Strengari 45 - Bv Buburuza, Wali!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Dia eu nu ma ingrijorez ca misca prea incet pentru ca o face cu regularitate si nu am motive sa cred ca este vreo problema, la ultimul control era in regula, doar ca imi doresc tare mult sa o simt si mai mult. Au mai fost momente cand ma dureau miscarile ei dar le pot numara pe degete.
Ronina crezi ca mie imi vine sa cred ca Bianca are deja 3 saptamani. Bravo sa creasca sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Fetelor desi imi doresc enorm sa nasc deja am asa in suflet o mica mica parere de rau ca trebuie sa ma despart de burtica si ca nu o s-o mai simt. Si mai mult decat atat ca se termina probabil perioada asta cand m-am simtit ca o regina. SOtul meu a fost atat de atent toata sarcina, sarea la orice dorinta de a mea, m-am simtit atat de iubita si protejata incat imi pare rau ca poate nu va mai fi asa. Noi ne intelegeam f bine si inainte dar totusi in sarcina a fost extraordinar. Voi simtiti asa ceva?

Cristina 35+ Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari Wali!!!
Bine ai venit Alin!!!

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 33+ Robert Aaron

AMR 6+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Felicitari Walli!!! Bine ai venit Alin!!!
Sa te refaci repede mamicuto si sa va bucurati unul de altul!

Hai ca apar si strengareii

Monna eu i-am pus lui David ser fiziologic in nas din prima zi (dupa baita) si il stergeam cu un betisor de urechi. Cand a mai crescut am inceput sa folosim apa de mare (spray) - trebuie sa stea in fund pt asta. Nu cred ca dauneaza (pt ca serul are aceeasi compozitie ca si lacrima, nu?) ci cred ca ajuta (eu asa am simtit) - plus ca mi-au confirmat multi medici ca am facut f bine.

Dara si eu astept sa scap de piticii cazati in creierul meu. Nici pe catea n-o mai suport (saraca stie de la prima sarcina cand tot greu i-a fost). Dar starea asta combinata cu soacra...nu e bine
Cu buda a fost intr-adevar bizar pt ca erau 2 si nu m-a ajutat niciuna si stateau in tocul usii ...sa auda pishu!!! (asta in timp ce eu parca simteam cum microbii si virusii si bacteriile sar pe fundul meu din wc)

Cristina nostalgia burticii nu dispare. E bine ca o constientizezi (eventual si vorbeste despre asta cu sotul tau ca sa aiba grija sa-ti faca trecerea mai usoara).
Apropo's de asta nu stiu daca v-am mai povestit, dar in cele 3 dati in care am asteptat la Filantropia (acolo vroiam sa nasc initial, dar nu mi-a placut doctorul) cate 5 ore am avut ocazia sa asist la multe externari. Cu exceptia cazului in care mamica tinea bebele (f rar) n-am putut sa nu observ trist cum taticii zburau fericiti cu pruncul in brate si mama se tara in urma, ramanand bine in urma eventual si cu bagajul....De asta o sa tin tot eu copilul cand il scot din spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Am gasit postul asta la capitolul anterior:
Felicitari HappyX2! Bine ai sosit Antonia Maria!

Buna fetelor!
In primul rand multumesc mult pt motate....si va rog nu dati cu rosii, a existat un motiv serios pt care am disparut din nou Cred ca Antonia mea s-a emotionat atat de tare vineri de re-primirea calduroasa incat n-a mai avut rabdare sa va cunoasca abia in 12, caci pe cand ma pregateam sa ma "lansez" in discutii a inceput travaliul si in marea agitatie n-am mai apucat nici asta sa va scriu .
Deci, bebe Antonia Maria a venit pe lume vineri, 9.03.2012, ora 17.20, prin cezariana, e o mancacioasa mica si tare cuminte si raportam ca de ieri suntem fericite la noi acasuca . Promit sa detaliez povestea nasterii... in pauzele de alaptare .
Va pupam pe toate si tinem pumnii fetelor ce sunt la rand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Felicitari Wali!! Bine ai venit pe lume bb Alin Mihai!!
Felicitari happyX2!!! Bine ai venit pe lume bb Antonia Maria!!!

fetele ma apuc de facut capitol nou , sper sa ma lase piticul

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitolul 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Sunt sotul lui Walyy , ea si cu copilasu sunt bine
Va pupa Wally
Am pus poze pe Facebook

38+ cu Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

FELICITARI Wali,sa va traiasca sa fiti sanatosi!!

34+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

FELICITARI happyx2,sanatate multa si recuperare rapida

34+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput