Strugurasi de Sept-Oct 2011 *45*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multi ani May !!! E si ziua nepoatei mele, face 18 ani.. big milestone :)

Ce parere aveti de acest produs http://www.littlebubu.ro/Accesorii-53/Shade_Maker_-_Paravan_solar_carucior%252C_protectie_UPH_50%252B_cod%253A_30035-1241 in loc de crema cu protectie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

May, La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita in noua familie formata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

La multi ani May! Sa fi sanatoasa si fericita! Off micuta Bea sunt multe schimbari pt ea, e normal sa fie un pic debusolata, o sa treaca. Cele care sunteti mai avansate in ale diversificarii : cate zile ati asteptat intre 2 legume? Eu ma gandesc ca 4 ar fi suficiente dar in unele articole gasesc 10 zile. Noi azi am implinit 6 luni care nu stiu cand au trecut, creste prea repede offf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

May, la multi ani! Sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi, sa'ti fie cuminte si inteleapta Beatrice sa te lase sa dormi :)!

Zoica cred ca a trecut printr'un puseu foarte violent ca s'a grasunit si a supt noaptea la 2 ore ceea ce nu s'a mai intimplat de vreo 2 luni, eu sunt stoarsa ca o lamaie dar sper sa imi revin repejor. Ah si azi am inregistrat prima muscatura cu micile fierastraie, cind isi pierde concentrarea si nu suge, retrage limbuta si musca nene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

si noi umblaram toata ziua prin magazine; am fost nevoiti sa luam fructele la borcanel, si spre surpriza mea le-a devorat, 1oogr de mar+ananas+banana si cereale

weekend placut

de ce ati fost nevoiti ? nu ati gasit eco?

daca plecam cu orele...doar nu luam blenderul dupa noi¿

sau voi blenduiti si luati la ghiozdan¿ as face si asta, dar depinde de cate ore afara este vorba

may la multi ani!! sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de pisicuta miorlaita

ooka care va sa zica daca-mi maraie de 4-5 ori pe noapte ar trebui sa-i ofer lapte de fiecare data¿ ca eu ii dau doar un bibe noaptea...

fetiliiii, am ramas fara Nici inainte nu le aveam mari, dar acum is mai mici ca niciodata, imi vine sa-mi pun pompa sa mai stimulez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Ce parere aveti de acest produs http://www.littlebubu.ro/Accesorii-53/Shade_Maker_-_Paravan_solar_carucior%252C_protectie_UPH_50%252B_cod%253A_30035-1241 in loc de crema cu protectie?

e mare si fain, insa nu tine loc la crema de protectie

oanab eu am asteptat 2 zile intre o leguma si alta. eu zic ca o reactie alergica iese in 24h

jade botezati azi¿ maaaaama ce de poze faine v-om vedea; distractie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

http://www.caravanacujucarii.ro/product.php?id_product=535&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

ce ciuda imi e .. asa ceva imi trebuia mie , si am luat o umbreluta care m-a enervat si nici nu-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

LA MULTI ANI MAY!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Dbunny, si o dau cu crema de 2 ori pe zi cand iesim ? :(((

Sei, mersic de linkul asta, e si mai ieftin. Imi pare rau pt umbreluta :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata!

May,la multi ani fericiti!!!

Fetele, orice crema cu factor de protectie , indiferent cat de mic, anuleaza absorbtia de D3 natural. deci macar 15 min/zi lasati copii la soare fara factor de protectie.

o sa gasesc si un link despre cremele de protectie cu vit A...sunt cancerigene. deci cautati fara..

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput