Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

La multi ani, Anna! Picky, iti doresc sa fie copilele sanatoase si sa te bucuri de frumusetile tale micute .

eu intru pe fuga, ca de obicei. nu mai am loc la calculator de copii si nici timp. ma simt foarte obosita si fara chef. copiii sunt bine, mihaita e foarte obraznic dar e un dulcic . alex e cu scoala si abia asteapta vacanta.

am vazut poze superbe cu copii frumosi si doamne splendide .

si mai revin cand o sa mai am loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Noi suntem ok dupa prima zi in 3 (sau mai bn spus ca tati s-a descurcat bn ca bona)
Am ineput si curatenia...dar eu sunt rupta de oboseala.
Va pup si va doresc din suflet multa sanatate.
Maine incerc sa intru si pe mail ca sa vad pozicile si s-o vad pe Ema cu noul look

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata fetele! Va salut din vestul salbatec,foarte salbatec.. sunt la tata, maiam un pic si dau coltul. restul spun cand ajung acasa.nu am avut timp ieri nici sa respir. va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetelor hai la o , un capucino un ceai cu lamaie ca pe mione mma doare rau in gat

lali daca ai timp azi sunama, te pup si te astept sa te reintorci din vestul salbatic

sorilea spor la treaba si bucurate de clipele frumoase in trei

piky poze de la anisor???

alinta da are drag de masina ca doar o plimba tacsu "duba ivecoo pacticher" si cu paru este lung si ff greu de ingrijit ca este pisicos si nu sta in soada nici clemite nimic, ce a facut la dr piciu?

eu acu fug la tara la mama sa o ajut sa puna brazdele

va pupic pe toate

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

buna,

evei i-au iesit rezultatele la secretia din nasuc, are stafilococ auriu acum ii fac tratament, sper sa scapam de el.

am vazut-o pe ary, o frumusete
o sa intru sa o vad si pe ema.

pup si revin cand o sa am mai mult chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Anna nasol cu stafilococul! Sanatate!
Geta ia dat Eurespal si Biorinil.
Azi l-am dus pe mati la cresa dupa 2 saptamani. Era bucuros. Sunt cu Maria si David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

si ca sa nu mi se faca prea dor de Belgia (apropos, ieri s-a facut anul de cand am plecat, l-am sarbatorit la mall, mancand tort =)) ).....iaca plouaaaaa
pitic a racit, iarrrr....sper sa ramana la stadiul care e, ca nu e racit naspa.
Ana...offff, sanatate multa
Picky...in general, oamenii, dupa o per de medicamentatie simt o saturatie si nu prea mananca, e posibil sa fie si la ea asta, mai ales ca nici nu e in totalitate bine. sanatate. ma bucur ca ti-am fost de folos
va pup pi tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare, salutare..hai ca eu iau asa de la mic la mare,

Ema vazui poze cu noul look..iti sta super te prinde..si ai intinerit la fata..se vede ca anul de burlacie incepe sa-ti priasca.. ....apropo la multi ani fericiti alaturi de Darius si poate in viitor alaturi si de viitoarea ta jumatate

Vazui si pozele cu Ari, o scumpete si o mica domnisorica cu ochii frumosi ..si vazui si pozele cu Teo si Paul, foarte scumpicei si tare frumosi..si chiar vroiam sa te intreb Lali unde a fost tati cand i-ai facut, ca amandoi iti seamana numai tie (eu asa vad )..oricum sunteti o familie frumoasa

Sorina ma bucur ca ai avut parte de vesti bune, sper sa fie asa mereu, ne rugam in continuare
Ana dar nu ai zis nimic ca i-ai facut analize... Cum de apare asa repede stafilococ in ro? sa fie de cand a stat in spital? saantate multa la pui mic
Cris tu iar nu ai timp sa respiri?!
Dana si ai reusit ceva cu gradinita? cum mai sunteti cu sanatatea?
Mady ce-ti mai fac flacaii?
Alina te inteleg perfect, nu ai ce face decat sa-i inveti ce si cum, si pe de o parte e cel mai bine asa...asa-i cu diferenta..numai ca vezi ca si prin alte tari nici bani nu-ti prea mai ajung...aici e ceva in genul..nu te lasa sa traiesti dar nici sa mori..pe cand in ro..ori traiesti, ori mori ......ma bucur ca v-ati simtit bine in wkd, insa pacat ca bunicii nu se implica mai mult in relatia cu nepotii ...

Si restul de fete multi pupicei..

Anna azi noapte mi-a plans, s-a zvarcolit in somn, o durea ceva si nu stiu ce..ori urechile, ori gatul, ori vreun dinte...nu stiu, oriucm a fost calvar..si diseara mergem la vaccin...oare o sa i-l faca, daca ar avea iar ceva probleme?!
Stefi merge din nou la gradi, sapt asta ca apoi incep 2 sapt de vacanta...e incantata de gradi, de colegi, imi aduce nisip in haine si incaltari si trebuie sa aspir mereu dupa ea...si am observat ca e usor agresiva, si asta ca a vazut la gradi...dar tind sa sper ca-i doar o perioada...
Anna merge, asa ca o babuta si cracanata cat sa nu cada , insa azi cand m-am dus sa o iau de la dadaca i-am vazut pe fata, la coltul ochiului o vanataia..am intrebat-o daca a cazut si s-a lovit..habar nu avea dadaca..ca ea cica nu a auzit-o sa planga.....vanataia azi dimineata cand am dus-o nu era si nu-mi baga mie gogosi ca nu mi-a plans copilul la ce vanataie are...dar deh la fel si data trecuta a zis...pai ce frate, ar fi trebuti sa aiba grija de copii, nu sa stea la pc sau sa faca altceva...na ma rog..nu am alta solutie, asa ca inghit....

In rest toate-s la fel...

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Neata fetele! Va salut din vestul salbatec,foarte salbatec.. sunt la tata, maiam un pic si dau coltul. restul spun cand ajung acasa.nu am avut timp ieri nici sa respir. va pup pe toate!

Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009)

Sa inteleg ca ai mers pe post de ajutor la curatenia de paste.....pai ce vrei draga, e insarcianta..nu poate face nimic, nu? ..asteptam vesti

Sorina spor la curatenie..dar va apuca si de paste si de craciun..mie asta nu mi-a placut niciodata si de aceea nu fac mai mult decat e necesar in perioada asta

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Sorina spor la curatenie..dar va apuca si de paste si de craciun..mie asta nu mi-a placut niciodata si de aceea nu fac mai mult decat e necesar in perioada asta

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

subscriu si eu piky la fel ca tine,curatenia o faci cand simpti ca este necesar nu la diferite momente

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput