Agitatie si zapaceala(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Deci, daca o fetita de 3 ani alege singura sa ii duca tatalui la baie oaresce, e o problema.

Stai ca nu ai inteles.
Problema nu e ca Daria ´´alege´´ sa duca ea chilotii. Problema e ca D nu e in stare sa isi ia chilotii singur cand intra la baie. Asta ziceau fetele mai sus, ca el de ce doamne iarta-ma nu se pregateste cand intra la baie, ca doar stie ca-i trebuie prosop, chiloti, pijama si ce o mai fi?
Tu la fel.

Normal ca de cate ori D deschide usa si cere chilotii, cea mica e prezenta sa faca ea treaba asta. Ar face la fel si daca D ar cere o jucarie.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

No, Doamne, bine ca ai aprins becu'... (Numa' vezi ca maru zice ca nu e OK la nicio varsta... Si inbox zice la fel...)

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Deci tu ai scris de azi dimineata la intervale de timp foarte apropiate, ce a facut Daria in acest timp? Normal ca se comporta in continuare la fel daca tu nu ii oferi atentie.

Si nu stiu cum le pari celorlalte fete dar pe mine ma oboseste si sa citesc ce scrii, e ca invartitul in cerc. Incearca si o noua abordare a problemei. Fara scuze, una mai barbateasca asa . Directa si simpla, poate gasesti solutia optima.

saskia, nu ma enerva. Daria doarme, de cand am venit acasa, adica de acum o ora. De cand am plecat eu cu ea la plimbare si pana acum, s-a mai scris. Adica in intervalul 13-16.

Primul meu mesaj de azi e de la ora 11:45:04, ora Romaniei. Dupa mesajul de la 12:31:37, am iesit din casa. Am reintrat pe forum la 16.

Daca asta e, pentru tine "de azi dimineata tot scrii"...

Lucrusoare de vanzare...

Hai ca scriem amandoua romaneste, iesi putin din rol si nu mai gasi scuze pentru orice chestie. Ia spune mai bine, ai inteles ca tu esti cea care cere intruna atentie? Cere-i asta sotului, oricui vrei, dar nu mai te victimiza in continuu si mai ales trebuie tu sa-i oferi atentie Dariei, oare e asa greu de priceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Selene, eu nu ma enervez, (rar se intampla sa ma enervez) ci iti raspundeam cu aceasi intorsatura de gandire...

Problema e nu ce alege Daria sa faca, ci ce optiuni are Daria din cauza ca D nu se pregateste de dus/baie cum trebuie (hm, si are pretentii de la copil sa fie ordonat?)

Citat:

maru, te enervezi degeaba. Mi-a placut cum ai povestit de baiatul tau acum adolescent, chiar nu am ce comenta.

Deci, daca o fetita de 3 ani alege singura sa ii duca tatalui la baie oaresce, e o problema. Daca era baiat, tot aceeasi problema era? Daca o adolescenta de 14 ani alege sa ii carpeasca tatalui ciorapii, nu e nicio problema. Daca ii carpeam chilotii, era sau nu era o problema?

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

saskia, activeaza-ti PM-ul.

maru, am inteles acum punctul tau de vedere.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Nu selene, am vrut sa spun exact ce a explicat si lady J, si nu mai dezvolt ca au scris fetele destul! De aceea am si scris postul in care am explicat ca atitudinea sotului nu mi se pare normala, fiindca am intuit ca tu vei zice ce ai scris mai sus.

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:

Lucrusoare de vanzare...

Nu merci .

Eu doar ti-am tras un semnal de alarma, altfel nu ma pasioneaza genul de persoane care cer atentie intruna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Pe mine daca m-ar deranja asa de tare ca sint peretii, usile mizgalite .... as cumpara o cutie de vopsea si incet as zugravi.
Nu trebuie sa faci toata camera dintr-o data , azi un perete si tot asa.......Chiar e relaxant sa vezi rodul muncii tale - curat si frumos.
La fel cu dezordinea ...stringi treptat....

Dar de.... statul pe forum ocupa mult timp.
P.S. Iar o cutie de vopsea nu costa o avere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:

Lucrusoare de vanzare...

Nu merci .

Eu doar ti-am tras un semnal de alarma, altfel nu ma pasioneaza genul de persoane care cer atentie intruna.

Cum crezi. Dar atunci nu ma mai intreba daca am inteles ce ai vrut sa spui. Ca si pusul de intrebari arata ceva.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Pe mine daca m-ar deranja asa de tare ca sint peretii, usile mizgalite .... as cumpara o cutie de vopsea si incet as zugravi.
Nu trebuie sa faci toata camera dintr-o data , azi un perete si tot asa.......Chiar e relaxant sa vezi rodul muncii tale - curat si frumos.
La fel cu dezordinea ...stringi treptat....

Dar de.... statul pe forum ocupa mult timp.
P.S. Iar o cutie de vopsea nu costa o avere.

Ma descurc si fara malitiozitate, merci. Zugravitul nu este o prioritate acum, se va rezolva, dar nu acum, acum mai importante sunt altele. Socializarea copilului, de exemplu.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Selene, socializarea vine odata cu timpul frumos
Si eu zic sa continui cu cautarea gradinitei bune
Si as mai spune sa incerci sa ti faci o lista cu lucrurile interzise pt Daria, apoi sa tai cele care chiar nu sunt vitale, apoi sa tai cele cu care se poate trai, apoi tai cele care sunt haioase si astfel vor ramane cateva reguli de tinut si de la care nu se face rabat. Predai lista celor care mai au grija de Daria :-)

_

Mergi la inceput