Aspirante optimiste! (774)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

Monique si eu sufar de aceeasi boala ca si tine..nesuferita de endo..la mine e asociata si cu hiperprolactinemie...

aspiranta optimista

kitty-27 eu acum m-am dumirit cine esti, de cand ma uit dupa tine, te-am cautat peste tot nici nu stii cat ma bucur ca ai intrat
ce ai mai facut?
sa nu mai dai bir cu fugitii da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Camcris, nu stiu ce naiba are. Site-ul e ., dar are mai multe pagini. Baga pe google branca ursului infertilitate si o sa apara printre rezultatele cautarii pagina SOS Infertilitatea (la mine e al 5-lea rezultat), cum intri gasesti discutiile fetelor.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Camcris, nu stiu ce naiba are. Site-ul e ., dar are mai multe pagini. Baga pe google branca ursului infertilitate si o sa apara printre rezultatele cautarii pagina SOS Infertilitatea (la mine e al 5-lea rezultat), cum intri gasesti discutiile fetelor.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

asa mai merge, am reusit, mersi mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

FETELE NU VA MAI CERTATI CA VA DAU BATAITZA SI DACA MA SUPAR SI EU NU MAI INTRU DELOC,SA FIU SOLIDARA CU CELE CARE S-AU SUPARAT SI N-AU MAI INTRAT PE AICI!
Velvet fara suparare,nu vreau sa ma cert cu nimeni,asta mai lipseste k vad k toata lumea e suparata,eu spun doar ce am citit pe analiza sotului,la intervalul de referinta.Al meu a facut spermograma la Matei Basarab,unde nu stiu daca au embriolog.Oricum dupa intervalul lor sotul meu nu se incadreaza in parametrii,asta ca o paranteza,semn ca nici gravida nu sunt.Deci eu zic ca au dreptate.
Acum sa ne lamureasca si pe noi cineva unde se fac spermograme "pe bune" si care-i intervalul care-l stiti voi?
Denny te testezi pe 15,nu?Hai sa vedem si noi II
P.S:Vreau sa ma treceti si pe mine pe listutza de testare(am mai zis si-n cap trecut pe 24MARTIE si pe lista pentru acatist numele:Anisoara si Tudor.Va multumesc

Mergi la inceput

Ana178081 eu am fost cu proba sotului in borcanel la Matei Basarab rezultatul devastator, groaznic si acum consider ca nu au lucrat proba cum trebuie, ultima analiza a facut-o la medlife unde au laborator nu a iesit perfecta dar nici la polul opus cum patisem in partea cealalta
eu i-ti recomand medlife grivita sunt langa laborator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:

Monique si eu sufar de aceeasi boala ca si tine..nesuferita de endo..la mine e asociata si cu hiperprolactinemie...

aspiranta optimista

kitty-27 eu acum m-am dumirit cine esti, de cand ma uit dupa tine, te-am cautat peste tot nici nu stii cat ma bucur ca ai intrat
ce ai mai facut?
sa nu mai dai bir cu fugitii da

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

camcris....ce rau imi pare ca si pe tine te gasesc tot aici..
eu..am redevenit aspiranta..din pacate ..am avut o depresie urata dupa ce am pierdut sarcina...dar acum mi-am revenit si am luat-o de la capat...incerc de cateva luni..mi-am refacut hormonalele am prolactina dubla..si dr mi-a zis ca nu am nici o sansa pana nu-mi scade prl..acum sunt pe brocriptin de o luna de zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Camcris deci orice Medlife e ok?Urologul la care a fost al meu ne trimisese la Genesis parca,asta e pe undeva prin Baneasa,mi se pare.Nici nu mai stiu sigur,sa ma uit printre hartiile lui.Deci Matei Basarab nu e bun,ok,incerc si eu in alta parte
Dar despre interval ce stii/stiti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Camcris deci orice Medlife e ok?Urologul la care a fost al meu ne trimisese la Genesis parca,asta e pe undeva prin Baneasa,mi se pare.Nici nu mai stiu sigur,sa ma uit printre hartiile lui.Deci Matei Basarab nu e bun,ok,incerc si eu in alta parte
Dar despre interval ce stii/stiti?

am facut modificarile pe prima pagina
despre interval nu stiu sa-ti raspund, sfatul meu este sa mergi si la alt laborator care crezi tu ca-ti convine si-ti exprima incredere

Mergi la inceput

Citat:
camcris....ce rau imi pare ca si pe tine te gasesc tot aici..
eu..am redevenit aspiranta..din pacate ..am avut o depresie urata dupa ce am pierdut sarcina...dar acum mi-am revenit si am luat-o de la capat...incerc de cateva luni..mi-am refacut hormonalele am prolactina dubla..si dr mi-a zis ca nu am nici o sansa pana nu-mi scade prl..acum sunt pe brocriptin de o luna de zile...

aspiranta optimista

i-mi pare tare rau ca ai suferit atat te inteleg si stiu cat de mult te-ai chinuit sa-ti implinesti visul, nu vreau sa-ti adancesc suferinta, dar sa stii ca sunt alaturi de tine si sper sa reuseti cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

multumesc camcris...ce sa zic..iti doresc si tie la fel...esti o scumpa...

Mergi la inceput