Aspirante optimiste! (774)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Miha nu prea stiu ce sa-ti zic de spermograma,a sotului meu e mai rea de atat si nu i-am dat nimic.

Nu am gasit pregnyl desi jumate din firma am alertat si toti cunoscutii.O sa iau ovitrelle pana la urma.Nici la Medicover nu au,ar mai ramane Medlife dar azi nu pot sa plec de la serv in timp util sa ajung in Grivitei.
M-am suparat ca dr mea mi-a zis sa ma duc maine si ea are doar consultatii,nu face eco joia si ma duc vineri dimineata la spital.Sper sa nu fie prea tarziu,ea oricum vrea sa vada daca s-a spart foliculul,nu?

Ioana cum e a treia beta?Tinem pumnii sa fie buna de tot:)

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

vezi ca ti-a scris Miky mai devreme ca gasesti pregnyll la clinica genesys, de langa spitalul elias, pe strada sanatescu
cred ca n-ai vazut postarea ei

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Dana eu zic sa iei ovitrelul ca am auzit ca e bun.
Fetelor care va pricepeti ma tineti aici pe jar, Alex, Lorena, velvet care mai stiti sa descifrati spermograme haideti la apel.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

eu zic ca-i destul de ok spermograma sotului
poti sa ii dai spermotrend - e chiar f bun
da-i si l-cartinina (parca si Masculion (plafar)
asta i-am dat eu sotului si i-au iesit gigeii aviatori

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Ma scuzati ca ma infig ca musca in lapte; dar la un titlu de "aspirante optimiste" care ar fi trebuit sa fie profilul? Ca deh, suntem diferiti, unii mai tehnici, altii mai exaltati, altii combina cele doua.
Sa va aduc aminte ca atunci cand am intrat prima oara si-am zis ca inainte sa prestez am chef sa analizez tot ce se poate analiza preconceptional desi nu am nici o buba evidenta, unele m-ati luat cu "da' de ce nu te apuci direct de hata hata?" Si eu mi-am explicat frumos punctul de vedere, ca sunt mai panicarda, ca mar car diverse si tot acilea am ramas. Mi-am facut analizele indicate pe prima pagina, am mai cules altele de la fete, mai direct,mai indirect si tot cand m-am simtit eu sigura am trecut la fapte.
M-am entuziasmat cand a fost cazul, am redevenit tehnica cand a fost necesar, unele chestii am ales sa le ignor, pe altele le-am tratat cu umor.
Nu mai fiti doamnele mele atat de stricte. Ignorati ce nu va convine, dar nu transformati unele divergente de opinii in pedeapsa pentru restul participantilor. Diferentiati cartofii din oala.

I.P.

m-ai facut sa rad cu lacrimi(cartofii), recunosc ca ma simteam aiurea cateodata din cauza atator discutii cu prob tehnica si cea umoristica de pe acest forum!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Scuze Miky,nu am vazut...nu stiu cum am ratat
Mi-am rezervat un ovitrelle la o farmacie,am trimis-o pe mama sa le zica fetelor alea sa tina doza pana ajung.
Si imi fac si comanda de pregnyl

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Citat:

Mi-am rezervat un ovitrelle la o farmacie,am trimis-o pe mama sa le zica fetelor alea sa tina doza pana ajung.

unde iti comanzi pregnyl?

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna fetelor ma mai primiti si pe mine aici la voi?
Monique am vazut ca te-ai pricopsit cu endometrioza! Nu te speria, eu am (avut) grav de tot un chist enorm pe trompa stanga care a fost atat de mare incat mi-a rupt-o toata lumea ( inclusiv "domn' profesor" - nu dam nume) zicea ca e extrauterina, doar eu o tineam pe a mea ca nu are cum - eram singurica la mom respeciv. In fine, este f bine ca ai descoperit-o deja si te-a curatat pe acolo inainte sa se formeze chisturi. Ca si tratament, se recomanda inducerea unei stari de menopauza, (absenta ciclului menstrual) fie prin tratament hormonal (eu am facut injectii cu diphereline, astaera acum opt ani, acum nu mai cunosc tratamentele) fie printr-o sarcina, ceea ce iti doresc din toata inima! Te pup, va pup pe toate!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

ce faci draga Ylari? cum te mai simti?
da, mi-a zis ca ma lasa luna asta si luna viitoare si dupa aceea, daca nu se lasa cu sarcina, imi induce menopauza 3 luni, a zis ceva de o injectie/luna....
si apoi....n-am mai retinut ce mi-a zis dar sper ca r4eusesc pana atunci, sper ca natural....

Aspenter (75 mg) 1/zi

Bine suntem scumpa! Aha deci tot diphereline a ramas...
Regim eu nu am tinut doar un sfat renunta la cafea ciocolata cola, atat cat poti. Eu cand am dezvoltat chistul beam 3-4 cafele pe zi. Pup.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
Miha, da, l-am prins pe sot aseara - si usor usor...am 1 contact la activ pe luna asta...
sper sa reusesc si in seara asta sa il prind, ca sa am doua contacte
nu mai tin cont ca la 2 zile ca sa se refaca gigeii..sau nush' ce...ca eu aveam de fapt alte probleme iar acum trebuie sa incep iar sa retestez toate cele, sa le iau prin eliminare

Aspenter (75 mg) 1/zi

nu-l lasa se respire Monique!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:

Citat:

unde iti comanzi pregnyl?

Aspenter (75 mg) 1/zi

Moni o sa comand la farmacia Dona,pana cand o sa am eu iar nevoie peste 1 luna tre sa ajunga.Vrei si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni tamponeaza cu alcool medicinal, cu o discheta demacheanta sau vata in jurul buricului, in seara asta ma pansez si eu sa vad ce e acolo, pe mine inca ma doare aia din mijloc din buric, e deranjant.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Buna fetelor ma mai primiti si pe mine aici la voi?
Monique am vazut ca te-ai pricopsit cu endometrioza! Nu te speria, eu am (avut) grav de tot un chist enorm pe trompa stanga care a fost atat de mare incat mi-a rupt-o toata lumea ( inclusiv "domn' profesor" - nu dam nume) zicea ca e extrauterina, doar eu o tineam pe a mea ca nu are cum - eram singurica la mom respeciv. In fine, este f bine ca ai descoperit-o deja si te-a curatat pe acolo inainte sa se formeze chisturi. Ca si tratament, se recomanda inducerea unei stari de menopauza, (absenta ciclului menstrual) fie prin tratament hormonal (eu am facut injectii cu diphereline, astaera acum opt ani, acum nu mai cunosc tratamentele) fie printr-o sarcina, ceea ce iti doresc din toata inima! Te pup, va pup pe toate!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

ce faci draga Ylari? cum te mai simti?
da, mi-a zis ca ma lasa luna asta si luna viitoare si dupa aceea, daca nu se lasa cu sarcina, imi induce menopauza 3 luni, a zis ceva de o injectie/luna....
si apoi....n-am mai retinut ce mi-a zis dar sper ca r4eusesc pana atunci, sper ca natural....

Aspenter (75 mg) 1/zi

Bine suntem scumpa! Aha deci tot diphereline a ramas...
Regim eu nu am tinut doar un sfat renunta la cafea ciocolata cola, atat cat poti. Eu cand am dezvoltat chistul beam 3-4 cafele pe zi. Pup.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

offf
cafea si cola nu mai beau de cateva luni bune ca imi dau insomnie
ciocolata n-am mai mancat de vreo 2 luni ca-s la regim...
dar voi avea grija si in continuare

pupici

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput