Agitatie si zapaceala(2)
Raspunsuri - Pagina 19
Selene_Bunny spune:
Mai, fetelor, o familie chiar saraca, cu 1-2 copii, nu-si va permite sa duca (,) copiii la gradinita, nici macar la program de 4 ore. Pentru ca, pentru o familie cu adevarat saraca, orice leu alocat consumabilelor inseamna "bubuiala" resurselor financiare de care dispune. Pentru o astfel de familie, clar gradinita nu e gratis. De nicio culoare.
Acum, ca gratis, pentru fetele din alte tari, care platesc acea taxa lunara pentru simplul fapt ca micutul este inscris la acea gradinita, ca sta cu funduletul pe un scaun din acea gradinita, inseamna cum e in Romania, e alta poveste, e un sens aparte dat cuvantului "gratis".
inbox, acum chiar tot, tot, nu am scris pe forum... Da, trimite-mi cartea pe mail, te rog.
Faza cu cerutul lucrurilor din baie eu o percep ca pe o alintatura. Intre parteneri. E un gest dragastos, asa il percep eu si asa il percepe si el. "Pot sa mi le iau si singur/a, dar mi-e mai drag cand mi le aduci tu".
Referitor la "psihologul cuiva": sunt f. buna la a-i asculta pe altii si a le da sfaturi. La asta m-am priceput mereu.
Iar relatia el-Daria... i-am mai explicat si eu una, alta.
dana_vio, parca si tu ai spus de o carte...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana vio Vreau eu cartea ! Se poate? Alexandra Maria 14.12.2007 |
dana, o caut sa vad daca o mai am salvata pe undeva, daca nu o gasim noi cumva, ca eu tot de pe aici am luat-o, cand era subiectul cu copilul captiv! Cum am timp decautat ma uit sa vad! Acum sunt fugitiv pe la comp.
Lumea mea
inbox spune:
Nu pot trimite mail la niciuna din voi, poate imi dati mailul pe PM, sau cumva sa pot trimite cartea!
Lumea mea
dana vio spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Mai, fetelor, o familie chiar saraca, cu 1-2 copii, nu-si va permite sa duca (,) copiii la gradinita, nici macar la program de 4 ore. Pentru ca, pentru o familie cu adevarat saraca, orice leu alocat consumabilelor inseamna "bubuiala" resurselor financiare de care dispune. Pentru o astfel de familie, clar gradinita nu e gratis. De nicio culoare. Acum, ca gratis, pentru fetele din alte tari, care platesc acea taxa lunara pentru simplul fapt ca micutul este inscris la acea gradinita, ca sta cu funduletul pe un scaun din acea gradinita, inseamna cum e in Romania, e alta poveste, e un sens aparte dat cuvantului "gratis". inbox, acum chiar tot, tot, nu am scris pe forum... Da, trimite-mi cartea pe mail, te rog. Faza cu cerutul lucrurilor din baie eu o percep ca pe o alintatura. Intre parteneri. E un gest dragastos, asa il percep eu si asa il percepe si el. "Pot sa mi le iau si singur/a, dar mi-e mai drag cand mi le aduci tu". Referitor la "psihologul cuiva": sunt f. buna la a-i asculta pe altii si a le da sfaturi. La asta m-am priceput mereu. Iar relatia el-Daria... i-am mai explicat si eu una, alta. dana_vio, parca si tu ai spus de o carte... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Din nou, pe langa shura!
Alexandra Maria
14.12.2007
dana vio spune:
citat din mesajul lui inbox Nu pot trimite mail la niciuna din voi, poate imi dati mailul pe PM, sau cumva sa pot trimite cartea! Lumea mea |
Nu reusesc sa-mi activez PM. Nu stiu de ce, am mai incercat si alta data.
Alexandra Maria
14.12.2007
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui dana vio Din nou, pe langa shura! Alexandra Maria 14.12.2007 |
Adica?
Da-mi PM, daca nu se potriveste cu subiectul.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Morgano spune:
citat din mesajul lui pitzinuca selene si eu sunt traducator autorizat si am si full time job acasa, la unii mari care ma muncesc ca pe un caine. si cu sambete. si fara prea mult liber. si fac asta cu 2 copii acasa, nu unul. NU mai cauta scuze. _ mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
si mie asta mi-e meseria, si lucrez si acasa, si noptile daca e nevoie, si culmea! cresc singura 2 copii si nu ma plang de ele pt ca sunt "agitate si zapacite" ..... asta inseamna copil sanatos si plictisit... sorry
Morgano spune:
Mai las-o balta cu saracia si gradinita, si mie mi-e al naibi de greu sa dau lunar in jur de 400 lei la gradinita de stat pt mancare, optionale si ce mai intervine .... insa daca ar manca acasa, de ex... ca sa nu punem ca la gradi socializeaza, se joaca si eventual invata cate ceva (inclusiv oleaca de disciplina de care te tot plangi tu) as iesi mult mai scump
Inca ceva, ma abtin demult sa ti-o spun pe aia directa: atata te plangi si iti cauti scuze si motive sa nu tii cont de niciunul dintre sfaturile primite (bune/rele cum or fi ele) de m-am saturat. Nu stiu de ce mai intrebi daca tot tu ai dreptate, si tot tu esti victima pana la urma ... zau, nu ai ocupatie. Imi cer scuze, dar deja e prea mult ce faci tu.