoni si de lemn de la Eva. In rest mi-am facut si eu o lista cu ce sa mai cumparam (sincer sper sa mai si primim). Pompa de san e pe primul loc, vreau si un carusel dragut cu melodii, interfon, scoica trebuie cumparata, voi lua un maxi cosi sa o pot monta pe caruciorul quinny pe care il avem, leagan/bouncer si cam astea sunt cele scumpe pe care trebuie sa le luam, in rest maruntisuri.
Multumesc cui a postat ljnkul cu mamalapte, chiar ma documentez de cateva saptamani ref la alaptat, imi doresc de data aceasta sa am succes cu alaptatul ca tare fraiera am fost la Eva si acum citesc foarte mult in primil rand si ptr a ma mobiliza psihic, ptr ca nimeni si nimic sa nu ma descurajeze.
Diana ma bucur de stabilizarea pulsului, inimosu e de treaba, va pupam si asteptam in continuare vesti.
Va pup am sa incerc sa scriu mai des.
Ah, eu de luni vroiam sa lucrez de acasa dar mai sta soacra o sapt in buc asa ca as veni si sapt viitoare. Eva e nerabdatoare sa stau cu ea. Nu am mai dus-o la gradi ca sa nu mi se mai imbolnaveasca si ne e cam greu ca ea vrea sa stam cu ea, si nu putem.
Ref la kg eu am luat 8 momentan dar vad ca de acum m-a palit foamea cred ca dd acum o sa ma rotunjes. Dar daca asta inseamna sa creasca bine si bb nu ma deranjeaza. Pup fetele, mai jntru, promit solemn!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Fetelor stiu ca nu e la subiect, dar de cateva zile bune tot timpul visez apa. Mare si multa , multa apa, chiar inundatii mari. Oare ce poate insemna?

AMR 6+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Fetelor stiu ca nu e la subiect, dar de cateva zile bune tot timpul visez apa. Mare si multa , multa apa, chiar inundatii mari. Oare ce poate insemna?

AMR 6+ SAPTAMANI

Ramona, uite ce am gasit:
APA: (limpede) sentimente reale, sincere, relatii sentimentale placute, adaptabilitate, sensibilitate sporita; (murdara, tulbure) relatii nedemne, sub asteptari, tristete, regrete, dezamagire, sentimente neplacute; (mare suprafata de apa: mare, ocean) mari emotii, emotivitate excesiva, perioada de trairi intense; (rece, cu senzatie placuta) trezire la realitate intr-o problema sentimentala; evadare intr-o relatie sentimentala sufocanta; revigorare; renasterea vechilor sentimente; (rece cu senzatie de frig) sentiment de distantare sau raceala, izolare, singuratate, dezamagiri, nemultumiri; (calda) relatie sentimentala placuta, dar care poate ascunde aspecte riscante; amabilitate, tandrete, comoditate, confort, viata sociala sau sentimentala satisfacatoare; clocotita) mare pasiune, dar periculoasa; sentimente ardente atāt pozitive cāt si negative; (de baut) continuarea unei relatii cu care esti deja obisnuit; dependenta de prezenta celor apropiati; nevoie de afectiune.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 28s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Titi, din cate stiu eu apa in vis inseamna griji... eu mereu visez apa...
cu riscul de a va stressa, mai repet o data intrbarea ptr ca nu mi-a raspuns nimeni: exista contractii fara intarirea burtii?
Ieri am avut niste dureri de burta, nu semanau cu cele de la ciclu si nici nu mi se intarea burta, insa ma intreb dc or fi fost contractii...
Am tot avut arsuri in ultima vreme , iar aseara nu am mai rezistat si am luat niste bicarbonat de sodiu... oare am voie? voi ce stiti?

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Stef pentru arsuri ia Rennie..e f f bun si e permis in sarcina, iti ia senzatia aia nasoala cu mana.

Despre contractii fara intarirea burticii eu nu stiu, sa nu te doara stomacul?...sau poate nu sezisezi contractarea/decontractarea burticii.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 28s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Multumesc Andra si Stef de raspuns.
Stef eu stiu ca la contractii e neaparat nevoie sa se intareasca burta. Se mai intampla sa te doara burta din diverse motive.

AMR 6+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Blanca, ms ptr raspuns. Ii voi zice sotului sa-mi cumpere rennie. ce bine ca pot lua ceva.
Poate totusi nu sunt contractii, pentru ca mie mi se intampla sa mi se intareasca burta,, insa nu a coincis cu durerile.
Titi

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput