PP-DD se prezinta unde nu te astepti!

PP-DD se prezinta unde nu te astepti! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Iata ca se misca bine pt. ca apare pe B1-tv!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Procent uimitor pentru PPDD în Moldova: 24.3 la suta. USL ia 48.7, iar PDL 17.5

http://oradeiasi.oradestiri.ro/procent-uimitor-pentru-ppdd-in-moldova-24-3-la-suta-usl-ia-48-7-iar-pdl-17-5/actualitate/2012/03/09/

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Imi vine greu sa cred ca atatia oameni ar vota maine cu PPDD. Oare asa sa fie? Il vad pe Dan Diaconescu vreun justitiar, ceva? La noi a aparut un candidat la o primarie din judet - primul anuntat, de altfel, care e un apropiat al PDL-ului. Asa ca nu ma mira daca vor face aliante la nivel local ca sa depaseasca USL-ul. "Marea miscare populara" - parca asa se cheama, nu?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

infiorator!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Groaznic! Parca nu cred, totusi, ca are atatia sustinatori! Cum naiba sa crezi ce promisiuni aberante face asta?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa a ajuns si nazismul la putere (nu ca PPDD este un partid nazist sa nu se interpreteze asa ceva).
Este reflexul romanului - care reflex este de asteptat si inteligent exploatat de DD. E suficient sa fii populist, sa utilizezi cuvinte cheie, si ai sanse.
Intr-o seara mi-am dat seama cat de calculate sunt toate cele ce le face DD. Totul era doar un calcul rece dar perfect realizabil si care se baza doar pe exploatarea situatiei curente a populatiei si a politicului. Nu-l intereseaza decat sa faca bani el si cei cu care intra in afaceri sursa fiind aceeasi (banul public) iar modificarea legilor o va face strict pentru a-si proteja interesele si accesul la bani si influenta. Atat.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu zic ca aceste cifre nu sunt departe de realitate.
Exprima pana la urma o parte din potentialii alegatori care nu mai au incredere in celelalte partide.
DD este extrem de abil, apasa exact pe pedala asta sustinand ca ei sunt alternativa si a unora (PDL) si a altora (USL).
Mai sunt si destul de abili, daca o mare parte din timp s-au complacut in niste mesaje pentru (fara sa jignesc pe nimeni) o categorie de electorat mai neneducat (cele de genul vom da nu stiu cati bani fiecarui cetatean dupa castigarea alegerilor), acum au schimbat macazul. Am inteles, ca n-am avut rabdare sa ma uit, ca aduc deja in platou si intelectuali care incearca sa dea credibilitate acestui partid in fata altui gen de alegatori.

Si mai e ceva: sunt destui care-si amintesc alegerile din 2000 (cred), cand Romania Mare a trimis destui oameni in parlament, care apoi au facut eschive si au trecut la alte partide. Asa incat si in acest an se vor gasi destui oportunisti care sa sprijine cu bani si vorbe frumoase o campanie ce le poate aduce un fotoliu de parlamentar sau ales local. Scopul scuza mijloacele va deveni, o vorba foarte aproape de realitatea acestui partid.

Asa ca, sa nu va mire ce se intampla !

Edit: Si mai e ceva: DD cred ca apasa tare pe pedala asta politica pentru ca are niste dosarele la activ si cauta disperat o metoda de a scapa de inchisoare.

Si da, ai dreptate, Marius, si mie mi se par niste calcule reci care suna ceva de genul : asta vor sa auda, asta spunem.

Mergi la inceput

pacat ca nu se poate ridica o clasa noua de politicieni capabili (parca suna a paradox, nu?), care sa reuseasca sa castige simpatia poporului si sa adune suficiente voturi.

zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

La genul asta de partide este diferenta mare intre sondaje si votul final.
Chiar si asa, faptul ca probabil vor intra in parlament, denota deruta in care traim.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Se poate ridica, de ce sa nu se poata?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Se poate ridica, de ce sa nu se poata?

teoretic orice e posibil, insa practic... crezi ca o sa se formeze vreun partid nou care sa capteze interesul oamenilor intr-atat incat sa-l voteze un procent semnificativ la alegeri? eu ma indoiesc... asa exista si Partidul Verde, de ex., insa nu se evidentiaza cu nimic...

zebra roz

Mergi la inceput