Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
Anitta_O spune:
Elena, mie mi-a cumparat sotul un opritor pentru centura de siguranta, ca sa nu ma stranga, pe acolo nu gasesti oare?
Noi am iesit pe la 12 si am intrat la 3 jumate in casa, vremea e excelenta. M, zburda de fericire ca a venit primavara! S-a plimbat cu rolele pana i s-au facut besici la picioare. A fost imbracat subtire, doar cu tricou si vesta, o bucurie!
Am fost foarte-foarte uimita sa vad copilasi de vreun an-un an jumate care erau imbracati in costum de iarna, cu caciuli groase, gluga pe cap si fular peste gura. In fiecare an reuseste sa ma uimeasca tipul asta d eparinti care merg in tricou, iar copiii lor transpira in haine groase, apoi racesc si tot ei se lamenteaza ca le e sensibil copilul.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 27+
Anitta_O spune:
Diana, atacul de cord apare imediat dupa un efort fizic intens, caracteristica ii este durerea din stern, cu iradiere in mana stanga sau mandibula. Durerea e intensa, creste in intensitate, nu se linisteste la antiinflamatorii. Mai sunt si alte caracteristici, dar astea sunt suficiente. Ai grija cum dormi, pe unde-ti tii mainile. Ma bucur ca inimosul nostru e bine!
felicityhope spune:
Buna burtici,
Sper ca aveti o zi superba,plina de soare si caldura in suflet,dar si in parc la plimbare.
Diana- ma bucur ca toate s-au aranjat frumos pt tine.Acolo sus,cineva iubeste pe inimos si pe mamica lui
Virginia- simpatic foc beyonce baby dancer.Sanatate tine si dolofanului tau,multe pilule s-au aliniat si pe masuta ta.
Va pup pe toate si sper sa vorbiti in continuare de partile frumoase si pline de incintare ale sarcinii.Am ajuns cu toate la inceputul sfirsitului,despre care se spune ca are surprize mai putin incintatoare.Eu recomand tzitzele sus si burta-nainte ca alta solutie nu e!
31+ Alexander Matthew
mirela77a spune:
Buna seara,
Am ajuns aseara pe la 9 la vs si eram rupta, simteam ca ma doare fiecare fibra si picam de somn
pe la 10 cred ca am dat stingerea si am dormit pana dimineata la 10, ce e drept cu unele treziri, dimineata. dar toata ziua am fost leguma, m-am dat jos din pat si dupa vreo ora m-am bagat iar la zacut, ca aveam o stare de lene cronica si frisoane
acum am intrat sa vad ce mai e nou si am vazut mesajul cu intalnirea de joi, m-as abona si eu, ca sunt inca in bucuresti, dar ma gandeam ca nu am nici un numar de contact al vreunei fete din bucuresti si cum o sa ne regasim pe acolo.
virgi, nu am ajuns la doctor, pentru ca sunt programata miercuri, pe 21, deci urmeaza sa ajung si acolo, dar si luni am o programare la dentist ca ma supara un dinte din fata si cred ca e vorba de o cariuta, insa mi-e un pic groaza de dintii din fata, ca am mai avut probleme cu ei si parca nici un alt dinte sau orice alta masea nu doare ca dintii din fata, sus. dar o sa vad, de omorit nu o sa ma omoare :D.
va pupicesc si va doresc o sambata seara frumoasa si relaxanta
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
Anitta_O spune:
Mirela, pai cere anestezie, nu te sfii. Si eu ma simt un pic calcata cu tancul inainte si inapoi.
ana_lia spune:
Buna seara burticute. IN SFARSIT A VENIT PRIMAVARA
Noi am stat mult astazi pe afara, Ana era super incantata ca nu purta caciulita (ANITTA am vazut si noi copii de care vorbeai de ziceai ca sunt -15 grade nu +15).
Abia astept sa iau cateva zile de concediu sa pot sta cu ea cat mai mult pe afara.
Blanca multa sanatate, sper sa iti reveii repede sa nu o ia si Eva.
virgiL spune:
ANITTA,usurel frate cu smotrul...halal domana in 4 labe pe sub masa la sters gresia...Sa ma vezi si pe mine cand ma apuca amocul de frecat vasul de la wc ce lady sunt...
IOANA,e foarte mult 2 fiole intregi la 12 ore(eu am facut din fiola doar 3/4 la fiecare administare,de 4 ori,adica doar 6 mg de dexa din 8 cate sunt in fiola)Si din ce am mai citit asa ca sa o ”verific”pe dritza,cam asta e protocolul.Am intrebat-o si de repetatul ciclului,la 10 zile si mi-a zis ca din studiile existente,nu exista beneficii suplimentare decat in cazul in care nastrerea prematura chiar e iminenta...de altfel nu se justifica.Si eu mi-am resimtit azi ficatul nitel de la dexa(plus roseata aferenta).Dar sunt ZEN....(stii ca Oana-i cu ochii pe noi 24 de ore...sau 48?)
DEEA,ma bucur ca puiul iti starneste asa sentimente minunate...uite asa se dezvolta instinctul matern si si dragostea pt micutza fiinta nenascuta.
BLANCA,imi pare rau ca te chinuie raceala si mai ai si treaba pe deasupra.Sper sa te refaci repede si sa nu fi molipsit piticutza!
DIANA,da lasa bre atacul de cord!...Ai uitat ca esti gravida???Asta-i cauza amortelilor...gaseste-ti o pozitie confortabila de dormit si mai ia niste Magnerot,Magne B6 ceva...ZEN gagico si tu...inima ta e perfecta si acum si a micutului Mirciulica..Cat despre serviciul meu nu pot sa-ti zic decat ca am niste proiecte pe care-mi doresc sa le duc cu bine la sfarsit,chiar eu...Nu-mi place sa las lucrurile incepute si nefinalizate...E ca si cum dritza mea si-ar lua concediu cu o saptamana inainte sa nasc eu,desi ar mai putea veni la lucru.Incerc sa nu abuzez,nu fac efort,..tot mai am vo 10-14 zile
TIGRUTZA,eu nu rezist psihic fara centura:1)e puterea obisnuintei,2)ma simt in siguranta,3)nu ma jeneaza in nici un fel.
FELICITY,.Toate cele bune si voua!Eu mi-am asumat deja postura recomandata de tine,cu tziztzi,burtica si mai ales cu Dumnezeu inainte!!!Sunt pregatita pt orice,oricand,si mai ales impacata cu posibilitatea neprevazutului.M-am saturat de griji(si mai ales de pastile).
Virginia 32+ cu ,mami de Ioana
ana_lia spune:
Tigruta nici eu nu merg in masina fara centura, imi da o senzatie de siguranta fara de care care mai ales acum nu pot sa stau, dar procedez uneori ca Elena, o mai tin cu mana sa nu ma jeneze.
Elena si sotul meu zice la fel ca mai rau il sperii eu prin reactiile mele decat soferii grabiti sau pietonii neatenti.
Diana ne bucuram ca sunteti bine, sa stii ca si la Ana si acum mie imi amortea piciorul drept. In ultimele saptamani la Ana cu tot mg. nu-mi mai simteam picorul drept, explicatie era ca bebe apasa pe nervul sciatic , combinat cu greutatea acumulata. Ai avut probleme cu tensiunea de ai asemenea ganduri?
Tigruta lasa ca scapi de kg.dupa nastere. Pe mine agitatia de la serviciu plus alergatul dupa Ana m=au mentinut in forma de data asta fata de sarcina trecuta, in ultimele 40 de zile am luat cam. 600 grame.
diana85 spune:
Ma bucur ca ati petrecut asa o zi frumoasa pe afara cu pustii vostri. Noi am stat acasa sa ne odihnim dupa turele ce le-am facut saptamana trecuta si am reusit sa impachetam cam jumatate din lucrurile din casa care nu ne trebuiesc acum, ca sa le trimitem spre Romania. Tare ma bucur pentru ca simteam ca ma sufoca si ma pregatesc de mult sa fac asta. Maine mai avem o tura asemanatoare pentru maruntisuri si gata... Pot sa ma apuc de achizitionat lucrusoare pentru bebe ca am unde le pune. Deja i-am aranjat si lui un raft in dulapul nostru .
Prea ma amorteam asa ca am mai citit si am gasit ca o posibila cauza ar fi "sindromului de tunel carpian"?? Se pare ca amortesc atat de rau datorita acumularilor de apa (am mainile destul de umflate, insa doar mainile). In plus, ma dor si incheieturile degetelor putin, credeam ca am facut ceva febra musculara de la troller si asteptam sa treaca - se pare ca acelasi sindrom e de vina.
Ana_lia, nu am avut niciodata tensiunea mare, dimpotriva, insa medicamentele ce le iau pentru inimos sunt destul de puternice si nu stiam ce pot sa-mi faca. Mereu le-am tolerat bine, insa imi faceau zilnic analize de sange ca sa vada daca nu se pune problema de supradozaj si la fel, zilnic electrocardiograma. Deci, m-am gandit ca nu e chiar de joaca.
Diana 32+ cu Mirciulica
AMR 7+
paulici_bebe spune:
Salut!Ma numesc Paula si sunt insarcinata in 27 de saptamani si o zi si sper sa ma primiti si pe mine
Aria-DPN:25 iunie 2012