Agitatie si zapaceala(2)
Raspunsuri - Pagina 13
Alizee spune:
Mucegaiul este dusmanul sanatatii, in special pt copiii mici.
Cum poti sa treci peste acest aspect ca peste ceva insignifiant, iar pe altele sa pedalezi la maxim ?!
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Selene_Bunny spune:
Am zis eu ca trec?
Auziti, daca raspund, stau prea mult pe forum. Daca nu raspund, mergeti cu imaginatia prea departe.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Am zis eu ca trec? Auziti, daca raspund, stau prea mult pe forum. Daca nu raspund, mergeti cu imaginatia prea departe. |
Nu ai dreptate sa vii cu scuza asta.E off topic in cazul de fata, ca sa zic asa.
Ai mai scris doua posturi de la mucegai incoace, puteai zice daca ai aceiasi parere sau nu. Iar eu, cum nu ai zis nimic si te-ai luat de alte lucruri, am ajuns la concluzia ca nu vezi importanta.
Nu mai stiu cine ti-a zis ca te opresti la lucruri putin importante si inutile si le ignori pe cele cu adevarat importante. Avea dreptate. Nu te supara ca-ti mai zic si eu asta.
inbox spune:
Uite, la mine nu e neaparat vorba de pudoare, desi sunt pudica de felul meu, fi-mea stie tot ce trebuie sa stie si i-am raspuns la toate intrebarile...cand eram gravida si-i ziceau vecinii ca "vine barza" le spunea ( la 4 ani) ca barza traieste in cuib, mami va naste un copil, si i-am dat multe explicatii pe tema asta, a avut curiozitati de ce bebe e baiat, de ce are si ea nu si tot asa...
Cristoiu, inteleg ca sunt familii si familii, nu ma blochez in asta, la voi e ceva normal sa inteleg, intr-o familie in care asa ceva nu se practica e socant ca unul din membrii familiei sa umble la un moment dat dezbracat prin casa! E normal cand cineva nu gaseste un lucru sa-l caute toti, sa se ceara si sa se aduca diverse lucruri atunci cand necesitatea o cere, dar, ca eu sa stau linistita pe canapea, sau sa ma joc sau sa fac mancare sau mai stiu eu ce iar in momentul in care sotului ii trazneste sa faca o baie ( stiind ca la el in casa nu se iese in fundul gol sa-si ia ce ii trebuie, sau nu se iese in fundul gol din baie, ca daca ar fi asa, nu vad unde ar mai fi problema), eu sa las totul balta sa ii duc ce ii trebuie, fiindca el de obicei nu-si ia ce ii trebuie stiind ca are cine sa i le aduca, pe mine m-ar enerva ( si stiu ca si pe al meu sot l-ar enerva). Repet, ca se intampla odata la nustiu cat dar sa fie un obicei din asta...mi se pare aiurea.
Despre ce face copilul s-a spus si nu aici ne-am blocat
Oricum ai da-o situatiile nu se compara!
Lumea mea
ab5174 spune:
Selene, am inteles ca ai muchegai in baie.......solutie ieftina si care functioneaza - spala bine de tot cu clor, citeva zile la rind si clateste cu apa clocotita.
Sau cum au zis fetele , schimba apartamentul.
Eu cred ca este bine sa vorbesti si cu proprietarul , muchegaiul chiar distruge - si pe voi si peretii.
Selene_Bunny spune:
ladyJ, nu ma supar deloc. Faptul ca nu scriu ora de ora unde sunt si ce fac nu inseamna ca nu fac.
Dintre lucrurile spuse de fete, pe unele le-am facut si eu sau le fac si acum. Asa ca nu confirm la fiecare lucru care se potriveste - OK, OK, OK, done, done, done.
ab5174, exact aia am facut aseara. Am Domestos si Savo Anti-Mucegai. Ambele contin clor, Savo e chiar pentru mucegai, baie, pereti.
Lucrusoare de vanzare...
matilda33 spune:
din cate imi aduc aminte, toate produsele antimucegai contin DOAR clor, sau in fine, poate ii mai adauga div mirosuri dar clorul e tot clor!
voiam sa iti spun inca de cand ai postat pozele cu mazgalelile fetei - solutia magica e tot clorul!!! (din ce am vazut mare majoritate sunt pe usi sau pe tocurile acestora) fie ca-l pulverizezi, sau ca-l aplici pe un burete abrazivsi freci temeinic, este imposibil sa nu iese orice culoare, fie ea chiar cerata.
si noi tot intr-un spatiu f mic stam, si tocmai eu am fost aceea care le-am indicat ptr mazgaleli gresia si usile tinand cont ca de pe acestea iese orice.
singura boacana, dar si aia din cauza mea a fost ca le-am lipit stelute pe pereti iar ei le-au dezlipit si s-a luat cu tot cu o buc de var.
inca mai caut solutii :D dar in rest ... se sterge orice, daca nu ma crezi iti atasez si eu cateva poze cu "inainte si dupa"
cat despre clor, se pulverizeaza se lasa vreo jum de ora cel putin, se clateste (cat de cat), se repeta daca e cazul si ... se admira opera dupa uscare
cristinuk@ spune:
eu stiu ca hipocloritul de sodiu (clorul ) este nociv pt caile respiratorii ale copiilor( si mucegaiul este cu sigurantza )
cel mai bine este copilul sa nu intre in camera respectiva o ora doua
spay urile care contin clor emana aburi periculosi
nu amesteca solutiile de curatat pot crea reactii chimice toxice
deschide geamurile aeriseste bine dupa ce ai spalat cu clor
cristinuk@ spune:
pana acum am schimbat 4 apartamente in chirie peste tot am zugravit integral toate camerele reparat tot ce am stricat
la fel cand ne mutam intr o noua casa vopseam tot mi se pare mai igienic asa si e vorba de confortul nostru pentru ca eu ma folosesc de casa aia cat stau acolo e ca si casa mea
Selene_Bunny spune:
cristinuk@, asa este, ai dreptate. Vaporii de clor sunt nocivi pentru oricine, si pe mine ma ustura ochii de la clor. Iar Savo ala, desi face treaba buna, pute de mori, mai rau ca Domestos. Deschid geamurile cand dau, ba si usa de la intrare.
Lucrusoare de vanzare...