Clubul "babelor" FIV-oase 18

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

ce faina e atmosfera la donate..apar gravidutzele una dupa alta, toate reusesc si toate din prima..te duci, faci ET, apoi test, rezultat pozitiv..gemenashi..fain de tot si pare atat de simplu
ooofff..ce pacat ca nu este si in rest asa..

to be continued..

asta ziceam si eu,
pai daca au oeufs jeunes et super qualite,
pup babutele,chiar daca nu-mi duceti dorul

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mai devreme ma gandeam ca fetele de la donate,acum,dupa ce au ramas gravi cu donate au certitudinea ca problema la ele era de natura embrionara.
e fain sa ai certitudinea ca ai descoperit si inlaturat problema.

eu mi-am oprit 2 perechi de balerini-negru simplu din lac cu varf semiascutit scurt si rosii cu fundita,din lac sifonat cu varf rotund.
si mai urmeaza...presupun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

lara la reprofit rata este de 48%; eu stau cu sufletul strans ca s-au epuizat cele 48%
sunt ultima pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Buna fetelor, va citesc si nu pot decat sa ma minunez, sunteti o adevarata enciclopedie. Problema e ca abia tin ritmul cu voi. Am de recuperat de la capitolul 4 la 13 si nu reusesc sa tin deloc pasul cu voi . Sunteti fenomenale si ma bucur mult pt ca am invatat ff multe lucruri de la voi . Va pup pe toate, nu vreau sa va numesc, ca nu cumva sa omit pe careva.

Vreau sa va spun pe scurt povestea mea si, daca se poate sa-mi dati un sfat. La sfarsitul anului trecut am facut FIV, dar din pacate nereusit. Mai am 4 blasto pusi la pastrare, urmand ca saptamana viitoare sa merg sa transfer 2. Intre timp am descoperit MTHFR 677 homozigot si am inceput sa iau acid folic, femibion, magne b6, omega 3. Am deja 3 luni de cand iau, asa ca, am spus: gata, e timpul sa faci ET. Prin urmare mi s-a dat sa iau cate 3 pastile de femoston 2/10 pana la transfer si bineinteles, fac clexane 0,4. Problema e ca zilele trecute cand am fost la monitorizare mi s-a descoperit un folicul care si-a facut de cap, avea 18 mm, gata sa se spaarga. Dr a ramas uimit, se mira cum se poate asta din moment ce am fost inhibata. Mi-a dat ca a doua zi sa fac pregnyl pt declansare, iar dupa 5 zile vom face ET, cumva a vrut sa coreleze embrionii de ziua 5 cu cele aproximativ 5 zile de la ovulatie. Ati mai auzit de asa ceva? Ma tot gandesc sa nu fac ET degeaba.
Si am urmarit discutia despre injectia cu magneziu, foarte interesanta. Oare faptul ca iau magne b6 ar fi suficient? Iau de 3 luni, si vreau sa va spun ca nu mai am nuciun stres, parca plutesc :), sunt mult mai relaxata.
Va pup tineti-o tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

buna roxa-m, esti "sibianca", nu-i asa?
hm, eu n-am inteles exact cu ce te-ai inhibat? dar, oricum acum nu mai are importanta..5 zile de la pregnyl, inseamna ET de ziua 3, adica embrioni de 3 zile..daca ai blasto, transferul se face la 7 zile dupa pregnyl; pentru ce faci clexane?
iti doresc bafta maxima, sa fie transferul norocos

to be continued..

Mergi la inceput

fetelor...nu fiti triste.
e normal sa fie rata mare de succes...doar donatoarele sunt fete tinere de 20-22-23 de ani...sanatoase tun.
daca la varsta aia nu "faci" oua beton...atunci cand sa le mai faci???!!!
la 35 sau dupa???

hai...c-o fi bine si pentru noi intr-o zi.

eu o sa va fac o confidenta...am senzatia ca viata merge pentru toata lumea mai departe numai pentru mine s-a oprit in acelasi punct-al FIV-lui...ba pregatire pentru FIV...ba FIV in derulare....ba recupereare dupa FIV.
din pacate nici la o minune nu pot spera...nemaiavand trompe,doar FIV-ul este singura mea sansa.
pe de alta parte mi-e teama sa ma mai apuc de FIV ... de teama unui nou esec.
toti cei din jurul nostru au deja copii...incep sa ma simt in plus in discutiile lor ca ei vorbesc in continuu despre copii,lapte,pastile,program de somn,retete de mancare pentru copii...nu se satura sa se tot uite,minuneze,amuze de giumbuslucruile copiilor lor...si e firesc sa fie asa,sa nu ma intelegeti gresit.....ma uit,particip si eu o perioada la toate astea....dar de la un mom.dat ma plictisesc.
nu prea mai avemm nici cu cine sa plecam in vacanta ca ...ei isi aleg destinatiile de vacanta in fct. de copii sau gandindu-se in primul rand la copii.
cei care sunt inca fara copii sunt cu cca 10 ani mai mici decat noi si suntem si nu prea pe aceeasi lungime de unda...si tot asa....am inceput sa simt ca nu-mi mai gasesc locul nicaieri.

au inceput sa ma irite foarte tare povetele,indemnurile,incurajarile etc etc...poate e numai o etapa...poate asa o sa fiu mereu de acum inainte...nu stiu.

ma mai gandesc si la faptul ca ne-am obisnuit asa...fara responsabilitati...avem deja tabieturile noastre...facem ce ne taie capul...poate de aia nu ne da DD un copil...ca stie ca n-am fi in stare de el si de ce sa-l chinuim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

cap nou aici

Mergi la inceput

Lara da, sunt sibianca, , m-ai citit.
Iau luat femoston 2/10 . Dr zice ca nu avea voie foliculul sa se devzolte sub un astfel de tratament. Am facut marti pregnylul si luni fac ET? E ok, nu? Sperrrr....
Clexane fac pt mutatia pe care am descoperit-o recent: MTHFR 677 homozigot. O fac la recomandarea dr Avram si a inca unui medic. Cica estrogenii sunt factori coagulanti si e bine sa fiu acoperita in aceasta perioada + in sarcina, daca va fi cazul.
Samira, te inteleg perfect , de ani de zile traiesc aceleasi sentimente, de fapt multe dintre noi suntem in aceasta situatie. Dar va veni si vremea noastra, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Ce spuneam eu ca nu pot tine ritmul cu voi

Mergi la inceput

roxa,cu estrogenii nu te-a inhibat...ti i-a dat pentru cladirea endometrului.
la fel si declansarea cu Pregnil/Ovitrelle...este normala chiar si in procedura FET.
daca ai embrioni de ziua 5 normal ar fi sa faci transferul la 7 zile de la injectare....si argumentul este urmatorul:in mod natural,din momentul fecundarii pana in uter-unde se fixeaza...embrionul parcurge ruta ovar-trompa-uter in 7 zile...deci,daca embrionii tai au 5 zile+ cele 2 ale declansarii ajungi la aceleasi 7 zile si in caz de FIV.
vezi poate este o neintelegere undeva.

Mergi la inceput