INSEMINARE 86

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta_ro spune:

Crisstal, tie ti-a facut ecografie in ziua cu IA? Eu sunt la prima IA si nu m-am lamurit daca in mod normal se face, mie nu mi-a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Ancuta,

depinde de dr. Eu am avut eco la o singura IA (din 4) deci...
Am facut 4 IA cu 3 dr. diferiti. Din nefericire primele 3 fara rezultat. Acum astept sa vad ce se intampla dupa a 4-a IA. Ce pot sa spun e ca ma dor sanii de mor plus sfarcurile extreeem de sensibile. Mai mult decat sunt la mine in mod normal. Eu banuiesc ca e de la Utrogestan. Eu am progesteron bun, endometrul era 12,5 în ziua 10.

Mergi la inceput

As zice ca semne bune luna are :). Doamne-ajuta sa iasa beta mare :). Utrogestan iau si eu, insa nu am niciun simptom...

Mergi la inceput

Si eu sper sa fie bine.

Insa la mine astfel de semne apar lunar in a doua parte a lunii. Acum numai Dumnezeu poate decide ... noi am facut tot ce ne-a stat in putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Cristina ., Ancuta cand testati ?

Mergi la inceput

Eu ar trebui sa fac beta pe 9 aprilie, s-ar putea sa stric si un test de pp inainte, sa vad daca rezist pana lunea viitoare . Cumva am reusit sa ma calmez, sper sa ma tina starea asta cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Am fost iar la eco si foliculii cei micuti de 7mm pe dreptul au scazut-au devenit de 3mm, pe stangul am unul de 12mm, mi-a dat sa fac in continuare gonal pana vineri si atunci iar la eco. Ce ma enerveaza e ca sunt deja Z12
Sa vedem ce o sa facem, pt ca e Pastele catolic si lunea viit e libera aici, ar fi culmea sa imi dea injectie de blocarea ovulatiei.

Mergi la inceput

Ancuta bafta. Eu Voi testa pe13 . Gabyv ai incredere si ai sa vezi ca va fii bine

Mergi la inceput

Eu voi face test luni, 9 aprilie.

Am o intrebare pentru voi...pe voi va dor sanii extrem de tare? Sunt umflati si ma dor de nu mai pot..sutien nu mai port, am trecut la bustiera ca e mai lejera, dar chiar si asa ma dor fara sa-i ating. Si sunt foarte grei.

Poate fi de vina Utrogestanul (desi am folosit si la primele IA dar parca nu avea efect atat de puternic)? Sunt muuult mai durerosi decat in mod normal...si e abia a 9-a zi...

Mergi la inceput

Cristina la mine e ziua 4 , dar nu ma dor sanii , nu ma deranjeaza nimic , Eu iau Arefam 200mg / zi intravaginal .

Mergi la inceput