Premierul fata cu "reactiunea"
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
Eumada te-am prins ca si tie iti place coreeanul de pe TVR1 de la 18:30, de luni pana vineri!
L-as pune prim-ministru cu ochii inchisi!Sa vezi in serial ce le face la hotii de functionari care jefuiesc poporul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a_alinta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Un premier vorbeste vorbe pe un canal de toata jena si sunt altii care puncteaza ceea ce ne doare si ca sa fiu la obiect, FACTURA la GAZE. Daca aveti rosii sa dati in mine ar trebui sa analizati mai intai aceste variante. |
eu nu arunc nici o rosie, ca si aici costa, dar te-ai gandit de ce vorbeste pe un canal de toata jena?
cui i se adreseaza lui, de fapt? factura la gaz era scumpa si acum 7 ani .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
La ora aia eu alerg pe afara cu copilul sau ma dau pe tobogan,ca se da ea apoi trebuie sa ma dau si eu obligatoriu..In cel mai bun caz suntem prin vreun magazin "sa cumpalam ceva".....da` mie imi plac numa japonezii....
Si serios vorbesc ca-s delicata ca o floricica......si beau cafeaua cu degetul mic ridicat in sus ca un semicerc......
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui a_alinta
eu nu arunc nici o rosie, ca si aici costa, dar te-ai gandit de ce vorbeste pe un canal de toata jena? cui i se adreseaza lui, de fapt? factura la gaz era scumpa si acum 7 ani . alina |
Prima:actualul premier vorbeste pe un canal de toata jena ca sa se delimiteze de el si pt. ca m-ai enervat, pot sa adaug in plus ca a ales aceasta cale ca sa dovedeasca cu cat este el superior unor persoane care categoric sunt sub nivelul lui.
Scop concret: fudulie care sa abureasca un anumit electorat poate ceva mai elevat decat acela al OTV-ului!
A doua: factura de gaz de acum 7 ani era parfum fata de aceea de acum!Iti pot dovedi concret acest lucru!Am prostul obicei sa pastrez facturile din ultimii 10 ani, inclusiv fluturasii de salariu!
b.nica spune:
citat din mesajul lui eumada La ora aia eu alerg pe afara cu copilul sau ma dau pe tobogan,ca se da ea apoi trebuie sa ma dau si eu obligatoriu..In cel mai bun caz suntem prin vreun magazin "sa cumpalam ceva".....da` mie imi plac numa japonezii.... Si serios vorbesc ca-s delicata ca o floricica......si beau cafeaua cu degetul mic ridicat in sus ca un semicerc...... ![]() |
Uite cum isi salveaza casniciile minunatele noastre romance!Bravo lor!
a_alinta spune:
b.nica, imi pare rau ca te-am enervat. intentia mea este reala si se adreseaza realitatii.
stiu ca factura de gaz de acum 7 ani nu mai are aceasi valoare, era vorba de idee.
p.s nici salariile de acum 7 anu nu mai sunt la fel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
Acu`s blonda...ce treaba are sportul facut de mine cu copilul si casnicia?
Daca de obicei ma prind si cand nu trebuie acu` m-am facut blonda si nu pricep....sotul face mancare eu mai navighez...intre doua aspiratoare....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
b.nica spune:
Je m'am fishul asta este foarte suparator!
Voi chiar nu va dati seama ca sunt pe aici si persoane care se confrunta cu multe greutati?
Superioritatea cu care abordati anumite subiecte nu fac decat sa provocati mai multa suferinta acelora care sunt pe aici ca sa gaseasca solutii, nu ironii de neam prost!
a_alinta spune:
nu stiu cui te-ai adresat, dar pot sa iti spun ca solutii nu vei gasi niciodata prin negare.
apoi , nici ala dinainte, nici asta nu e bun.
ai tu vreo solutie pentru cineva mai "bun"?
p.s. greutati sunt oriunde in lumea asta, nu numai "aici", iar neamul prost cred ca ar trebui sa fie comun. adica facem partem din acelasi neam, indiferent de ceea ce gandim.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
citat din mesajul lui b.nica Je m'am fishul asta este foarte suparator! Voi chiar nu va dati seama ca sunt pe aici si persoane care se confrunta cu multe greutati? Superioritatea cu care abordati anumite subiecte nu fac decat sa provocati mai multa suferinta acelora care sunt pe aici ca sa gaseasca solutii, nu ironii de neam prost! |
Moama, noroc ca aveam batiste la indemana ca m-am inlacrimat toata de la atata empatie si grija pentru aproape. Noroc cu dragostea pentru semeni ca asta scuza se pare orice derapaj de la limbajul civilizat.
Deci sa sumarizam: cine nu se uita la zero tv sa vada cum cineva ne spune cat de tare au crescut facturile la gaze e un chiabur nesimtit caruia i se rupe de greutatile poporului.
Plus ca la zero teve ni se spune si ce lapte si miere va curge in curand pe Dambovita.
b.nico, toate simtamintele astea adanci pentru cei care o duc greu sunt inaltatoare.
Doar ca factura mea la gaze n-a crescut. Iar aia care o duc greu ar face bine sa-si aminteasca ce nashpa le e si cand pun mana pe stampila.
Acu pe bune, stiu si eu persoane care au facturi mari la gaze dar au si suprafete mari de incalzit, nu i-as considera in categoria celor carora ar trebui sa le plang de mila. Doar daca s-au intins mai mult decat ii tinea plapuma.