se freaca tare la nas si la ochi
fetita mea de 10 luni are o perioada de cand se freaca f tare la nas si la ochi,ce poate fi?noaptea e jale,se trezeste din jum in jum de ora si incepe chinul,poate fi din cauza ca ii ies dintii?nu demult i-am facut analizele,viermisori nu are,tocmai i-au iesit o pereche de dinti,dar ea sta intr-una cu manuta in gura si e umflata in locul unde ar trebui sa iasa caninii,nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac,simt ca ma lasa puterile,va rog sfaturi!
Raspunsuri
ch_dana spune:
Hm, sa nu fie ceva pe fond alergic...asa facea si Amelia (dar numai ziua), am vorbit cu doctorita si mi-a zis de alergie, sa-i dau Zyrtec. Pana sa ii dau, am mai studiat-o si am constatat ca de vina erau dintii. Dar nu se freca tot timpul, ci sporadic, in perioadele de eruptie sau cand ii era somn.
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinanecolau fetita mea de 10 luni are o perioada de cand se freaca f tare la nas si la ochi,ce poate fi?noaptea e jale,se trezeste din jum in jum de ora si incepe chinul,poate fi din cauza ca ii ies dintii?nu demult i-am facut analizele,viermisori nu are,tocmai i-au iesit o pereche de dinti,dar ea sta intr-una cu manuta in gura si e umflata in locul unde ar trebui sa iasa caninii,nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac,simt ca ma lasa puterile,va rog sfaturi! mami de Miruna Elena (23.05.2011) |
Nu se freaca la ochi din cauza ca-i ies dintisorii! Are ochisorii rosii, congestionati, ii lacrimeaza? Poate e o raceala, o conjunctivita, poate o alergie. Numai un doctor poate sa-ti spuna. Stiu, tocmai ai fost, trebuie sa mergi din nou.
Alexandra Maria
14.12.2007
alinanecolau spune:
Dana,nu are ochisorii rosii si nu-i lacrimeaza,doar se freaca intr-una,ma gandesc ca-i din cauza ca nu se odihneste,dar nu inteleg de ce se freaca la nas
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinanecolau Dana,nu are ochisorii rosii si nu-i lacrimeaza,doar se freaca intr-una,ma gandesc ca-i din cauza ca nu se odihneste,dar nu inteleg de ce se freaca la nas mami de Miruna Elena (23.05.2011) |
Si asta se poate. Daca spui ca se freaca mai mult noaptea vezi poate este prea uscat aerul in camera, poate e prea cald. Daca se freaca la nas, oare nu are ceva in nasuc? Un muculete.
Alexandra Maria
14.12.2007
lorellay spune:
fa-i analizele la scaun.Sa nu fie ceva paraziti intestinali.
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
oana_lex82 spune:
Si eu tot la paraziti intestinali ma gandesc..exact asa facea si Iustin si avea oxiuri..
oana_lex82 spune:
Se stie ca viermisori ies ff greu la analize..se zice ca trebuie duse 3 probe consecutive..dar cel mai sigur ies daca i faci analize la sange (eonzinofilele ies marite daca are paraziti) sau ii faci un antigen anti giardia..parca asa se numeste..
CorinaDani spune:
buna,
giardia e una, oxiurii sunt alta
giardia se poate depista usor cu analiza antigen giardia, se face din kk
oxiurii se depisteaza prin testul numit scotch-test, se aplica o banda adeziva in zona anusului si se examineaza apoi la microscop, stiut fiind faptul ca oxiurii isi depun ouale in pliurile din jurul anusului.
incearca sa te uiti la ochisorii fetitei, mai exact sub pleoapa inferioara (tragi usor cu degetul in jos). daca tesutul e rosu, iritat, e posibil sa aiba conjunctivita, iar frecatul acesta sa fie din cauza senzatiei de "nisip in ochi" pe care o simte fetita.
tot la medic cred ca ar trebui sa ajungi, pentru linistea ta.
alinanecolau spune:
i-am facut ieri analiza la kk,au iesit urmatoarele:chisti lamblia-absent;oua de paraziti-absent,insa la antigen giardia scrie asa:valori intre 0-0.30 si ea are 0.12,nu inteleg,n-ar fi trebuit sa scrie absent sau negativ?voi suna mai tarziu dr,dar pana atunci va rog stie cineva ce inseamna,ati mai avut astfel de rezultate?