URGENT - Pediatru bun Ploiesti
Dragilor, am nevoie urgent de numele unui pediatru bun in Ploiesti care sa vina si la domiciliu.
Baiatul meu de 10 luni jumate are semnele unei eruptii de rubeola si doctorita la care il duceau ai mei pana acum este plecata din oras. (pediatra la care este el inscris este in Constanta, el acum stand la ai mei in Ploiesti..)
Mi-ar placea cineva cu care sa tinem lagtura si pe mai departe, cineva care nu indoapa copiii cu medicamente, care trateaza cauze si nu simptome, stiti voi..un medic bun. La subiectul "recomandari pediatri" sunt cateva nume dar fara date de contact, fara nimic...
Astept raspunsuri cat de repede puteti voi!
Raspunsuri
LauraNicole spune:
Gabriela Pupazescu. Am avut-o la fata/fete cand eram inca in Romania. E foarte foarte buna ca medic.
CorinaDani spune:
confirm si eu pentru d-na pupazescu, este pediatra fetitei mele, chiar ieri am fost la cabinetul dansei.
nr de tel de la cabinet este 0244541732, de obicei raspunde d-na cristina, asistenta d-nei dr. cabinetul este pe str. gh. doja, vis-a vis de cladirea ISCIR si/sau viitorul palat de justitie, este la parterul unui bloc, chiar langa o farmacie (singura din zona, dealtfel), cabinetul are jaluzele verticale foarte colorate (rosu, galben, albastru, alb), il reperezi usor din strada.
programul la cabinet este luni, miercuri, vineri de dimineata, marti si joi dupa-amiaza. asadar acum, la ora asta, nu o mai poti gasi la cabinet.
d-na dr vine si la domiciliu.insa prefera, daca se poate, sa fie luata de acasa si dusa inapoi (cu masina), este mai simplu si mai comod pentru toata lumea. daca parintii tai nu au masina, ii pot plati d-nei dr deplasarea cu taxiul.
daca vrei nr de mobil al d-nei pupazescu, ti-l trimit in mesaj privat.
mai ai o varianta : d-na pupazescu acorda consultatii si la clinica privata "alt clinic" de pe str. 8 martie, o data pe saptamana. gasesti pe net datele de contact ale clinicii.
ANDRUSHKA spune:
Mii de multumiri, fetelor! Daca va spun ca in secret speram ca voi doua sa-mi raspundeti ptr ca va cunosc- virtual- de muuult- si am incredere in recomandarile voastre? Chiar am verificat daca Laura era online ca sa-i adresez direct intrebarea... Corina, super amanuntite detaliile, dar chiar vreau nr de telefon pe privat. Sper sa rezolv cumva!
CorinaDani spune:
ti-am trimis PM, sper sa rezolvati chiar din seara aceasta, sa stai si tu linistita.
nu stiu daca te incalzeste cu ceva, insa e epidemie de rubeola si varicela in perioada asta...eu mai am un pic pana se termina cele 21 de zile de asteptare, sa fiu sigura ca nu-mi face fetita varicela, au avut la gradi 1-2 cazuri...
ANDRUSHKA spune:
merci Corina si pe calea asta. Hmmm, varicela zici? La aproape 11 luni daca ia o fi grav? Eu imi doresc sa bifez cat mai repede bolile astea ale copilariei sa scap de ele in mod natural.
J G spune:
Si la noi la gradi au fost 2 cazuri de varicela.
Si noi tot la dr. Pupazescu suntem, confirm ca e foarte buna. De fapt ea a fost si pediatra lui frate-meu cand era mic, ne stim de ani de zile.
LauraNicole spune:
Andrushka, iti dau pe pm adresele mele de email. Sa le ai.
Eu de Pupazescu am fost mai mult decat foarte multumita. Am fost inscrise la ea de cand a implinit fata 2 ani si, pana am plecat din tara NICIODATA nu mi-a dat motiv sa fiu nemultumita de ea. Isi da seama de boli din priviri, aproape, nu e fana antibioticelor administrate cu pumnul ba din contra, pe naturale cat cuprinde si te trimite sa faci, in caz de nevoie, exact analizele necesare. Vorbeste foarte frumos atat cu parintii cat si cu copiii( ale mele adorau sa mearga la doamna).
Nu e ciubucara ci accepta o cutie de bomboane pe care o imparte cu toate din clinica sau un buchet de flori si asta cu greu. Toata admiratia pentru femeia asta.
Pe de alta parte iti spun cu toata sinceritatea sa fugi cat poti de Nicolae Hairia.
a_alinta spune:
eu de d-na doctor pupazescu am fost mai mult decat nemultumita, in schimb am fost foarte multumita de d-na doctor mertle, care are cabinet particular.
nu stiu daca vine si la domiciliu , dar pentru mine acum 16 ani, doctorita mertle mi-a ajutat copilul atunci cand doctorita pupazescu probabil invata.
ca orice om , ca orice doctor, pareri bune si pareri mai putin bune.
a_alinta spune:
oh, si cu ceva timp inanite sa plec din tara, acum 7 ani, in cabinetul unde profesa Pupazescu , a aparut si al 2-lea medic pediatru, intamplator a fost chiar fata doctoritei mertle, la care m-am mutat din instinct si pe care am placut-o fara sa vreau.
cumnata mea in schimb nu e multumita de ea.
a_alinta spune:
corina, ce amintiri imi aduci tu aminte .... casa mea e inca acolo, pe strada de langa cabinetul unui doctor .