Agitatie si zapaceala(2)
Raspunsuri - Pagina 35
sdcristian spune:
vezi ca iarasi te legi de trecut
ultimele tale postari toate sunt legate de trecut
tu habar nu ai ce inseamna ignore
trece viata pe langa tine fata draga, si la 40 de ani o sa arati de 50 si o sa te simti de 70 si o sa fie prea tarziu, ziua de azi nu se mai intoarce
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
Alizee spune:
Tu crezi ca esti singurul om din lume care este tinta rautatilor celor apropiati ?
Vezi-ti de viata ta, bucura-te de ceea ce ai si straduieste-te sa imbunatatesti ceea ce nu iti place.
Ignora persoanele care iti creeaza disconfort.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta NU ai nevoie sa vizitezi niste oameni care NU se comporta prieteneste. Gaseste-ti alte persoane cu care sa te vizitezi. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Corect. Numai ca, din cauza legaturilor emotionale ("sangele apa nu se face"), nu am putut lua mai repede o decizie. In plus, si D. a avut nevoie de mai multe... intrevederi pentru a se convinge de unele chestii. Ca nu se vad din prima, din a doua. Intai tre' sa studieze omul, ca sa stie unde sa atace, tre' sa-l testeze, cat e de prezentabil/neprezentabil, de tacut/vorbaret, de educat/needucat, inteligent/prost...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
maru spune:
well, Selene, si daca ai fi ca buflea, ori ca mine, ori ca multe alte fete de aici, la mii de km away from all your relatives? Ce faci cand nu te poti baza decat pe tine si pe partener?
Ce faci cand nici macar nu poti suna parintii ori altcineva apropiat sa te plangi, pentru ca stii ca le amarasti sufletul?
citat din mesajul lui Selene_Bunny Ledi, nu dau vina pe ei. Sunt vinovati, pur si simplu, au ales intr-un fel, puteau alege si altfel. Uite, mama nu vorbeste cu ei decat formalitati, si asta rar. Iar ei ne considera, pe mine si pe mama, responsabile de moartea tatalui meu. Mie mi-au spus-o in fatza, nu stiu mamei mele. Cu ce dau eu vina pe ei? Ei aleg, pur si simplu. Asa cum am facut si eu alegeri si imi asum vina pentru cele tampite. Da, consider ca daca s-ar fi abtinut de la multe, eu as fi fost mai fericita acum. As fi fost fericita vizitandu-i. Dar nu sunt. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Ilinca_M. spune:
Doamne sfinte, iar s-a ajuns la neamurile alea, alea-s cauza pentru tot ce nu se invarte rotund in viata Selenei, de-aia ca ei nu i-au dat voie cu calculatorul cand au gazduit-o in casa lor, ca au ras de ce-a citit ea cu controlul sfincterelor, ca nu i-au zis ca a facut febra laptelui (ca era tare greu de ghicit), ca au comentat de fostul iubit, de mama lui, de strabunica nepotului cumnatei fostului iubit, ca nu i-au gasit serviciu lui iubi, desi au promis etc etc. Cred ca o relatie mai toxica decat intre Selene si neamuri n-am mai citit nici la "copilul captiv" (ca bietii copii nu aveau cum sa scape, dar ditamai ia o pauzarea sta si se lamenteaza ca rautacioasele alea de neamuri au ras de faptul ca un copil se invata la olita doar dupa 18 luni...)
Iar D. sa-ti sugereze ca poate neamurile s-au imbolnavit din cauza gandurilor tale rele...nici nu stiu cum sa calific asa sugestie: rautate, misticism prostesc, babism?! Foarte tare asta, cu neamurile care s-au imbolnavit ca nu le-ai putut ierta tu...pot sa-ti trimit si eu pe pm doua nume la care sa te gandesti intens? Bine, nu foarte intens, numa asa, cat sa-si rupa un picior, de exemplu...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Selene_Bunny spune:
maru, e f. greu sa fii singur, sa nu te poti baza decat pe tine sau, in cel mai fericit caz, pe tine si pe partener. E f. greu sa fii departe, printre straini, sa trebuiasca sa rezolvi totul singur, sa gasesti tu singur acolo unde esti o cale.
DAR... conteaza f. mult, din punctul meu de vedere, sa fii sincer, sa iti asumi greselile, sa recunosti daca ai gresit in fatza cuiva si sa iti ceri scuze sau iertare.
Uite, eu nu sun pe nimeni sa spun cate spun aici, pe DC. Nici macar mama, care e... mama, mai mult nu pot sa spun, nu stie de toate cate am scris aici, de toate cate am povestit. Si nu vad de ce ar trebui sa stie. Exact cum spui si tu, sa se amarasca inutil?
Ilinca, ai grija ce-ti doresti, mai ales in momentele de furie. Asta NU inseamna ca eu am dorit raul cuiva.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Alizee spune:
Selene, te imbeti cu apa rece : rudele tale s-au imbolnavit fiindca, la fel ca tine, sunt incarcate cu energie negativa. Gandurile tale rele / negative te imbolnavesc, in primul rand, pe tine.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
maru spune:
pai n-are cin' sa iti greseasca, pentru ca esti tu cu tine, nu? ce faci? iti dai un sut in fund singura?
Nu, inveti sa te descurci!
si eu eram nemultumita, ba ca mama e tot timpul in oalele mele (mama ce bunatati gaseam gata facute cand veneam de la scoala) ba ca soacra e indiferenta si cartitoare (da ce bine ne prindeau banii primiti cadou cand si cand). Am emigrat, asa a vrut viata, si acu as vrea sa am cum...
nu mai scriu ca ma ia cu nostalgii, ori asta duce la nimic bun
citat din mesajul lui Selene_Bunny maru, e f. greu sa fii singur, sa nu te poti baza decat pe tine sau, in cel mai fericit caz, pe tine si pe partener. E f. greu sa fii departe, printre straini, sa trebuiasca sa rezolvi totul singur, sa gasesti tu singur acolo unde esti o cale. DAR... conteaza f. mult, din punctul meu de vedere, sa fii sincer, sa iti asumi greselile, sa recunosti daca ai gresit in fatza cuiva si sa iti ceri scuze sau iertare. Uite, eu nu sun pe nimeni sa spun cate spun aici, pe DC. Nici macar mama, care e... mama, mai mult nu pot sa spun, nu stie de toate cate am scris aici, de toate cate am povestit. Si nu vad de ce ar trebui sa stie. Exact cum spui si tu, sa se amarasca inutil? Ilinca, ai grija ce-ti doresti, mai ales in momentele de furie. Asta NU inseamna ca eu am dorit raul cuiva. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
ela_04 spune:
eu chiar imi doresc sa te gandesti un pic si la soacra-mea...
asa cand ai timp ....
sa pormit de la Daria si am revenit la vechile probleme...
deci ...Daria nu are nici o problema in realitate
...mama ei are...unele probleme.
kariguld spune:
citat din mesajul lui ela_04 eu chiar imi doresc sa te gandesti un pic si la soacra-mea... asa cand ai timp .... |
ela, ma ierti dar nu ma pot abtine.