afta la copil de 2 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simzaharia spune:

Si baietelul meu de 6.5 luni a inceput cam de o luna sa se trezeasca iar noaptea. La inceput cred ca a fost din cauza dintisorilor dar asta a trecut acum si el continua sa se trezeasca. E adevarat ca adoarme dupa ce suge la piept dar pe la 4-5 luni dormea toata noaptea. De asta m-am gandit ca poate nu mai am suficient lapte si am incercat sa-i suplimentez cu lapte praf dar il refuza. Daca ii dau cu lingurita mananca dar la biberon nu stie sa suga. Crede ca e jucarie si o roade cu dintii. Oricat de foame i-ar fi nu reusesc sa-l invat la biberon, prefera sanul. Ati patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simzaharia

Si baietelul meu de 6.5 luni a inceput cam de o luna sa se trezeasca iar noaptea. La inceput cred ca a fost din cauza dintisorilor dar asta a trecut acum si el continua sa se trezeasca. E adevarat ca adoarme dupa ce suge la piept dar pe la 4-5 luni dormea toata noaptea. De asta m-am gandit ca poate nu mai am suficient lapte si am incercat sa-i suplimentez cu lapte praf dar il refuza. Daca ii dau cu lingurita mananca dar la biberon nu stie sa suga. Crede ca e jucarie si o roade cu dintii. Oricat de foame i-ar fi nu reusesc sa-l invat la biberon, prefera sanul. Ati patit asa ceva?

Refuza biberonul pentru ca e baiat destept si stie ce e mai bun pt el: sanul! Nu se trezeste pentru ca nu ai lapte suficient (dar daca continui sa ii bagi lapte praf pe gat in loc de san, vei incepe sa ai lapte din ce in ce mai putin) , ci pentru ca asa fac marea majoritate a bebelushilor de varsta lui. Se trezesc pt ca ii dor dintii ce stau sa iasa din gingie, ii doare burtica, au visat ceva sau pur si simplu nu pot dormi continuu. Se trezesc intre 2 cicluri de somn si au nevoie de san pt a se alina, pt sete, pt foame (e foarte normal ca un bebe de 6 luni sa manance noaptea). Daca vrei sa mai alaptezi, nu ii mai indesa lapte praf, pune-l la san de cate ori o cere.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Diagnosticul de afta trebuie sa il puna un dr.
daca are gurita plina e super dureros si nasol, toata gura e o rana, nu poti inghiti, mesteca, e groaznic.la noi a mers plantextract de la farmacie.

Ile, mami de Victor si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc mult. s-a rezolvat cu glicerina cu propolis si galbenele, si i-am scos laptele de vaca vreo 3 zile , l-am inlocuit cu lapte de soia. avea o singura afta pe buza in rest gurita era ok.

Mergi la inceput