Clasa I * 2011 - 2012 * [17]
Raspunsuri - Pagina 10
eveline spune:
Buna.
La noi saptamana altfel a fost superrelaxanta si frumoasa; Au avut targ de carte, teatru de papusi in scoala intr-o zi, teatru muzical la teatru in alta zi, miercuri au pictat oua fierte si farfurii de carton si tot felul de planse cu imagini de paste, azi s-au jucat si au donat pentru copiii de la un centru de zi, la 12 s-a plecat intr-acolo sa duca ce au strans, (au plecat cei care au vrut, de donat au donat toti; care nu a vrut sa mearga efectiv a plecat la 12 acasa), maine se vor juca si va fi si concursul winners la romana pt cine s-a inscris; Una peste alta eu sunt incantata, copilul e relaxat, mi-a placut.
Intr-adevar noua ne-a anuntat programul saptamanii la sedinta cu parintii cu rugamintea de a comenta ce avem de comentat sau de a da alte idei daca avem.
Mina multa bafta maine, sunt sigura ca va iesi super ziua!
Roxana - wow, ce frumos! Distractie placuta!
Teme de vacanta date de doamna sunt foarte putine, o fisa la romana si doua la mate, care bineinteles ca-s gata deja. Oricum, a avut trugamintea sa-i punem sa citeasca cat de mult si sa mai faca una alta sa nu uite de tot.
manuelacrina spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171652
Pentru ca vine vacanta, va invit sa participati la TOMBOLA unde puteti castiga cu numai 10 lei o minivacanta la munte sau la mare !!!
Vreti mai multe sanse ? = mai multe bilete !
Si daca in acelasi timp ajutati si cativa copii sarmani sa mearga la scoala, nu e minunat ?!!!
Mult succes !
mina spune:
sarbatori fericite tuturor! Noi am lasat azi Teiu la bunici si in seara asta decolam spre Budapesta , de fapt va scriu din aeroport, ca nu am stare . . .dupa ce venim plecam de facem Pastele in Oltenia, pe langa Gragasani, la sora sotului, asa ca nu stiu cand mai apuc sa intru.
Mada, daca mai dai pe aici, zi mi te rog de un restaurant ok in Pesta, daca stii.
Va pupam in grup organizat!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Naty spune:
Sarbatori fericite tuturor!
Eu sunt libera maine si luni, avem o mini-vacanta, dar nu plecam nicaieri. Mie imi place sa fac Pastele in familie si cum atat ai mei cat si socrii sunt in Bucuresti ...
eveline spune:
Sarbatori linistite va doresc si eu.
Noi Pastele il facem acasa (in Bucovina, da?!). In functie de cum se vor simti copiii vom merge de inviere la biserica din sat, la manastirea Sf Ioan sau pe la Sucevita..poate, nu stiu. Cel mic e cam mic, oricum nu intelege mare lucru de aia nu stiu daca sa ne complicam prea tare. Ulterior vom merge in vizita pe la socri, parinti, frati, nasi....avem zile pline. Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi!
Anka74 spune:
Sarbatori fericite si linistite, va dorin si noi!
Ce bine e in vacanta...nu a scris nimic, nu si-a facut nicio tema, nu a invatat poezia la engleza...doar parc si sport (antrenamentele, ca aici nu avem vacanta si nici nu ar vrea).