Buna ziua,
Situatia mea este urmatoarea:
1. Papanicolau clasic facut in august: LSIL
2. Tipaj HPV: 39
3. Tratament Isoprinosine
4. Colposcopie: Leziune Cervicala de Grad scazut
5. ERAD facut pe 4 februarie. Rezultat: CIN 1 Fara aspecte maligne
7. La 3 saptamani dupa ERAD mi s-a prelevat o proba pentru PAP LIQ. Rezultat: C III. ASCUS. Recomandare: Urmarire citologica
Nelamuriri:
Este normal sa mi se faca Papanicolau dupa doar 3 saptamani de la ERAD? Am sangerat la prelevarea probei destul de mult
Poate fi considerat concludent rezultatul?
La cat timp dupa ERAD se face colposcopia?
Multumesc.
Citat: |
citat din mesajul lui danna2002 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: 1. Papanicolau clasic facut in august: LSIL 2. Tipaj HPV: 39 3. Tratament Isoprinosine 4. Colposcopie: Leziune Cervicala de Grad scazut 5. ERAD facut pe 4 februarie. Rezultat: CIN 1 Fara aspecte maligne 7. La 3 saptamani dupa ERAD mi s-a prelevat o proba pentru PAP LIQ. Rezultat: C III. ASCUS. Recomandare: Urmarire citologica Nelamuriri: Este normal sa mi se faca Papanicolau dupa doar 3 saptamani de la ERAD? Am sangerat la prelevarea probei destul de mult Poate fi considerat concludent rezultatul? La cat timp dupa ERAD se face colposcopia? Multumesc. ![]() ![]() Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri! danna2002 |
Deci nu am decat sa astept sa se faca minim 4 luni si apoi sa incep sa fac noi investigatii.