Copilasi iubiti de sept-oct (9)
Raspunsuri - Pagina 18
andreea88 spune:
buna fetele
Histamina ma bucur ca sunteti mai bine
Alynta multa sanatate
Eu azi am gatit ciorbita de gaina de tara,si pilaf cu legume si ficatei la gratar
Noi am trecut la marimea 22 la incaltaminte
va doresc o zi frumoasa!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242
camisv spune:
Hello fetelor,
am lipsit ca mi-a fost acaparat calc. de catre sot.
Wow ce copilasi mari aveti ... 22 la picior, pai noi incapem si-n ghetutele 19, dar e edevarat ca depinde de firma. ... asa ca purtam intre 19-21 (21 sunt mari, dar i-am dat la "asorte"). Am vrut sa-l masor astazi, dar n-a apreciat intentia mea si n-a stat
"Tunelul" l-a luat sotul de pe net, dar este mai complicat, are si ceva pista pe care poti merge cu masinute ... deocamdata il folosim la "cucu-bau" si mai garam cate o masinuta acolo.
Iepurasul o sa-i aduca o mocheta de exterior (hiiii, anul trecut am luat tot mocheta, ca plecase in patru labe) sa aiba spatiu de joaca. La jucarii spunem stop pana nu vad ca le foloseste pe astea (i-am mai luat ceva puzzle-uri noi, trenulet din lemn, lighean de nisip ... deci la noi este un iepuras continuu)
Histamina, dar ce a vut copilul?
Mari, felicitari pentru intarcat
Just_me, si eu voiam trambulina de exterior dar unde s-o mai punem si pe aia iarna, caci garajul nostru este un mare depozit. Tu de care te-ai gandit?
Anca, l-am vazut pe Ionut, micul gradinar, ce frumos papa oul
La noi bate vantul si-i urat, astazi stam in casa
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
cameluska spune:
Buna fetelor,
Marime la picior, ghetutele de iarna erau 22, pantofiorii de primavara 21. Papuceii de casa marimea 22( pe ei scria pt 4-6 ani).
just_me, ce trambulina ati ochit? Si eu aveam ideea asta in iarna, dar mi-a spus sotul ca poate nu sunt inca suficient de dezvoltate tendoanele, oasele inca moi, si nu as vrea sa faca vreo entorsa/fractura sau mai stiu eu ce. Asa ca am hotarat sa astept pana la 3 anisori. Eu vazusem modelul www.jucariidejucarii.ro/spatii-de-joaca-gonflabile/spatiu-de-joaca-gonflabil-tube-gym/" target="_blank">asta sau www.jucariidejucarii.ro/spatii-de-joaca-gonflabile/spatiu-de-joaca-gonflabil-blastoff-cu-trambulina/" target="_blank"> asta.
De curand i-am luat o piscnina si set de 100 mingi pusa la baza toboganului. Toate astea in casa, de abia astept sa le scot afara.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
La ziua lui Mihnea
just_me31 spune:
hello
mai fetelor , eu vreau trambulina adevarata ,din aceea mare cu plasa de protectie , chiar saptamana asta a aparut la kaufland cu 3 mil jumate ; oricum am zis ca ne mai gandim , locul unde vream sa o punem nu e chiar drept ,mai astept o saptamana si apoi vedem.
Mie imi plac si astea care le-a pus Cameluska , nu stiam ca exista si gonflabile .
2 nopti suntem singurele , husband e plecat la sinaia si-a luat si slipul...pai asta-i viata ???
doina_1984 spune:
Buna!
just me, de ce nu v-ati dus si voi?
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
camisv spune:
Just_me, din aia voiam si noi (am vazut la Jisk), dar ce faceti cu ea iarna?
Cameluska, l-am intrebat pe sot si tunelul l-a comandat de pe "BestKids", a fost ceva promotie la el.
Pianna, idee pentru castig de spatiu: pune jucariile in cosuri din acelea de panza rotunde (sunt in Euro ieftine) iar ziua le depozitezi in patut si-i lasi numai cateva jucarii, seara le pui jos. Noi asa le avem si le tinem in tarc (pe care de fapt nu-l mai folosim)
Sa-mi laud copilul ca stie literele T si R (eu as vrea sa manance singur ca si Ionut). Are in camera lui, pe usa, numele lui scris si in fiecare seara tati ii "citeste", astazi l-a intrebat care-i R si T si le-a aratat
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
O depozitam in cabana , daca incape
Si D are scris numele pe dulap dar eu nici nu m-am gandit sa-i arat /citesc , o sa-l pun si eu pe domn ca el o spala/imbraca/culca seara .
Nu am mers ca e plecat cu serviul .
Nu-i bai ca in noaptea asta e mama la noi .
Somn usor
cameluska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv Just_me, din aia voiam si noi (am vazut la Jisk), dar ce faceti cu ea iarna? Cameluska, l-am intrebat pe sot si tunelul l-a comandat de pe "BestKids", a fost ceva promotie la el. Pianna, idee pentru castig de spatiu: pune jucariile in cosuri din acelea de panza rotunde (sunt in Euro ieftine) iar ziua le depozitezi in patut si-i lasi numai cateva jucarii, seara le pui jos. Noi asa le avem si le tinem in tarc (pe care de fapt nu-l mai folosim) Sa-mi laud copilul ca stie literele T si R (eu as vrea sa manance singur ca si Ionut). Are in camera lui, pe usa, numele lui scris si in fiecare seara tati ii "citeste", astazi l-a intrebat care-i R si T si le-a aratat Camelia,mami de Tudor (10/9/10) |
Bravoooooooooooooooooo
La ziua lui Mihnea
cameluska spune:
Nu acred ca trambulina adevarata o fi buna pt copilasi atat de mici. Si pe cele gonflabile scrie ca sunt pt 2 respectiv 3 ani. Ma gandesc ca, coloana lor vertebrala o fi cam frageda. Am sa intru pe site-ul romedic sa intreb un mediac de-acolo ce parere are.
La ziua lui Mihnea
ancamak spune:
Buna de dimineata!
Cafeluta e servita , doamnele mele!
Trebuie sa-mi fac lista si sa plec prin Lidl si Kaufland. Apoi sa vin sa mai fac un pic de curatenie prin casa . Trebuie sa asamblez bluza realizata de mine.
Maine vin finii si trebuie sa pregatesc ceva ca sa-i surprind. Nu vreau sa va inebunesc cu retetele pe care am pus ochii.