eu cred ca pe buletinul de analize nu e trecut corect intervalul de valori; pe 2-3 site-uri de interpretare analize, pentru antigen giardia, este scris interval optim 0-0. valoarea de 0.12 este echivalenta cu un rezultat pozitiv.
intrebare : ce fel de apa bea fetita ta ? cu ce fel de apa ii prepari mancarea, laptele, ceaiul, etc. ?
Presupun ca nu-i faci baie in apa fiarta in prealabil. Si nici marul nu e spalat cu apa fiarta. E suficient sa scoata limba sau sa bea putina apa cand face baie (copiii mei faceau deseori) sau pur si simplu de pe legumele/fructele crude si spalate la robinet - si gata giardia.
Eu cred ca e o reactie alergica ,poate la ce e pe pat ,poate ai perna cu puf de gasca , sau ceva parfumat . Are vreo jucarie pe care o ia in pat noaptea?
am vb cu doctorita,i-am citit rezultatul la analize si mi-a spus ca nu are giardia,in schimb mi-a pus aceleasi intrebari ca si voi,dar raspunsul a fost nu la toate,mi-a spus sa vin s-o vada marti si poate imi da o trimitere la oftalmolog,totusi eu nu cred ca are ceva la ochi,frecatul la nas ma deranjeaza mai tare,chiar nu stiu incotro s-o apuc,doctorii astia de obicei au pareri diferite si nu mai stii pe care sa crezi