INSEMINARE 86
Raspunsuri - Pagina 15
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cri_cri_cri mi-a venit...........sunt atat de dezamagita ca nici nu mai pot sa plang... |
Ce kkt , imi pare rau!
Andra_C spune:
Cri, imi pare tare rau! Nici nu am cuvinte!
Dankutza, cand faci beta? Faza luteala tine 14-15 zile, dar daca ti-a dat progesteron se poate intarzia.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
BelissimaEva spune:
Cri Cri, imi pare extrem extrem de rau
Dancutza, nici nu mai scot motzatele de frica!!
Vreau doar sa stiti ca suntem alaturi de voi , orice si oricum va fi..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 32 weeks +
AMR 7 weeks +
dankutza spune:
A venit CM.
Nu mai pot de nervi.
Nu stiu cum as putea reusii.
E al patrulea tratament esuat.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim
MariaBcf spune:
Imi pare rau fetelor. Capul sus si mergem inainte. Am facut si eu azi prima IA . Doamne Ajuta la toata lumea
ancuta_ro spune:
MariaBcf, iti doresc succes si nervi tari, am constatat ca zilele sunt taaaare lungi cand astepti ziua de testare
gabyv spune:
Dankutza, ce porcarie si la ce productie aveai... grrr ce naiba?
Imi pare rau!
Am fost azi la eco si apa de ploaie iar... 2 foliculi de 7mm si un endomentru de aproape 4 in Z8 . Iar au vrut sa imi intrerupa tratamentul si am inceput sa fac scandal. Am zic ca nu, vreau sa continui si sa imi mareasca doza. Evident ca nu au vrut marire de doza si m-au chemat in Z12 la eco.
crisstal_18 spune:
Buna fetelor
Dupa 6 IAD,2 avorturi spontane,dezamagiri profunde si un an de pauza am revenit pe "baricade" cu aceeasi speranta si dorinta ...ca poate de data asta va fi mai bine.
V-am citit zi de zi si m-am bucurat sau m-am intristat alaturi de voi.
Azi am fost la eco ptr ziua 10 si dezamagire din start:test ovulatie negativ,endometrul 7, un folicul de 21 si unul mai micut pe ovarul stang (cand eu am trompa dreapta permeabila ), dupa tratament cu ovamit+ gonal...Alta data avem vreo 4 foliculi dupa tratamentul asta .
Luni dimineata ma duc din nou la eco la spital...inca nu stiu daca voi face inseminarea luna asta...parca si doctora avea ceva dubii.
Fetelor stiti cumva daca se da concediul medical ptr o zi ? luni trebuie sa lipsesc de la serviciu "nemotivat" si am mare nevoie de acoperire
Pupici
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu
CRISSTAL
MariaBcf spune:
Cristal-18 : Medicul de familie poate sa Iti dea . ANCA Multumesc, Mie o sa imi treaca si mai greu timpul pt ca sunt in concediu medical pana la testare.