Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***
Raspunsuri - Pagina 17
Picky_toto spune:
Salutare, hop si eu prin zona..venit acasa..ma care s-a gandit sa trimita si aici vremea urata?!
Stefi doarme, Anna pune jucariile in cutie
Alina sper sa nu mai faca febra si sa fie sanatos..acum sigur stai ca pe jar, ptr ca nu stii exact daca-i o raceala sau mai mult de atat..azi cum e?
Sorina asa si eu cu cheful..deh cica-i astenia de primavara ...iti trebuie aparat ptr a face walfes..uite am gasit niste poze in pc cu ele si o sa le pun pe mail sa le vezi cum sunt ..chiar mi-ai facut pofta de ele dar..vreau si eu gogosi ...si eu mi-as dori sa fac dulciurile in casa insa is cam paralele cu ele .si nu am o bunica pe aici ..iar sotul nu are timp sa le faca
Dana nu ti-a recomandat doctorul sa-i pui plasture la ochisorul care fuge?! ca aici vad copii care poarta ptr a le indrepta ochisorul problema ...chiar sa-l intrebi cand mergi...asa-i cu doctorii si parerile insa doctora din spital a fost singura care a controlat-o pe stefi mai bine dacat orice doctora pana acum, si de aceea am zis ca stie ea ce face de-mi da sirop la fata..ca nu-i placut sa vezi ca al tau copil sufera si de ex cum a fost la stefi, mergi la pediatra (la cea pe care o avem de 3 ani) cu copilul cu febra de peste 40 si zice ca nu-i grav...na ce incredere pot sa mai am in respectiva?! de aceea am zis ca cea din spital e mult mai ok...oricum in vara am zis ca o sa mergem la un homeopat in ro sa ne dea o schema de imunizare...off mititelul, e urat sa vezi cum se lovesc si e mai neplacut ca se intampla cand esti de fata si nu ai timp sa-l protejezi..dar na si astea fac parte din copilarii
Lali multam de cafea
Anna te cred ca si Eva s-a saturat, ca eu stiu si de la Anna de cand era micuta, la fel reactiona..iar acum copiaza de la sora sa..dar noaptea cum dorm? eva poate nu doarme ca nu-i la mami in brate.cate treziri are noaptea?! iar vladut poate ca are trebuir de dimineata ..el mai doarme la pranz? ..de abia astet sa vad hainutele de la botez
vacantaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!...stefi e incantata ca are vacanta, de 3 zile ma intreaba daca maine e vacanta..acum intr-adevar de maine e vacanta 2 sapt ..mai avem la dansuri si gata..
azi dimineata de abia am reusit sa o trezesc..nu vroia si gata, "mai vreau sa dorm" imi zicea..deja incepe cu fitze mai multe..
merg sa pun pozele ptr sorina/..aa apropo de poze, inca nu le-am scos din aparat pe cele de la aniversare..asa ca mai aveti de asteptat ..anunt eu
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
bau
is mucoasa, pitic la fel......bleahhhhh, afara ploua, e rece....iar, bleahhhhhh...dar tot am iesit nitel, pana la gradi, sa ne intalnim cu viitoarea doamna educatoare care si-a manifestat dorinta sa vada copii si sa cunoasca mamicile sau taticii.
acu ma pregatesc s-o sterg, singuraaaaa, la carrefour
va pup
Picky_toto spune:
Sorina am pus pozele..
Ema nu-ti mai bate capul la subiectul ala cu engleza ca nu-si are rostul..unele au fixuri, lasa-le mama sa faca genii din copii lor..se dau ele cu capul de pereti mai tarziu..de 2 ori am vrut sa scriu un mesaj..am scris apoi l-am sters..nu are rost...cum a fost la intalnire cu educatoarea? sanatate multa
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
DanaMi spune:
Picky tare frumoase fetele tale si seamana tare bine amandoua
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
emanouela spune:
Merci fetili di complimentiiiiiii
Picky...da, fixurile astea is deplasate, eu am intalnit suficienti copii scoliti de mici cu mari probleme la varste ft fragede, am intalnit suficienti parinti disperati....in fine, n-ai cu cine....ma seaca insa ca multe din cele plecate, afiseaza asa un ton de superioritate de zici ca ele traiesc pe Marte si ca piciorul nostru n-a trecut pe acolo. poi a fost dragut cu doamna, e ft simpatica si blanduta, noi am fost cand grupa ei era la masa, asa am prins-o libera si am si putut intra, pt ca in rest e inchisa gradi, o deschid la pranz pt ca sunt parinti care iau copii la 12. am vb cu ea referitor la dosar, ca nu il pot depune complet din cauza ca nu am o adeverinta de la tatal lui Darius, i-am explicat sit, a fost incantata de Darius (o sa-i treaca insa repede la cat de nazdravan e ) si cam atat, n-am stat mult. e mortala foto cu Anna in care are limboaca afara, doamne ce mimica a fetei de om satisfacut are
getik1 spune:
neata fetele hai la o si ce va vrea sufletulu
eu azi trebuia sa fiu la munca dar am facut schimb de tura si ma uc la noapte
am citit tot dar nu am cand sa raspund ca sunt cu treburi in curte as vrea sa ii organizez locu de joaca la pitica care sunt ff mandra de ea a inceput sa faca progrese ff mariiii de 3 zile cere sa faca pipi numai la olica, caca inca pe ea dar sunt fericita ca progresam... dimineata ii zic mami dami si mie un pupic ea la mine "dute la cafeaua ta"...la noi este un timp naspa rau frig si soare cu dinti
va pupic si poate mai intru mai tarziu cand o sa ma apuc de mancare apropo voi ce ati mai facut de mancare??
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
DanaMi spune:
Geta eu am facut supa crema de brocoli si cascaval pane cu piure si salata verde, spor la gateala
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
SoriLea spune:
Bunaa
La noi bate rau vantul si e urat. Cand nori, cand soare
Am jmotruit toata ziua, am si gatit si am facuyt si o praji foarte buna (cea de care va spuneam). E destul de usor de facut, dar foarte gustoasa (Razvannu se mai satura ), se numeste CUB DE GHEATA
Mai am de curatat bucataria (acolo am cel mai mult de frecus) si baile si GATA Sapt viitoare sper sa termin (daca pot in timpul sapt, daca nu sambata viitoare sigur)
Am aruncat la lucruri inutile care imi ocupau spatiu in casa, iar acum este mai aerisit si mult mai frumos. Dupa ce v-om cara si ce-am strans pt dus la tara, totul v-a fi asa cum ne dorim noi
Nu am avut cand as intru sa vad pozele, dar incerc sa intru acum.
Va pup si va doresc o seara placuta
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
Multma de aprecieri la fete..; Ema pai sigur era satisfacuta ca i s-a dat o bucata mare numai ptr ea ..asa e mereu incantata si fericita cand primeste ceva si in cantitate mare, nu doar o bucatica
Azi am umblat, dormit, mai mult incercat ca nu a vrut Anna si cand am adormit-o si pe ea am reusit sa prind si eu juma de ora ca apoi s-a trezit Stefi..asa ca na cica am dormit la pranz..nu am avut chef sa fac nimic, dar nimic..doar sa bag la spalat si uscat ...
Se joaca amandoua, tipa, plange, se isterizeaza..le trece
Incerc maine sa scriu mai multe..v-am citit dar acum vreau sa pregatesc baia la fete .
o seara frumoasa si o duminica placuta maine
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Neata'
Haideti la cafea aburinda cu mult laptic si ce mai vreti voi.
Vai ce vreme e afara parca se intoarce iarna
Totusi eu va doresc o zi frumoasa
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois