Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Picky , sper ca nu s-a inteles ca neglijez durerea copilasului lovit/impins, am patit-o acum doua zile in parc ,cand Paul a aruncat cu mingea(una d-aia subtire de cauciuc,usoara de o ia vantul aproape ca pe balon) inspre o fetita sa se joace cu ea. A luat-o vantul si i-a venit fetitei in frunte,ma rog,pe caciulita.Eu i-am cerut scuze mamei, si l-am intrebat pe Paul "ai vazut ca ai lovit fetita? Ii faci mai-mai( asa spunem noi la mangaiat) fetitei sa nu planga? " Si el a dat sa o pupe pe frunte, i-a facut si mai-mai, si a suferit ca fetita s-a ferit. S-a uitat la mine cu lacrimi in ochi si a spus " buba pipitza?" ( asa spune el la fetita ). In tot timpul asta,mama fetitei s-a uitat urat de tot la Paul,nu a raspuns la scuzele mele, a luat fetita de mana si a plecat mai incolo. Eu consider ca a exagerat , dar na, poate oi fi eu prea permisiva. Ne-am intors si noi de la joaca imbranciti,loviti,muscati,cu nisip in cap si in haine,cu degetul julit, pentru ca toti sunt cam de aceeasi varsta,cei cu cu are ne intalnim la locul de joaca,cu variatii mai mici sau mai mari decat PAul cu 5-6 luni. Dar sincera sa fiu nu m-am suparat niciodata pe copii, nu m-am uitat urat la nici unul. Daca nici eu nu inteleg,care am copil de aceeasi varsta ,si stiu ca nu face intentionat,ci asta e varsta,asa cunosc ei lumea ,atunci cine sa inteleaga? Toate mamele stam langa ei, ne bagam doar daca se bat , in rest ii lasam sa isi imparta jucariile,sa negocieze, se apara unii pe altii, au afinitati si antipatii, nu ii obligam sa imparta ceva ce nu vor,sau sa se joace impreuna cei care n use plac. Nu stam sa mancam seminte si copiii sa isi scoata ochii dar nici nu stam parinte-copil sa nu cumva sa se atinga unii pe ceilalti.
Eu sufar la propriu cand aud unele mame " mai,stai cuminte ,of cat de obraznic esti!" sau cand mai plangea Paul si mai auzeam cate un binevoitor " vaaai,ce baiat urat esti cand plangi!!!" ,si eu ii spuneam " nu esti urat mami, dar astept sa imi arati ce te doare/deranjeaza/ce vrei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Lali ...... sunt deacord cu tine in privinta jocului in parc si eu am o mare pb cu cei care trec pe langa noi cand plange unul din copii si incep cu faze de genul spuse de tine sau de orice interventie. Am inceput cred de vre-o saptamana sa aplic si eu metoda cu suparatul pe ea cand sunt afara si daca nu e cuminte ii spun ca mergem acasa si da roade dar doar pt maxim 5 minute. Accept orice sugestie sau sfat fara nici o problema. multumesc

Picky .... si Bia il iubeste tare mult pe Raducu, nu da in el daor foarte rar ii mai da cate un branci si cum el nu are stabilitate foarte mare pe picioruse cade insa are ea o mare pb cu pampersii lui. Sa stii ca eu merg cu doua scaune in masina de cand s-a nascut Raducu, doar ca amandoi stau in spate si cutreier tot Bucurestiul dar nu am avut pb niciodata, e mai greu pana te obisnuiesti. Multa sanatate

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

haolei....era sa lesin....cat ati scriiiiissssss , frateeee, mai opriti-va
eu is cam lesinata, asnoapte nu prea am dormit, Darius s-a trezit de cateva ori din cauza nasului, nu putea respira, am pus aspiratorul cu batista bebelusului in priza la ora 2 si la 4 dimi, cred ca m-au injurat toti vecinii, dar asta e.....acum 2 seri la fel, deci is obosita si ma mai si ustura gatul
va pup si seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

neata

dau cafea!
ma simt foate rau, asa ca spre bucuria mea fiica mea nu vrea azi la scoala (sper sa nu facem o obisnuinta din asta) oricum de abia sunt in stare sa-mi tarai picioarele..nu sa merg...si as mai fi dormit dar s-a trezit stefi..mai tarziu o sa le scot in parc la joaca, sper macar sa-mi revin dupa paracetamol...

revin cand imi fnctioneaza creierul si nu-mi ma zvacneste capul asa tare..

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

cica lasi copii sa mearga cu scoala in vacanta la ski..si ii iei morti de acolo..accident in elvetia cu copii din belgia.22 de copii morti..copii aveau in jur de 12 ani...groaznic, tragic.. condoleante familiilor

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

cica lasi copii sa mearga cu scoala in vacanta la ski..si ii iei morti de acolo..accident in elvetia cu copii din belgia.22 de copii morti..copii aveau in jur de 12 ani...groaznic, tragic.. condoleante familiilor

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

O doamne! Saracii copii!

Buna dimineata gasca,eu ma pregatesc sa merg la sora mea mijlocie cateva zile,m-a luat asa,din pat " hai, pune cateva haine intr-o geanta,pampersi la fata ,si vin sa te iau la mine cateva zile!" .Fara drept de apel! Merg,ca imi era dor sa mai stau cu ea cateva zile,nu am fost din ianuarie ,cred,sau chiar decembrie. Ce bine e asa,doar haine dupa noi, olita ca sora-mea sta temporar la soacra si nu are baie in casa,si pampersi la fata,eventual si doua-trei jucarii! Inainte jumatate din bagaj erau pampersi,ca trebuia sa ii iau si lui Paul.De azi trecem la nr 4 la fata,ca 3 nu ii mai vin , o strang la "chishculitze" .

Ema,ti-ai mai revenit? Cum esti azi?

Picky insanaosire grabnica. Fa ceea ce stii ca te pune pe picioare. Pe mine,la stare gripala,sau chiar gripa,ma pun pe picioare : o baie fierbinte, chiar daca am febra, otet la picioare apoi, bagata in pat sa transpir,ceai cald spre fierbinte si odihna,somn. Pe sot il pun pe picioare : imbracat mai subtire,sa ii fie rece,iesit la plimbare, vitaminaC si ceva antitermic inghitit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
Picky....is identic si la fel ca si tine, leguma, mi se inchid ochii si abia pot sa respir. sanatate multa sa avem
Lali...is naspa, sper sa-mi revin repede ca ma seaca starea asta

Mergi la inceput

Sal din nou,

Credeti ca am putut sa bolesc? nici vorba..am luat un paracetamol, si ne-am dus la parc ..mi-au urlat fetele, stefi ca vrea inghetata, anna ca vrea la san, dar incontinuu..acum am reusit sa le adorm si le pregateam mancarea ptr cand se trezesc..
Aseara m-au enervat amandoua, ba, zici ca-s surori ..am facut si eu niste paste cu legume, dar le mai lipsea ceva ca nu au iesit gustoase..dar na eu le-am mancat..si ce credeti? ca au mancat fetele?! nici vorba ..nu-s bune..au refuzat amandoua sa le mamance..anna s-a luat dupa stefi....asa ca a trebuit sa le fac altele cu sos din borcan, pe alea le-au lins din farfurie, si ce bune erau (vb stefaniei) ..si nici lu tacsu nu i-au placut..asa ca data viitoare nu ma mai chinui sa stau sa fac ceva sanatos..ca nu merita ..le mananc eu..mie imi plac..dar recunosc si eu ca le lipseste ceva..si nu stiu ce...

Lali nu m-am suparat mama, din contra chiar imi place gandirea ta si rabdarea..cred ca-ti trebuie nervi de otel sa ramai calma..de multe ori cand scrii cum esti tu, ma faci sa ma simt vinovata ca eu nu-s asa si ma cert singura in sinea mea...ptr ca eu traumatizez copilul psihic ..da recunosc..de ex: daca refuza sa mamance ii spun ca o dau afara in curte ...si de frica asta se chinuie sa mamance...si da e absolut gresit cum procedez, dar nu mai stiu ce sa fac..am tipat..iar gresit..acum ea ma copie si tipa, raspunde..is cu nervi la pamant iar de oboseala si de stres nu mai spun..imi e greu sa am rabdare..de multe ori clachez...imi revin cat de cat si merg mai departe...si da stiu nu-i o scuza..si asta ma doare si mai tare, ca nu am rabdarea necesara ptr fete...in fine..sa va simtiti bine la sora ta..noi suntem de mult la nr 4...

Ema sanatate si tie...drege-te cum stii mai bine ca sa-ti revii..eu ma dreg cu munca, fuga dintr-un loc in altul si nopti nedormite..si uite asa o sa-mi revin

Dana eu ma referam la bicicleta cu scaune ptr copii..in masina avem si ptr stefi si la anna folosim inca maxi-cosi, dar cred ca in curand o pun in scaunul fix, ca a devenit grea ...dar eu ziceam de bicicleta mea, ca acum cum se lucreaza pe strazile pe unde o duc eu pe stefi la scoala e o aglomeratie mare, strazi inchise..si mai repede ajung cu bicicleta..bine nu-s experta eu nici la aia..dar ma descurc, iar cand le ma pe fete, merg pe langa ea...

Fetelor da pe unde umblati, Ana, Alina, Simina, Mady, Lavinia, Andreea, hai mai dati si pe aici..

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sunt, dar fara chef... a murit bunicul sotului meu, ieri a fost inmormantarea, si dupa inmormantare a sarit un caine pe socrul meu, l-a muscat de cap, maini, picior...nasol..

Azi a plecat si sotul la Amsterdam si pana luni sunt singura cu copiii...

Pup fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Sunt, dar fara chef... a murit bunicul sotului meu, ieri a fost inmormantarea, si dupa inmormantare a sarit un caine pe socrul meu, l-a muscat de cap, maini, picior...nasol..

Azi a plecat si sotul la Amsterdam si pana luni sunt singura cu copiii...

Pup fetele

de steluta norocoasa Luca-Vlad si de minune roz Eva Maria

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Condoleante si sanatate socrului
Nu stiam eu ce s-a intamplat ca nici pe fb nu te-am mai vazut

Vad ca pe aici bate vantul rau...sa inteleg ca ..ori de vina e primavara...ori deja se cam "sparge" gasca...pacat..ok inteleg si chiar daca ma repet ..fiecare are treburi, job-uri dar macar 2 amarate de cuvinte nu se poate?! ..unele cititi..ok, dar nu puteti macar sa mai intrati sa ziceti macar un "buna?" pe bune(fetele care nu au mai intrat de zile bune, mai ales..)...dar na...dragoste cu sila nu se poate...

mi-a venit sotul, asa ca va urez o seara placuta ...merg sa ne apucam de cina...

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput