Clubul "babelor" FIV-oase 18
Raspunsuri - Pagina 4
Lara27 spune:
ady, da, da, cafeleala..sa stii ca anunt cand ajung la capitala
le: desigur, am vrut sa zic..desigur
to be continued..
adrianaady spune:
Samira daca ai stii ce gusturi "diferite" am : de la Patrick Dempsey; la Hugh Jackman ; la Mel Gibson; Stephen Moyer... fiecare are altceva
5ab1na spune:
fetele vreau si eu la cafea.
la baneasa lara?
hutza hutza eu daca vin - vin cu trenul. mai vedem.
prune uscate... ma ce le place doctorilor astora sa faca diverse comparatii cu fructe.
5ab1na spune:
ce vorbiti voi despre actori...in afara de mel gibson n-am recunoscut nimic de acolo. mie imi plac robert de niro, jim carrey (sami stiu ca nu-ti place dar efectiv ma face sa rad - me, myself & irene mi-a placut cel mai mult) si mai sunt cativa dar nu le stiu numele...
LE:
Lara27 spune:
ady, desigur, mi-am amintit ca mi-a povestit hubby de destinul acelui actor...mmmmmhhhh, Mel Gibson, sa stii ca-i out
deci ana e fan dr. House
Sabina, nici eu nu prea cred ca te-a pacalit omu'..ai avut si tu ghinion, mai mult decat era cazul
eu daca vin, vin cu machineta....pe sos. Bucuresti -Ploiesti, intrare/iesire in capitala pe langa Baneasa Shopping City (unde oprim mereu), dar aceste amanunte logistice, se pot usor adapta
to be continued..
samira33 spune:
adriana si eu am toane la barbati.
in perioada asta sunt "lesinata" dupa Vin Diesel...mai ales ca ne-am uitat ziele trecute la Fast Five.
balanta_tm spune:
ana, suntem bine toti 3, multumim. cu moralul stau eu uneori prost in perioada asta, dar cred ca intr-un fel e normal din cauza statului in pat...
adina, multa santate la cei mici, si tie multa putere sa treci si prin asta
ioana, m-ai lasat fara cuvinte...