INSEMINARE 86
Raspunsuri - Pagina 14
ancuta_ro spune:
da, cri, am facut pregnyl, cu 36h inainte de inseminare. asa m-am gandit si eu, ca n-ar trebui sa fie o problema, dar pana la test cred ca o sa am cate o intrebare din asta existentiala pe zi, daca am facut chiar tot sa dau sanse maxime procedurii :(. oricum procentul statistic de reusita ma tine destul de cu picioarele pe pamant, dar incerc sa gandesc pozitiv.
ancuta_ro spune:
cri, mie mi-a zis dr sa iau utrogestan chiar daca incepe spottingul, pana nu am beta negativ sa nu ma opresc. banuiesc ca duphastonul functioneaza pe acelasi mecanism, e tot progesteron, poate zic fetele mai experimentate daca nu ar fi o idee buna sa continui sa il iei...
cri_cri_cri spune:
ancuta_ro cand mi-a dat reteta l-am intrebat daca sa ma opresc in a 10a zi indiferent de teste simptome etc si a zis ca da, doar pana in a 10a zi. fiind prima IA nici eu nu sunt prea documentata sa imi explic ce si cum dar daca asa a zis, asa am facut.
dancutza pai daca s-a intamplat asa la fetita cu surecheck-ul eu cred ca regula e valabila si in cazul asta! si daca e bebe si daca nu e pe surecheck probabil ca e prea devreme sa se vada ceva. deci mai e o speranta! eu iti doresc din tot sufletul sa fie bebe!
va fetele!
---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1
BelissimaEva spune:
Pffff Dankutza imi pare sincer rau de testul negativ dar eu totusi as mai avea o speranta pana cand vei vedea rosu! Dar stiu ca ai avut productie de foliculi, nu gluma..
Cri cri la tine, chiar cred ca este sarcina! Doua teste mai mult sau mai putin pozitive imi ridica un mare semn de intrebare!
Primul meu test pozitiv a fost facut in ziua 15 si era un test Barza.. asa ca eu sunt increzatoare si optimista pentru tine!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 31 weeks +
AMR 8 weeks +
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Pffff Dankutza imi pare sincer rau de testul negativ dar eu totusi as mai avea o speranta pana cand vei vedea rosu! Dar stiu ca ai avut productie de foliculi, nu gluma.. |
M-am hiperstimulat si am avut o ovulatie f f dureroasa. O zi intreaga am pacanit. Iar ma luase Cezara cu sarcina multipla si cand colo....
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim
dankutza spune:
Cand ar trebui sa vina ciclul? In ziua 14, 15 dupa IA? Eu sunt in ziua 15. Nu am nici un simptom. Acum, sa vedem.
Oricum nu mai fac test si nici nu ma duc la beta. Astept sa vad ce se va intampla.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim
cri_cri_cri spune:
mi-a venit...........sunt atat de dezamagita ca nici nu mai pot sa plang...
---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1
dankutza spune:
Baga-mi-as! Si chiar credeam ca iese ceva cu testele alea. Deci, nu sunt bune. Auzi, in a cata zi esti dupa IA? 14? 15?
Ma duc sa ma uit si eu repede in chiloti.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cri_cri_cri mi-a venit...........sunt atat de dezamagita ca nici nu mai pot sa plang... --------------------------------------------------------------------------- 2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral 12/2011 laparoscopie 03/2012 IUI 1 |
Imi pare nespus de rau, stiu prin ce treci, nu pot sa spun decat ca sunt alaturi de tine.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite