Agitatie si zapaceala(2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Morgano

Mi-am schimbat nick si tara din motive de citeala pe aici a unor personaje....
Nu minimalizez problemele nimanui, am vrut sa iti trag un semnal de alarma asupra faptului ca sunt aspecte mai importante de rezolvat, si ca fata ta reactioneaza la starile tale

Asta am inteles-o si eu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Fetelor, voi nu pricepeti odata ca exista asemenea personaje, "printese" carora faptul ca le zici sa munceasca si sa lase vaicareala e suprema umilire, jignire etc. Cunosc pe cineva care sta acasa si careia spalatul vaselor i se pare munca cea mai grea ( eu/sotul facem asta printre picaturi, nu o consideram munca in sine). Chiar citeam ca face parte din activitatile cele mai relaxante. Persoana aceea, idem, e bolnava, nervoasa etc...acelasi scenariu. Selene sufera de lene cronica..as mai fi zis ceva...mult mai cuprinzator..nu vedeti ca a fost la shopping 2 ore si e obosita domle, lasati fata in pace.

La shopping poate mergi tu, cu amicele tale. Eu am fost la cumparaturi DE MANCARE PT. FAMILIA NOASTRA impreuna cu dragul meu.

Ai ceva impotriva?

Te-am raportat moderatorilor, consider ca ai dat dovada de rautate gratuita.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Inca ceva, la care ar trebui sa te gandesti
Daca iubi ramane fara job / te paraseste / vrei sa il parasesti / Doamne fereste pateste ceva CUM VA VETI DESCURCA TU SI FATA???? DIN CE VETI TRAI????
Nu ai nicio garantie la nimic: nu ai casa, nu ai job, depinzi de un barbat care poate azi este, poate maine nu in vietile voastre. Si stim ca nu a fost cel mai bun barbat din lume cu tine si cu voi.
DEPINZI de altcineva ....
E o lectie pe care am invatat-o multe dintre noi, aceea de a te asigura ca te descurci si previi situatiile fara iesire care pot interveni oricand.

Consider meseria de casnica, de mama si sotie/iubita onorabila si extrem de grea .... insa ca sa iti "permiti" statutul asta in ziua de azi, trebuie sa ai niste piloni de siguranta stabili, ori tu nu ii ai din niciun punct de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu inteleg ca exista femei carora le e lene sa spele vase, dar alora le e lene si sa scrie asta. li se pare normal , adicatelea, sa le fie lene.

si acum , zau asa, toate suntem nascute sa fim atat de active? eu incerc din aproape toti rarunchii, recunosc ca nu din toti, sa alerg si nu pot. stiu ca e sanatos si benefic pentru organism, dar nu pot . ce sa fac?
sa ma simt vinovata ca nu pot, sau sa gasesc alta solutie benefica pentru organismul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

alta solutie. daca nu poti/vrei sa alergi, nu o sa mai fie chiar asa benefic.

atentie selene: asta nu e universal valabil, de tine mai depind si altii :D

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

alta solutie. daca nu poti/vrei sa alergi, nu o sa mai fie chiar asa benefic.atentie selene: asta nu e universal valabil, de tine mai depind si altii :D

_

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

de ce nu? eu zic ca e mult mai benefic pentru mine de a face orice altceva care ma ajuta decat sa gandesc ca nimic nu poate fi la fel de benefic decat alergatul. cu atat mai mult cu cat depind si altii de mine.

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

sorry alinta nu percutez raspunsul tau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

alta solutie. daca nu poti/vrei sa alergi, nu o sa mai fie chiar asa benefic.atentie selene: asta nu e universal valabil, de tine mai depind si altii :D

_

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

de ce nu? eu zic ca e mult mai benefic pentru mine de a face orice altceva care ma ajuta, decat sa gandesc ca nimic nu poate fi la fel de benefic decat alergatul. cu atat mai mult cu cat depind si altii de mine.

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

de ce nu? eu zic ca e mult mai benefic pentru mine de a face orice altceva care ma ajuta , decat sa ma gandesc ca nimic nu poate fi la fel de benefic decat alergatul. cu atat mai mult cu cat depind si altii de mine.

Mergi la inceput

cum adica nu-l percutezi? in sensul ca nu il intelegi?

Mergi la inceput

alinta, am citit mai bine. da asta era sensul, ca nu intelegeam.

dar acum am inteles, cred, si spui acelasi lucru ca si mine: ca e mai benefic sa cauti alta solutie care te motiveaza.

dar selenei i-am spus ca nu e valabil si pt ea, in sensul ca sa nu caute o scuza in asta: ea trebuie sa se gandeasca si la lucruri pe care nu le considera benefice (de ex sa o duca pe Daria la gradi pt ca nu se va adapta) pt ca de asta depinde si Daria. insa ce ai intrebat tu era o chestiune care te privea strict.

Mergi la inceput