Doi tati
Raspunsuri - Pagina 7
marius spune:
Partea amuzanta este ca in caz de divort asa cum vad eu lucrurile ghiciti cine va obtine custodia copilului?
Raspuns:
1. tatal legal
Cine va plati pensie alimentara si va avea drept de vizita?
Raspuns
2. mama copilului.
Asta se va intampla in caz de divort
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Carmenbr spune:
pai mai reciteste o dat mesajul tau si vezi tu singura daca e in pericol sau nu. Daca divortezi si te duci dupa pierde vara ala, toate conditiile pe care le are fata ta, toata viata asta frumoasa pe care o merita orice copil va disparea. Poti sa spui ca nu e in pericol? Daca un copil ar putea decide, daca fata ta ar putea decide nu ar renunta la un tata care o iubeste si care ii ofera tot ce are nevoie ca sa fie fericita si sa duca o viata lipsita de griji, doar ca sa se duca la unul care nu e in stare sa ii ia lapte sau pampersi pt ca nu e pe numele lui. Ti-ai pus vreoadata intrebarea cui ii e mai greu, sau ar trebui sa ii fie mai greu ca sa faca ceva pentru copila ta? Nemernicului aluia care nu e in stare sa ii ia o cutie cu lapte copilului lui, sange din sangele lui, doar pentru ca nu e pe numele lui sau sotului tau care stie clar ca fata nu e a lui, dar face tot ce poate ca sa ii asigure tot ce are nevoie si o iubeste ca si cum ar fi copila lui? Pai pierde vara ala al tau ar trebui sa-i pupe si picioarele sotului tau pentru ca ii ofera si i-a oferit copilei tale tot ce ar fi trebuit sa faca el! Pfui....si tu zici ca nu e in pericol fata.
Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca fata ta ar nimeri peste un nemernic ca exul tau? Ce ai sfatui-o, sa stea langa un oma care o iubeste si o respecta sau sa mearga dupa unul care doar la nervi, nu mereu , o mai trozneste, asa de control, ca doar na, trebuie sa dovedeasca cine e seful?! Cum te-ai simti sa stii ca fata ta are viata asta? Abia dupa ce iti raspunzi tu tie la intrebarile astea, sa vii sa-mi spui daa fata ta e in pericol sau nu. Nu uita, copiii invata ceea ce vad. Daca fata ta va invata ca e ok sa fii umilita si batuta, asa isi va trai viata. Asta vrei?!
michelle-usa spune:
la cate au fost spunse, eu vreau doar sa adaug ca Dumnezeu ti-a dat o sansa,ai apucat-o ...nu iti bate joc de ea, ca s-ar putea sa ti-o ia inapoi.
Nu se stie daca vreodata vei mai avea sansa asta sa ai parte de un om bun ca sotul tau. Asa barbati nu se gasesc peste tot.
E de admirat tot ce a facut pt tine, pt copilul care nu e al lui...si faptul isi bate capul cu toata situatia, care pe zi ce trece o complici si mai mult.
Dar vezi ca rabdarea are o limita, nu intinde coarda ca se rupe.
Tu joci, un joc f. periculos. Fetitza ta care acum are 2 tati in viitorul apropiat s-ar putea sa ramana fara niciunul.
Trebuie sa te consulti in tot ce faci cu sotul tau, care te iubeste si iti vrea binele si treb sa tii cont de sentimentele lui.
Trebuie sa fiti o fam. compusa din 3.
Impreuna sa decideti, cand si cum isi vede tatal fetitza, la fel si cu bunicii.
ai rabdare nu face mutari proaste,si in timp se mai schimba lucrurile, se mai clarifica.
Tu ai 28 de ani. eti la o varsta fantastic de frumoasa, bucura-te de ea. Bucura-te de fam. care o ai. Nu-ti mai complica viatza fara rost.
Greutati vin in viatza, nu e mereu totul roz, dar ce te faci daca mai adaugi si tu din proprie initiativa, la ele?
michelle
Carmenbr spune:
Nu e un tata bun si nu va fi ever un tata bun. La fel cum nici parintii lui ever nu vor fi bunici. Daca intr-adevar ar fi iubit-o asa cum spui (desi e o prostie imensa sa spui asta si sa o mai si crezi), macar lapte si pampersi ar fi cumparat pt fata. Nu i-ar fi interesat al cui nume il poarta, i-ar fi luat doar pentru ca e fata/nepaota lor si o iubesc!
Marius, habar nu ai cat ma bucur in cazul asta daca va fi un divort. Cineva va proteja copila aia de o viata amarata, pentru ca se pare ca mama ei nu poate.
julia23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eva83 de ce voi toti credeti ca el nu poate sa fie un tata bun. poate ca s-a schimbat? nu e posibil asa ceva? Eva si printesa Sabina |
Lupul isi schimba parul da naravul ba!
Asculta fetele de aici care ti-au dat numai sfaturi bune.Gandeste-te la binele copilului si al tau.Tu chiar ai o problema si ar trebui sa mergi la pshiholog.
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui eva83 de ce voi toti credeti ca el nu poate sa fie un tata bun. poate ca s-a schimbat? nu e posibil asa ceva? Eva si printesa Sabina |
nu se schimba asa radical peste noapte...plus ca astea nu sunt semne ca s-a schimbat.
stii zicala cu "lupul ca isi schimba parul...".
Tu crezi ca dintr-un barbat violent si care a tot cautat/gasit scuze sa nu se casatoreasca cu tine si dupa cate ti-a facut...etc...etc...gata a devenit tatal, partenerul...sotul perfect prin minune?
asta e persoana care tu o vrei sa fie in viatza fetitzei tale?
Tata nu e doar un titlu e o persoana reala.
E el cel care trebuie sa ii fie model in viatza, sa o sprijine cand ii este greu, sa o sfatuiasca cand nu stie ce sa faca?
E el cel de care ai nevoie? Care te implineste ca femeie, care te face mai buna, te sustine, te ajuta, te mangiie, te iubeste...?
Doar tu poti sa raspunzi la aceste intrebari. Nu te gindi numai la trecut si prezent, gindeste-te la viitor.
michelle
eva83 spune:
citat din mesajul lui marius Partea amuzanta este ca in caz de divort asa cum vad eu lucrurile ghiciti cine va obtine custodia copilului? Raspuns: 1. tatal legal Cine va plati pensie alimentara si va avea drept de vizita? Raspuns 2. mama copilului. Asta se va intampla in caz de divort www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
de ce? nu mama ramane cu copilul?
eva83 spune:
citat din mesajul lui Carmenbr Nu e un tata bun si nu va fi ever un tata bun. La fel cum nici parintii lui ever nu vor fi bunici. Daca intr-adevar ar fi iubit-o asa cum spui (desi e o prostie imensa sa spui asta si sa o mai si crezi), macar lapte si pampersi ar fi cumparat pt fata. Nu i-ar fi interesat al cui nume il poarta, i-ar fi luat doar pentru ca e fata/nepaota lor si o iubesc! Marius, habar nu ai cat ma bucur in cazul asta daca va fi un divort. Cineva va proteja copila aia de o viata amarata, pentru ca se pare ca mama ei nu poate. Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
el imi spune ca s-au inteles cu totii sa nu investeasca nimci in ea pana nu e pe numele lui, ca dc eu ma razgandesc si plec cu ea si le refuz accesul la copil si ei au investit degeaba.
are oarecum logica,nu?
Carmenbr spune:
Nu, nu are logica deloc Eva. Gandeste-te la tine. Daca ai stii ca maine vine cineva si iti ia fata, ce ai face? I-ai lua lapte si pampersi sau nu, ca doar vorba ceea, de maine nu o sa o mai ai, asa ca la ce bun sa investesti in ea, nu? Eventual nici doctorul nu l-ai chema, doar costa bani, daca fata ar fi bolnava, ca doar maine vine sa o ia si sa mearga ei cu ea la doctor, nu?
Ai face asta sau nu? Ai putea?
eva83 spune:
citat din mesajul lui michelle-usa la cate au fost spunse, eu vreau doar sa adaug ca Dumnezeu ti-a dat o sansa,ai apucat-o ...nu iti bate joc de ea, ca s-ar putea sa ti-o ia inapoi. Nu se stie daca vreodata vei mai avea sansa asta sa ai parte de un om bun ca sotul tau. Asa barbati nu se gasesc peste tot. E de admirat tot ce a facut pt tine, pt copilul care nu e al lui...si faptul isi bate capul cu toata situatia, care pe zi ce trece o complici si mai mult. Dar vezi ca rabdarea are o limita, nu intinde coarda ca se rupe. Tu joci, un joc f. periculos. Fetitza ta care acum are 2 tati in viitorul apropiat s-ar putea sa ramana fara niciunul. Trebuie sa te consulti in tot ce faci cu sotul tau, care te iubeste si iti vrea binele si treb sa tii cont de sentimentele lui. Trebuie sa fiti o fam. compusa din 3. Impreuna sa decideti, cand si cum isi vede tatal fetitza, la fel si cu bunicii. ai rabdare nu face mutari proaste,si in timp se mai schimba lucrurile, se mai clarifica. Tu ai 28 de ani. eti la o varsta fantastic de frumoasa, bucura-te de ea. Bucura-te de fam. care o ai. Nu-ti mai complica viatza fara rost. Greutati vin in viatza, nu e mereu totul roz, dar ce te faci daca mai adaugi si tu din proprie initiativa, la ele? michelle |
ma consult cu sotul meu. le-am dus copilul la acesti bunici biologici dupa ce am discutat cu el si i-am zis ca ma tot suna si insista sa o vada si desi nu prea agreea ideea, m-a lasat sa ma duc ca a zis ca cel mai bine sa ma lamuresc eu singura ce hram poarta ca sa nu ma gandesc pe viitor ca n-am incercat-o si pe asta. el stiind tot istoricul meu si cate sanse i-am dat de-a lungul relatiei lui acest iubi.
sotul meu crede ca e o agitatie de moment, care se va stinge de la sine la un mom dat.
el nu crede deloc in acest iubi. il stie si el de 10 ani, ca noi ne stim din copilarie. se gandeste ca nu are dreptul sa-mi refuze incercarea asta.
cred ca e prea bun.