La multi ani Andra Simona!!! Fluturasi (137)
Raspunsuri - Pagina 19
madutza_bra spune:
la ceas de seara intru sa va spun noapte buna
A fost o zi superba la noi, copilasii sunt bine (doar putina tuse), i-am tinut si fara caciulite la cat a fost de cald , am stat afara, facut gratar, i-am montat din nou casuta lui Cristi in curte, s-a plimbat cu trotineta si cu masinuta, ne-a poftit la masuta si scaunele lui dar nu prea a vrut sa-i dea nimic Catalinei..sper sa-i treaca egoismul si sa inparta cu cata si jucariile de afara. Pe seara am fost prin magazine sa ne uitam de materiale ca vream sa ne facem un foisor in curte si cu ocazia asta mi-am luat si niste petunii, pe care deocamdata le tin in casa..cred ca e prea rece inca sa le pun afara. Ce mai..o zi perfecta in familie!!!
Strumph, condoleante! Trebuie sa fi tare in momente din astea, mai ales pentru Nick
AllyLaur spune:
Buna seara!
Strumpitz, sincere condoleante! Stiu ca este o situatie grea si foarte dureroasa dar intr-un fel este mai bine pt el ca nu se mai chinuie. Desii a intervenit aceasta veste grea eu iti doresc pentru maine o zi a mamei minunata, asa ca tine de altfel. Multi pupici pentru mica piscotica care imi este mega draga!
Scrish, sunteti tare frumosi iar minunatia ta pe nume Luca este ceva de vis. Asa cuminte,linistit...cel putin asta imi lasa de inteles din poze. A crescut ceva de cand l-am vazut ultima data...s-a inaltat muuult si este tare dulce.Tare as vrea si eu la intalnire si intr-un fel asa va ”invidiez„ ca sunteti multe din Bucuresti si nu profitati sa va vedeti mai des.
Roxy, cu siguranta la ora asta deja dormi dupa o zi atat de obositoare si foarte bine faci pentru ca meriti. Ma bucur ca a fost bine cu vizita la gine si ca totul este in regula. Deci, ai grija mami daca zici ca etsi la ovulatie!
Cami, o duminica frumoasa si calduroasa iti doresc si tie mami. Ma bucur ca s-a mai incalzit vremea si pe la Constanta...si au anuntat ca inca 3 zile tot vreme calda si insorita va asteapta...asa mi-a spus mama asta seara.
Noapte buna tuturor si un sfarsit de week-end cat mai relaxant!!!
AllyLaur spune:
Madutza, ma bucur ca ati avut o zi minunata. Era si timpu sa se mai incalzeasca, nu? Hai ca uite a venit primavara si o sa stati numai pe afara la plimbar lungi, gratarele ...jucat cu,copilasii. Te pup scumpa! Somn usor!
cami_antonia spune:
neataaaaaaaaaaaa
haideti la cafelute, capucino sau ceaiiiiiiiiiii
eu m-am trezit sa mai fac un lapte lui petrica
poate mai fur putin somn
desi ma indoiesc ca dorm de la 7 seara
am fugit
o zi minunata!
spiridusha spune:
Neata fete dragi,
Multumesc de cafea, Cami!! Noi ieri numai in plimbari am staat intre orele de somn...si azi la fel vom face!! Iubesc calduraaaa!!!
Sa aveti o duminica frumoasa!
Puuupaturi!!
Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011
Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!
roxy_s spune:
neata fetele
am papat si acum beau o cafeluta mica, mica si slaba buburuza se joaca in patut si tati este la fotbal. il asteptam sa iesim afara mai incolo putin, poate stam si azi vreo 3 ore. este o zi super, caldut si soare
cami inca nu ne apucam de bb2. am zis ca peste cateva luni asa. acum am fost doar la un control, trebuia sa merg si la 6 luni de la nastere ca m-a chemat dar n-am ajuns, mi-am facut si un Papanicolau...tu cand ai ramas gravi cu Petra, cat avea Antonia? 1 an jumatate?
strumphitza ma bine vii tu prima la mine la o cafea, acum la bloc apoi mai vii o data cand ma mut la casa si dupa aia vin si eu la tine ce zici? mai bine vii acum ca pana ma mut eu la casa....mai dureaza poate 1-2-3 ani, cine stie... pentru ca vrem teren in oras nu acolo unde il avem acum. nu vreau casa in afara orasului. deci trebuie vandut ala intai, preturile sunt cam mici acum, mai asteptam...daca stiam ca asa va fi il vindeam noi mai demult, dar cine s-a gandit....
imi pare rau de vestile primite, condoleante si sa treceti cu bine peste aceste momente. macar nu se mai chinuie saracul, ii este mai bine acolo unde este
scrish am vazut pozele...ce s-a schimbat Luca, a mai crescut, s-a mai carliontat si seamana perfect cu tati asa il vad eu. este un scump daa, daca stati mai mult la munte poate ne vedem
ally ce nazdravanii mai face Edy? ca vad ca ai intrat mai rar, deci clar face el ceva si nu te lasa
spiridusha plimbare si distractie placuta afara la soare
madutza cred si eu ca a fost frumos...imi si imaginez cum vine caldura cum iesim ca cuperciel dupa ploaie, ce bine mai este cand or mai si inverzi toate....
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
cand trebuie spalati bebeii pe dintisori? numai dimineata si seara? sau si dupa mese? sau cand? ca de exemplu, si dupa mese le mai ramane cate ceva pe dintisori, nu? trebuie spalati?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
cami_antonia spune:
roxy eu am ramas cand avea antonia 1 an si 4 luni
si am intrat direct in celalalt prenatal
Picky_toto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s cand trebuie spalati bebeii pe dintisori? numai dimineata si seara? sau si dupa mese? sau cand? ca de exemplu, si dupa mese le mai ramane cate ceva pe dintisori, nu? trebuie spalati? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
neata..
roxi de cand ii apare primul dintisor, pana la 2 ani se spala doar o singura data pe zi...de la 2 ani se spala de doua ori pe zi, dimineata si seara...pe toate pastele de dinti ptr copilasi scrie acest lucru plus ca asa mi-a zis la control cand mergeam cu fetele. Pe Anna o spala seara cand o pun la somn.
La multi ani sarbatoritilor din ultimile zile!!! Revin cand am timp mai mult. O duminica placuta
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai