Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Alina eu nu as indrazni sa las copilele singure, de fapt nici cu cei mari nu as indrazni, asta ptr ca e prea preocupat de tele, laptop si uita de fete (aici ma refer la baiat) iar fata are grija de ele dar nu ca sa le las singure acasa..Eu de mica (aproape 5 ani) am fost lasata sa am grija de fratele meu singura acasa, ca parinti mergeau la munca, sora mare incepuse cl 1, asa ca pana la pranz pe mine cadea responsabilitatea, si apoi pana seara cand venea mama pe noi fetele mai mari.. cheia la gat, vecina ne mai supraveghea din cand in cand, frate mofturos..imi aduc aminte ca odata, la vreo ora jumate dupa ce mama a plecat la munca, s-a trezit si fratele, si ii era foame..am mers sa-i pun sa manance si am simtit miros de gaz..uitase mama butelia deschisa si probabil ca scapa gaze..noroc ca era gemuletul deschis la incapere (era un gen de camara transformata in loc de gatit, ca sa nu mai faca miros in bucatarie) ca altfel s-ar fi produs un dezastru cand am aprins lumina...am reusit sa merg dupa miros si am descoperit de unde provine..am rasucit de robinet si la stanga si la dreapta pana am reusit sa-l inchid..mi-am dat seama ca e inchisa dupa o perioada cand ma simtit ca nu mai miroase asa puternic...mie imi tremurau picioarele de frica iar frati miu batea cu lingura in masa ca-i e foame...vroia ceai si paine unsa cu margarina si facuta forme pe ea ca asa manca...de at am invatat sa umblu si la butelie si la aragaz...si bineinteles ca de at mama mi-a tot aratat ce si cum...Eu una nu as indrazni..mai vad si copii care merg singuri la gradi/scoala , ii admir insa eu nu as avea curaj sa le las sa mearga singure..te admir ca ai curajul asta, dar in acelasi timp ma gandesc ca nu e nici ok (sper ca nu te-ai suparat ca ti-am zis asta )

Stefi incepe sa-i creasca febra si se simte rau, vrea multa atentie, Anna vrea si ea si uite asa is pe mine amandoua si ma fac sa ma simt vinovata ca le-am scos la parc .....

nu cred ca o sa reusesc sa mai scriu ceva..asa ca o las pe alta data..

pupici..

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Anna zis bine...cine vrea scrie, cine nu, doar citeste..pana la urma poate noi ne acuzam/invinovatim una pe alta si poate altcineva citeste "pe ascuns" subiectul nostru..

Alina asa m-am gandit si eu, dar din pacate am gresit

Dana m-am amuzat aseara ca eu intrebam ce-i ACC aici si dupa ce ma trimis postarea, ii facea reclama la tv ..deci e aspirina...sau in combinatie cu aspirina...eu nu-s ptr ea ca dupa ce o iau am impresia ca ma sufoc, deci o reactie la ea fac asa ca parca nici la fete nu le-as da..iar de teste aici ptr alergie s-ar uita la mine de parca le-as vb in alta limba...

Mady inteleg problema la tine, stiu motivul ptr care esti mai rar pe aici dar din cnad in cand mi-ar fi placut sa mai citesc si cateva randuri depsre voi

incerc sa scriu la fiecare dar nu reusesc acum.. poate mai incolo..poate maine sau dupa wkd ca o sa am zile pline

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Lali te pup si imi pare rau ca te-a deranjat ce am scris eu..cand o sa am timp o sa scriu mai multe..acum insa imi e copila cu febra si amandoua is ff maraite..

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Picky eu m-am simtit vizata si vinovata pentru ca chiar citesc de multe ori si nu mai apuc sa scriu,sau scriu un mesaj de ala kilometric si il sterge PAul de nu il mai recuperez,ori cade netul,ori citesc si zic ca scriu apoi,si vad cate un mesaj acuzator si mi se taie cheful. Am mai spus,si eu m-am simtit prost cand am scris si nu a mai scris nimeni dupa mine ore bune. Apoi m-am mustrat ca am gandit rau,ca poate toata lumea a avut treaba sau mesajul meu pur si simplu nu a necesitat raspuns. La treaba cu Mada iar m-am simtit vizata pentru ca am fost prima care i-a spus ca nu spune nimic nimanui,doar se lauda pe sine ,ceea ce nu ma deranja neaparat,ci modul in care o scria. Nu imi plac oamenii negativisti,care se dau de ceasul mortii pentru ceva ce si-a gasit rezolvarea ,i se dau solutii,le ignora si continua sa isi planga de mila. M-au stresat rau chestiile gen " afurisit soare,si azi rasare si face rau fetitei mele!" . Am scris de atatea ori,si mesajul urmator celui scris de mine continea si "dar aici nu mai scrie nimeni?" .Pai eu sunt nimeni? Cele care scriu cand pot,cat pot,sunt nimeni? Asta este, cate scriu-scriu! Eu mai scriu si la dovlecei,acolo treaba s-a racit rau de mult,mai suntem cateva care scriem,sunt zile cu cate un mesaj,atat,scris,si zile cu cateva pagini. Ne bucuram ca mai stim unele de altele cate ceva .

Raspunsul la "ce canta Paul "i-a-i-a-io"" ,era "old mcdonald".

Revin,ma duc sa fac tort cu socruta!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Picky eu m-am simtit vizata si vinovata pentru ca chiar citesc de multe ori si nu mai apuc sa scriu,sau scriu un mesaj de ala kilometric si il sterge PAul de nu il mai recuperez,ori cade netul,ori citesc si zic ca scriu apoi,si vad cate un mesaj acuzator si mi se taie cheful. Am mai spus,si eu m-am simtit prost cand am scris si nu a mai scris nimeni dupa mine ore bune. Apoi m-am mustrat ca am gandit rau,ca poate toata lumea a avut treaba sau mesajul meu pur si simplu nu a necesitat raspuns. La treaba cu Mada iar m-am simtit vizata pentru ca am fost prima care i-a spus ca nu spune nimic nimanui,doar se lauda pe sine ,ceea ce nu ma deranja neaparat,ci modul in care o scria. Nu imi plac oamenii negativisti,care se dau de ceasul mortii pentru ceva ce si-a gasit rezolvarea ,i se dau solutii,le ignora si continua sa isi planga de mila. M-au stresat rau chestiile gen " afurisit soare,si azi rasare si face rau fetitei mele!" . Am scris de atatea ori,si mesajul urmator celui scris de mine continea si "dar aici nu mai scrie nimeni?" .Pai eu sunt nimeni? Cele care scriu cand pot,cat pot,sunt nimeni? Asta este, cate scriu-scriu! Eu mai scriu si la dovlecei,acolo treaba s-a racit rau de mult,mai suntem cateva care scriem,sunt zile cu cate un mesaj,atat,scris,si zile cu cateva pagini. Ne bucuram ca mai stim unele de altele cate ceva .

Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009)

lali nu erai tu avizata..asa ca nu te mai scuza...de fapt totul s-a inteles gresit.. toate cele care v-ati scuzat nu ati fost vizate..altcineva trebuia sa se simta..

merg sa pun masa..spor la tort

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Eu nu am spus nimic pt ca nu am calc dar vad ca ramanprintre cele care nu s1-au scuzat si intru la idei. O fi vb de mine? Daca e asa mie puteti sa-mi spuneti ca nu ma suparat dar atat pot atat intru, désir am pagination mereu deschisa imi e greu sa scriu de pe telefon, ca acum

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

lali nu erai tu avizata..asa ca nu te mai scuza...de fapt totul s-a inteles gresit.. toate cele care v-ati scuzat nu ati fost vizate..altcineva trebuia sa se simta..

merg sa pun masa..spor la tort

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Nu mai bine faci ca mine si spui lucrurilor pe nume? E mai simplu asa,nu se mai simte nimeni vizat, stim si noi cine sta dupa cortina... Hai mai, suntem oameni toti,stim fiecare cate avem pe cap,cate avem de facut,cand si cum putem intretine o relatie ,fie ea si virtuala,in care se pune suflet.
.

Mergi la inceput

gata, am calculator, ma dispera sa scriu de pe telefon.
mai fetelor eu nu stiu ce s-a intamplat dar sunt deacord cu Lali, spune-ti care-i pb si daca se poate se rezolva daca nu .... ce ne tot invartim in jurul cozii? spune-ti celei vizate ce aveti de spus si gata. Eu cred ca suntem femei in toata firea si putem spune direct ce ne convine si ce nu fara sa se supere nimeni.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna seara dragelor

La multe multe lunite inainte E V A

Dar ati scris azi nu gluma. Am citit tot (pt ca am anuntat ca plec si nu stiu daca reusesc apoi sa va mai recuperez), dar sincer nu-mi place tot ce-am citit. Nici mie nu-mi place sa ma ascund dupa deget, iar daca am de spus ceva cuiva ii spun in fata (chiar de stiu/sunt convinsa ca deranjeaza) Asa ca Picky, spune cine si cu ce te-a deranjat, ca sa nu ne simtim fiecare cu musca pe caciula "oi fi eu, sau eu..."
Asa cum au spus fetele, e un forum public si poate citi oricine. Chiar si noi, avem zile cand ne-am dori sa scriem dar nu putem. Eu ieri si azi, am reusit sa va citesc partial de la munca (ceea ce nu pot s-o fac mereu), dar de scris am scris cand am ajuns acasa. Se mai intampla si in alte dati sa citesc si sa nu mai apuc sa scriu (am spus mereu ca Razvan face urat cand ma vede la calc) Asa ca ma simt oarecum vinovata, dar imi asum totul...

Pe Razvan inca nu-l lasam la tara. Tati e acasa, nu lucreaza si se poate ocupa de el. Il mai tinem aici, ori pana isi gaseste tati de lucru, ori pana se incalzeste mai bn. Vedem. Cert e ca v-a fi cu noi

Acum va pup pe toate si doresc multa sanatate buburuzelor bolnavioare.

Un weekend plim de soare si plimbari frumoase

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Sorina distractie placuta la tara, si pe noi ne batea gandul sa mergem in wkd dar acum cu copiii raciti o sa stam acasa. Bia azi nu prea mi-a mai facut febra in schimb Raducu ... la greu, asa ca voi fi de garda la el in seara asta.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput