Buna ziua,
Situatia mea este urmatoarea:
1. Papanicolau clasic facut in august: LSIL
2. Tipaj HPV: 39
3. Tratament Isoprinosine
4. Colposcopie: Leziune Cervicala de Grad scazut
5. ERAD facut pe 4 februarie. Rezultat: CIN 1 Fara aspecte maligne
7. La 3 saptamani dupa ERAD mi s-a prelevat o proba pentru PAP LIQ. Rezultat: C III. ASCUS. Recomandare: Urmarire citologica
Nelamuriri:
Este normal sa mi se faca Papanicolau dupa doar 3 saptamani de la ERAD? Am sangerat la prelevarea probei destul de mult
Poate fi considerat concludent rezultatul?
La cat timp dupa ERAD se face colposcopia?
Multumesc.
Citat: |
citat din mesajul lui danna2002 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: 1. Papanicolau clasic facut in august: LSIL 2. Tipaj HPV: 39 3. Tratament Isoprinosine 4. Colposcopie: Leziune Cervicala de Grad scazut 5. ERAD facut pe 4 februarie. Rezultat: CIN 1 Fara aspecte maligne 7. La 3 saptamani dupa ERAD mi s-a prelevat o proba pentru PAP LIQ. Rezultat: C III. ASCUS. Recomandare: Urmarire citologica Nelamuriri: Este normal sa mi se faca Papanicolau dupa doar 3 saptamani de la ERAD? Am sangerat la prelevarea probei destul de mult Poate fi considerat concludent rezultatul? La cat timp dupa ERAD se face colposcopia? Multumesc. Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri! danna2002 |
Deci nu am decat sa astept sa se faca minim 4 luni si apoi sa incep sa fac noi investigatii.