PP-DD se prezinta unde nu te astepti!
Raspunsuri - Pagina 14
ligeea spune:
E mult mai simplu de atata-DD nu e prost asa cum il arata programul.El doar vinde ceea ce se cumpara asa cum a ridicat si postul OTV in audiente. Mai sunt si acum oameni care o cauta pe-cum o chema???Elodia...
Revin-DD nu e prost deloc nu fiti naivi sa credeti ca el crede vre-un cuvant din ceea ce clameaza acum.Dar numai asa a putuu sa isi faca loc.De ce ? E simplu.la vot nu merg oamenii educati-delde de-astia de stam pe forumuri si ne dam cu parerea .Noi carcotim de la Tv sau din Pc.La vot merg oamenii simpli din sate si catune , pensionarii marilor orase, cei care spera intr-o minune -lefuri bune , case ,,gratise, etcf.
E adevarat ca e inconjurat de afaceristi de mana a doua-multi dintre ei fosti rechini imobiliari care in ultimii ani si-au pierdut averile si au ramas doar cu penultimele modele de Mercedesuri...
Ei il mana la lupta eei spera ca prin accederea la putere sa intre din nou in elita de rozatori ai acestei tari.
Sifac pariu ca vor intra si fetele pe care le veti vedea ...or sa va trezeasca amintiri .
DD nu e prost-nici pe departe, e chiar foarte destept e o prsoana mult diferita de imaginea pe care si-a construit-o. Dar daca v-ar arata adevarata fata nu l-ar vota cei multi iar cei care l-ar vota ar fi comozi si nu s-ar prezxenta.
Asa ca decat destept si sarac mai bine faci pe prostul si ai bani.
Si noi ? care noi , noi nu existam pt ca noi nu votam
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amonar In plus, eu chiar nu inteleg cum se poate in Romania sa dea presedintele o lege si sa ii inchida emisiunea de TV |
Presedintele nu da legi; nici nu inchide emisiuni.
Asta in Romania, nu stiu in alte parti.
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Acu` cine ma lumineaza ....cine e de fapt in spatele luiDD? Omul asta sigur nu e ceea ce pare..
Mentionez,inainte de a mi se zice ca nu pricep nimic ca pt.mine 0tv si DD nici nu sunt in grila mea de programe....da` in ultimul timp imi agreseaza timpanele.Cine face o sinteza?
Amonar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Presedintele nu da legi; nici nu inchide emisiuni. Asta in Romania, nu stiu in alte parti. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Pai asta spune DD pe programul lui. Uita-te la banda cu text care se misca jos pe ecran. Ca presedintele (probabil ca om din umbra care a tras de sfori) i-a inchis emisiunea si ca nu stiu din ce data este scoasa din 'air'. In plus l-am urmarit o data in aprilie si spunea acelasi lucru, ca ii interzic (cei la putere) sa mai emita si ca vor sa il bage la inchisoare. Minte DD?
Rufus spune:
citat din mesajul lui Amonar Minte DD? |
Da. De ce te miri... e o noutate?
Rufus, Tora si iadele
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Amonar Uita-te la banda cu text care se misca jos pe ecran. |
Aceea este banda cu care se leaga multi romani la ochi!
Amonar spune:
Pai tocmai de aceea si mirarea mea, ori e prost, ori minte. Nu exista in tot EU-ul asa ceva. Cand ungurii au dat legea aia cu privire la media, au fost trasi de maneca de EU. Deci intrebarea mea, daca in Romania se poate intampla asa ceva, a fost justificata.
Adica, stam cu mainile in poale pana vine sentinta.....pe cand el isi poate revedinca drepturile prin cai juridice superioare celor romanesti (daca ar fi adevarat ce spune el).
b.nica spune:
Dupa ce am vazut cum Mircea Diaconu a dat premiile APTR acelor TV-uni pe unde a tot fost invitat, respectiv, Antena 3 si Realitatea, de m-a luat scarba, stau si ma intreb cine ii face/sau nu ii face, jocul lui DD interzicandu-i emisiunea in plina campanie electorala?
Daca cineva se murdareste intr-atat incat sa-l sicaneze pe un DD hulit de atata lume mai mult sau mai putin respectabila, eu cad pe ganduri.
Ori este facatura ca sa creasca in sondaje partidul lui, PP, ori chiar le este frica unora de boborul mult si nemultumit si care gaseste la sanul lui DD alinare!
Daca varianta a doua este cea adevarata, papusarii vor avea surpriza sa vada ca se prind in jocul politic al lui DD si unii care nu frecventau emisiunile lui dar care vor fi atrasi de politica lui, categoric din oportunism! Poate si din bun-simt pt. ca partidul lui promite ceea ce au preluat altii in programul lor, deci se pare ca sunt proiecte fezabile.