Clasa I * 2011 - 2012 * [17]
Raspunsuri - Pagina 20
vali63 spune:
Pana la urma s-a dovedit a fi rubeola, au mai fost 2 colegi din clasa. Este epidemie de rubeola in oras, sunt afectati si cei vaccinati cu vaccinul trivalent ROR.
mina spune:
Salut!
Si lui Matei i-au aparut niste bubite sambata si s-au accentuat duminica dar nu erau deloc pe tipicul rubeolei, ca erau pe fund, spatele picioarelor, coate, spinare...nimic pe fata, gat si piept.
A fost cam derutant cu diagnosticul, in conditiile in care el era oricum un pic iritat din cauza dermatitei atopice. Mai intai s-a crezut ca e rubeola....
Pana la urma se pare ca e o trombocitopenie virala (pe fondul infectiei cu virusul care i-a provocat si raceala). De la raceala a mai ramas doar cu mucii, gatul e ok, nu mai face febra....oricum el are imunitatea bunicica si s-a descurcat bine cu virusul ....azi dimineata am mers la analize sa vedem cat de serioasa e trombocitopenia asta ca sa stim cum tratam.
Over all, stam acasa pana marti, cel putin, ca e destul de slabit si nu-l duc in colectiv.
Naty, multa sanatate Nadiei, sper ca e din ce in ce mai bine.
Abia astept vacanta....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
vali63 spune:
Este o rubeola atipica, o tulpina mai agresiva. Copiii vaccinati fac o forma mai usoara (cu niste mici bubite care apar , apoi dispar). Al meu nu a fost vaccinat la scoala si a avut o eruptie pe tot corpul. A inceput cu o usoara eruptie pe o mana, doua zile pauza, apoi a inceput pe fata, piept, gat, umeri. Acum a inceput sa treaca pe fata si umeri dar a inceput pe picioare. Trei zile am umblat pe la doctori si nu stiau ce are (oscilau intre alergie si rubeola).
Anka74 spune:
Raportez un bucata copil obosit si in prag de raceala, satul de ploi si dornic de mers la sport...ca tenis nu poate face din motive de vreme, la baschet nu am ajuns ba ca ploua prea tare ba ca are nu-s ce concurs...iar eu vreau vacanta chiar mai mult decat vrea el!Si sa se faca frumos sa se incalzeasca apica marii sa ne putem balaci!
In rest, recapitulari la mate, la romana sunt la x, la religie au facut analiza de text ...doamne, ce-i mai place, zici ca numai prin biserica a crescut, nu pe terenul de sport.
Am strans toate fisele lucrate la toate materiile, le-am grupat frumos in mape si urmeaza sa il predam Doamnei, s-au strans o gramada de lucrari... si tare sunt frumoase si imi sunt atat de dragi incat sper sa nu le opreasca Doamna. Ne pregatim si de serbare, e Abecedar ...ne pregatim si de 1 iunie,
Soleil spune:
'Neata,
Noi pana acum am scapat oarecum de raceli, trage de nas de cateva zile, dar nimic foarte serios.
Maine au petrecere de 1 iunie in clasa, iar serbarea va fi in afara scolii ca nu incapem in clasa cu totii - copii, parinti, bunici si cine s-o mai aduna .
Lectii cam tot la fel pana acum, nu prea a slabit doamna ritmul, inca n-am probleme sau proteste de la domnisoara, desi se vede ca e un pic cam obosita. Speram sa terminam cu bine si fara mari suparari ca mult nu mai e.
Oricum, si eu abia astept vacanta ca mi s-a luat de iuresul din fiecare dimineata .
Multa sanatate bolnaviorilor!!
Naty spune:
mada, mina e bine nadia acum, a ramas doar cu muci.
Ioana a avut azi doar 2 ore, au iesit la 10. De fapt, nu au facut mai nimic, doar repetitii pentru serbare
eveline spune:
Aveti idee cand dau astia rezultatele pe la concursuri? (Smart, Comper, Winners, Eurojunior - astea m-ar interes)
lbelciug spune:
Eveline, s-au afisat pe site rezultatele la Comper - lb romana faza a II-a. Nu inteleg insa de ce Matei al meu nu e listat la rezultate, desi a participat. Maine e faza finala/nationala si evident el nu e pe lista.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Eveline, s-au afisat pe site rezultatele la Comper - lb romana faza a II-a. Nu inteleg insa de ce Matei al meu nu e listat la rezultate, desi a participat. Maine e faza finala/nationala si evident el nu e pe lista. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Multumesc, intr-adevar s-au afisat, noroc ca mi-ai zis, eu tot citeam acolo ca scrie rezultatele etapei I si nu m-am gandit ca le-a introdus si pe cele ale etapei a doua tot acolo.
Edit: s-au afisat si rezultatele la baraj Smart si rezultatele la Winners.
antoemma spune:
E liniste pe aici...
Am terminat si noi alfabetul si acum citesc lectiile de la sfarsitul abecedarului.
La mate mai fac exercitii, nu mi se pare ca au slabit ritmul.
Am avut sedinta si s-a discutat despre serbare. Toti copiii vor fi premiati la fel, pentru ca toti au invatat sa scrie, sa citeasca si sa socoteasca. Mi s-a parut o idee foarte buna. Bineinteles ca mi-ar fi placut si sa o vad pe fetita mea cu coronita, dar e mult mai bine asa. Cred ca toti au muncit si merita. Dupa terminarea scolii merg o saptamana in tabara. Abia asteapta!!!