Premierul fata cu "reactiunea"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Blondele astea tare shmechere sunt!Ma faci de ma vopsesc din shatena in blonda!Dar nu la Perla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Glumeam sunt bruneta...rau de tot.....adica naturala....da` nu-s zburatoare ci romanca patrioata get beget,care vrea o tara ca lumea...dar din pacate interesele sunt altele.....pana si DD a facut pact cu .......io ce sa zic.....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Eumada, pari informata, ia demasca-l aici pe stimabilul DD!
Toata presa, marii formatori de opinie, toti se intreaba cine il manevreaza pe DD de iesi el ca o floricica mai breaz decat toti greii din politica.
Ia zi daca stii, cine este in spatele lui, "Serviciile" cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Daca analizezi strategia "mituirii" electoratului si a conservarii sistemului centralizat, atunci sigur ca e vorba de gandirea militara a servicilor.
Conducerea centralizata dupa stilul ierarhic militar, prin intermediul oamenilor, si fara proceduri este tipic militara.
Comanadantul spune ce va face si ceilalti duc la indeplinire maretele idei. Le executa.
L-ai auzit pe DD sa spuna ca va da dreptul comunitatilor sa-si decida viitorul si bugetele?
El da bani asa cum Boc si Andronescu ofereau salarii profesorilor si daca era cazul si personalului medical.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus
L-ai auzit pe DD sa spuna ca va da dreptul comunitatilor sa-si decida viitorul si bugetele?

Sincera sa fiu nu prea inteleg unde bati si nici nu am cunostinta de aceste strategii din simplul motiv ca nu am urmarit emisiunile de pe otv in care DD isi facea cunoscute "directivele".

Daca este asa cum zici tu aparent nu mi se pare a fi rau ca tembelii de primari, care fac parcuri pt. copii inafara orasului, planteaza panselute sau mai stiu eu ce bazaconii, sa urmareasca mai atent dirijarea fondurilor spre interesul populatiei: acoperirea gropilor, canalizare, renovarea scolilor ca sa nu mai cada bietii copii in fosa septica, etc., ca deja ma apuca supararea pe dispretul cu care niste pitifelnici folosesc banii cetatenilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Sincera sa fiu nu prea inteleg unde bati si nici nu am cunostinta de aceste strategii din simplul motiv ca nu am urmarit emisiunile de pe otv in care DD isi facea cunoscute "directivele".

Nu am spus ca DD da directive. Am spus ca strategia lui electorala se bazeza pe mituire. Ofera nu stiu cate mi de euro la fiecare cetatean, dupa teoria lui C Cojocaru.
La directive si la sistem militar de conducere m-am referit, la actualul sistem de adminstrare, in care doi trei indivizi isi permit sa vanda resursele si sa ia imprumuturi pe care le distribuie discretionar. Asta inseamna sa functionezi dupa un sistem militarizat, fara legi de resposnsabilizare si fara justitie.
Ce decide comandantul tine loc de lege dupa sintagma "tara sunt eu".
Nu am auzit ca DD sa propuna schimbarea actualului sistem, asa ca politca lui nu se deosebeste cu nimic de a partidelor actuale.

Mergi la inceput

www.bursa.ro/trei-nume-si-un-singur-premier-166000&s=politica&articol=166000.html" target="_blank">Trei nume si un singur premier - BURSA 20.04.2012

Citat:
Premierul cu trei nume a început sa se bâlbâie - a admis ca limitarea la 15% a despagubirilor la nationalizare, pe care o propune, creeaza o nedreptate, dar ca a trebuit sa aleaga între a face dreptate si... România.
Ce face?! Adica, "România" nu este totuna cu "dreptatea"?!
Poate face primul-ministru o astfel de declaratie publica?
Mie mi se pare ca "stiinta de carte", care i-a fost atribuita drept calitate indiscutabila lui Mihai Razvan Ungureanu, nu-i decât spoiala.
Cum sa promovezi disjunctia dintre "dreptate" si "România", fiind în acelasi timp si "om de cultura"?!
Ce fel de premier este acela care nu sesizeaza ca, astfel, declara public ca a renuntat la o prevedere constitutionala - Articolul 1(3) "Româ-nia este stat de drept"?!
Nu poti, ca premier, sa înaintezi un proiect de lege, despre care esti constient ca este nedrept, indiferent ce motive ai avea.
Nu contest ca între capacitatea de despagubire a Statului si cuantumul pe care ar trebui sa-l plateasca este o diferenta ruinatoare, ci contest capacitatea intelectuala a lui Ungureanu, pentru ca formuleaza problema în acesti termeni improprii.
Cu seninatate. Realmente, intru în panica.

Mergi la inceput

Ion Cristoiu: De ce trebuia sa pice Guvernul Ungureanu

Citat:
S-a întâmplat ceva mult mai grav cu PDL decât ivirea unei dizidente. PDL, formatiunea care constituie stâlpul Coalitiei guvernamentale, a intrat în descompunere.
Aparent în descompunere numerica.

Practic însa, e vorba de o descompunere moral- politica. În memoria istorica va ramâne mult timp imaginea Sorinei Placinta, de doua ori ministru PDL, prim vicepresedinte la organizatia de Bucuresti, plângând în hohote la dezbaterea Motiunii de cenzura, pentru ca ea voia sa se înscrie în PNL si Elena Udrea n-o lasa. Aceasta secventa, greu de imaginat pâna si de un Shakespeare al postdecembrismului românesc, spune totul despre ceea ce s-a întâmplat cu PDL în ultimul timp.

Mergi la inceput