Aspirante optimiste! (774)
Raspunsuri - Pagina 9
dana0000 spune:
Fetelor va multumesc mult,daca pana dupa-amiaza nu gasesc pregnyl (am dat sfoara-n tara) o sa imi cumpar ovitrelle de la farmacie direct.
Daca are acelasi efect e perfect,oricum unde am mai gasit aveau pregnyl de 5000ui si eu am nevoie de 500 max 1500.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Eu o caut pe moni sa vad daca si-a violat sotul aseara?
Sotul meu sta departe, ma cocoloseste , nu ma lasa sa fac nimic, decat sa stau in pat, nu cumva sa racesc, nu cumva sa stau pe fund nu cumva nimic, doar in pat si pe spate, ii multumesc pentru grija asta exagerata nu ma asteptam, eu cred ca luna asta nu primesc nimic nici macar cu prezervativ la cat de grijuliu e.
Kity imi pare rau ca s-a intamplat asa multa putere si vointa sa lupti sa se indeplineasca visul din nou.
Dana foarte frumos foliculul tau, sa treci la huta-huta.
Am vazut ca tot se vorbeste despre spermograme astazi sigur o sa scriu si eu rezultatele ca sa le dezbatem putin impreuna.
Lorena, Alex, Deny nu are rost sa va suparati fetelor.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet neata bob,daena |
Buna velvet.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Ana178081 spune:
Neata fetele,va si va dau o sau ceai la toate.
In sfarsit m-am trezit si eu mai dimineata,ca niciodata
Fetelor eu azi incep al2lea job,sper sa ma descurc.Daca nu pot avea inca copilul meu macar sa am grija de ai altora
De azi voi fii bona de ,este copilul unei colege de care voi avea grija cateva ore in ziua mea libera.Sper sa am rabdare cu el Bine ca e marisor,are 2ani jumate si nu mai poarta nici pampers,singura dilema nu prea inteleg ce spune
Hai k ma pun sa citesc din urma ca ati scris asa mult..........
kmy_black spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
O Bobule sunt o aspiranta veche, veche, care citeste mereu, insa nu am mai postat aici de ani buni. Am fost aspiranta si sunt, am reintrat in lupta ptr. bb2, din nou, ma pregatesc de FET. Cu puntea cred ca este greu, caractere diferite, frustrari, etc, cred ca tine de fiecare din noi. Si sa stii ca eu chiar daca sunt fivoasa, nu ma simt confortabil pe toate topicurile de acolo. O zi linistita va doresc. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
si eu sunt de aceeasi parere, cam greu cu dezghetatul puntii!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
daena spune:
Bobule, scuze, eu am intrat abia in februarie pe forum si mi-a luat o vreme sa stapanesc tehnica.Adica pagini, topicuri, edit, chestiuni din astea inofensive aparent dar daca putin gresesti si te-ai dus la Start.Asa ca n-am avut curaj sa merg in spate ca mi-a fost frica ca nu mai stiu sa intru.Dar acum , ma simt ca veteranele.
Deci, daca tu zici ca e bun sa stii ca azi il iau.Tu ai luat din farmacie sau de pe net? Ca eu merg maine in ro si ma-ntorc luni, sa-l comand sa ajunga.Mersi de raspuns!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Neata fetele,va si va dau o sau ceai la toate. In sfarsit m-am trezit si eu mai dimineata,ca niciodata Fetelor eu azi incep al2lea job,sper sa ma descurc.Daca nu pot avea inca copilul meu macar sa am grija de ai altora De azi voi fii bona de ,este copilul unei colege de care voi avea grija cateva ore in ziua mea libera.Sper sa am rabdare cu el Bine ca e marisor,are 2ani jumate si nu mai poarta nici pampers,singura dilema nu prea inteleg ce spune Hai k ma pun sa citesc din urma ca ati scris asa mult.......... |
ai s ate distrezi la maxim, mai ales ca de acum au si personalitataea bine conturata!!!
iti faci incalzirea pt dragonelul tau!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
daena spune:
Deny, cum stai cu uratii? Sa stii ca nu scapi asa usor, trebuie sa intri sa raspunzi.Hai, ca eu ma multumesc si cu un raspuns in romaneste .