Strengari 45 - Bv Buburuza, Wali!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

Mona, cu exceptia lu Andi el a fost cel mai grabit dintre strengarei

Miha, mamica fericita de Rares si 36+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

I am responsible for what I say. I am not responsible for what you understand.

exact, al meu s-a grabit ca fata la maritat

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Miha banuiesc ca ai cotizat si pe timpul sarcinii. Eu chiar daca am cunoscut-o pe doctorita abia acum la final, deja am dat 100euro si nu i-am dat batai de cap (adica n-am avut probleme). Pana la urma cred ca o sa-i dau ei maxim 1200lei, la anestezist 200lei, la neonatolog 150lei, la asistenta sefa (care-mi face rost de rezerva cu 2 paturi) 100lei si cate 10 lei la asitentele de la neonato si 5 lei la cele care au treaba cu mine (pe mine ma pot chinui, rezist 3 zile). Iar asta e un maxim si e deja jumatate din cat as da la privat.
Ma duc sa ma apuc de curatenie ca vad ca barbatu nu mai tine minte ce a promis.

Mergi la inceput

fetele o intrebare: Andi al meu papa si prin somnic, asa de papacios e. problema e ca atunci respira cam fornait (numai cand papa prin somn, in rest respira bine). am folosit pompita aia de aspirat dar nu am scos nimic. ma gandeam sa iau niste picaturi de saline drops sa-i pun in nasuc, oare o fi ok? sau sa nu-i pun nimic? nu facea asa, de vreo 2 zile am observat fornaitul asta.

Tala spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Tala, eu nu am cotizat deloc pana acum, ca mi-a urmarit sarcina la Medicover, unde aveam abonamentul de servici. Dar tot asa ca tine, n-am stresat-o cu telefoane, probleme, atata timp cat sarcina a decurs normal. Iar daca ar fi fost probleme ma chema la Maternitate si atunci sigur mai cotizam. Fina-mea a nascut luni la Malaxa si i-a dat dr ei 1500 ron(influentata de mine,dar i s-a parut si ei rezonabil) acuma stiu ca ea a tot cotizat si pe parcursul sarcinii si vreau sa-ti zic ca finul s-a dus cu plicurile si dr i-a zis sa-i dea si colegei(mana a doua la operatie)eu pun si mana a doua la socoteala macar cat dau si anestezistului...astfel incat toate costurile sa ma ajunga la 2500 ron.
deci 1000 ron pt: anestezist, neonatolog, mana a doua si asistente neo si lauze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Felicitari Emmaella!waw ce beblina mare ai ascuns in burtica!Bine ai venit Anastasia Ioana!
Felicitari Buburuza!Bine ai venit Mara Ioana!
Recuperare rapida mamici,copii sanatosi si mancaciosi sa aveti!

Hai Wali!
Hai Dana!
Asta da surpriza!
Va asteptam cu vesti si sa aveti o nastere usoara!

JD succes la dentist.Sunt curioasa cum a reactionat Finn.Ti-ai comandat si Victoria-Slinglady Stretch Wrap?Eu l-am comandat de vreo 10 zile si inca nimica.Sunt curioasa cat dureaza.

In rest eu sunt binisor,nu mai am energie sa fac mai nimica,mi-e ciuda ca e timp frumos,soare si dupa 10 minute afara cu Oliver simt ca picioarele nu mai vor sa se miste.Ieri l-am tinut pe Oliver in casa si cat timp am pus eu mancarea la foc el a reusit sa intinda 2 tuburi de pasta de dinti pe faianta din baie.A lucrat din greu micutul meu si la sfarsit mi-a aratat tare incantat ce bine arata baia cu rosturile albastre si ce fresh poate mirosi
Va pupic pe toate!

36 Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Oau Dana ce surpriza ne face Gaza!!! Doamne ajuta sa decurga totul bine si frumos, nastere si refacere usoara!

Felicitari Buburuza! Bine ai venit Mara Ioana!

Meg: nu prea a fost vorba de perseverenta mea ca Bianca e o fomista si o mancacioasa in ciuda greutatii ei mici deci m-am scos Iar de intrat pe forum am reusit sa o fac tocmai ca sa ma mai depresurizez si eu putin ca aveam nevoie si m-a ajutat sa povestesc cuiva prin ce trec.
SuperMami, Dia_tm, JD: multu'
Tala: f fain site-ul legat de apa, eu tot Bilbor am cumparat si cred ca tot la recomandarea ta mi-am notat ca ar fi bun pt bebe, acum chiar ma gandesc ca n-ar strica sa trec toata familia pe Bilbor.
Ionelamaria: multumim de vesti! Strumfy, acomodare usoara va doresc!
Happylica: ce frumoase sunteti Ma bucur ca sunteti spre bine, moralul e cel mai important, daca ala e ok pt restul se gasesc solutii Cu scaunul moale vad ca deja te-au lamurit fetele.
Monna: mie la neonato mi-au recomandat cate o picatura de ser fiziologic in nasuc si apoi la 10 min curatat cu un betisor de urechi.

De la Wali inca nu am primit vesti, mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Felicitari Buburuza!

Hai Gaza

Multumesc Bunului Dumnezeu!
37 Victor Gabriel

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Ronina acu am dat traducere pe google si cica saline drops e chiar ser fiziologic... asa o fi?? In cat timp i-a cazut buricutul Biancai? La noi inca n-a cazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Oau, Marci ce nastrusnic ai si tu...credeam ca numai Finn e asa de inventiv
Mona, Ronina, ce-mi place cum vorbiti voi asa ca mamicile si eu tot la ser fiziologic m-am gandit, Monna...dar am zis ca poate primesti un raspuns mai actual...nu de cand era Rares micdar surpriza e ca sunt aceleasi metode si acum si atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Am revenit si noi de la dr. totul pare ok.
Bebelina a ajuns la 3kg ...nu stiu cum, ca la ultimele controale era la 2 - 2,1 - 2,2 ...de ma gandeam ca in ritmul asta ramane micuta si pipernicita. Acum incep sa ma gandesc ca poate se face prea mare. Glumesc... daca e pe la aprox 3kg am scapat de-un stres, poate sa vina cand vrea ea, ca ma gandesc ca se va descurca fara probleme cu adaptarea la viata extrauterina.
In plus suntem in luna a 9-a ...chiar daca mai sunt 4 saptamani pana la DNP.
De la riscuri de nastere prematura acum zice dr. ca probabil va mai astepta bebelina, ca deja de multa vreme nici o schimbare.

Si cate vesti in ultimele ore

Felciitari Bubu si refacere rapida!!!
Bun venit pe lume Mara Ioana!

Dana!? ..;deja???

Nici nu stiu ce sa zic... bine ca ai ajuns la timp in Constanta? sau poate nu i-a placut la bebe drumul, i s-a parut prea lung si a devenit curios sa vada ce o fi afara din burtica...
Oricum, nastere usoara si asteptam sa revii cu vesti despre voi!

Tala, ce fain ca o sa nasti in aceeasi zi cu o prietena si o sa stati impreuna! prinde bine sa ai cu cine povesti, si-apoi puteti sa meregeti impreuna la plimbare cu bebelusii, sa faceti schimb de experienta...

Monna, eu as lasa bebeul in pace ..; habar n-am cum am reusi sa respiram noi daca am manca in somn [:))]; daca in rest respira normal nu cred ca are rost sa-i faci nimic, ca inseamna ca nu e infundat. Dar e o performanta sa mananci in somn

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput