Copilasi iubiti de sept-oct (9)
Raspunsuri - Pagina 16
cameluska spune:
Buna fetelor,
In sfarsit am apucat sa va citesc.
La multi ani tuturor copilasilor ce au facut 1 an si jumatate :) Avem copilasi maricei.
histamina, ouale de prepelita le dadeai fierte, nu? Ioana papa doar masa de pranz si aia cu chiu cu vai :( Ce tare ii strumf cu Cenusareasa, noi suntem cu Pinochio.
doina, la "Nu" sunt momente cand asculta si nu mai face, sau cand tot incearca sa vada daca pateste ceva (de ex la aragaz cand am ceva in duba apropie degetele sa vada se arde).
hadriana, mai e solutia sa te loghezi remote prin browser, dar mere mai greu, si e de preferat sa iti petreci timpul cu copilul. De asa ceva mi-e groaza si mie cand ma voi intoarce la servici, ca de regula aveam ffff mult de lucru, am stat si pana la ora 24. Bravo micutului ca papa singur, sigur a deprins miscarile de la cresa, fiind langa alti copilasi.
doina, ce frumos e Matei :) sa foloseasca sanatos masuta, am vazut ca are si laptop deja :)
camisv, Tudor ar fi bun s-o calmeze pe Ioana cand are crize de tipat. Deocamdata nimic nou :( am inceput stresatul cu olita, si am auzit ca cineva ii tot repeta literele copilului cand avea sub 1 an si la 2 ani le recunostea. Ma gandeam daca as gasi magneti sub forma de litere sa le lipim pe frigider si sa i le tot arat. Ea ma tot pune sa-i scriu numele si repeta(verbal) unele litere dupa mine. De manevrat fermoarulo face, de incaltat se incalta (nu ii pune tot timpul corect) caciula o trage pe cap, manuta o pune la gura cand tusesete (am eu pitici cu cgestia asta) mai avem literle si merem in clasa 0 :D (glumeam)
mari, daca ii spui ca il lasi acolo si pleci fara el, nu-si revine? (legat de tipete) Vezi ca exista pe piata electrosoc impotriva cainilor, scoate un sunet puternic iar cainii pleaca. Am salvat o data un catelus, o haita il inconjurasera, am apasat butonul electrosocului si au luat-o la fuga. (s-a speriat si cel mic dar macar plecasera aia mari din jurul lui).
ce m-am lungit...mai scriu inca unul
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
cameluska spune:
camisv, i-a luat sange din degetel(Synevo) si a facut un scandal monstru. (dar nu poti afla foarte multe prin metoda asta,
hemoleucograma, sideremie, calciu).
andreea, cum ai gatesti spanacul? cu faina?
bebecris, cum suporta David gips-ul?
nicopic, ficatul il fierb putin (sa iasa toate toxinele) apoi il pun in yena cu putin unt si la cuptor, dar nu prea mult sa nu se usuce.
histamina, asa e si Ioana, cu lamaie, ceapa, muraturi, nici macar nu se stramba de la ele.
camisv, de unde ati luat cortul ala cu tunel? Am fost si noi duminica la Zoo, la ora 17 cand s-a inchis :(
just_me, ce domnisoara scuuumpa ai tu acolo.
mari, e un scump Vlad cum adoarme el in diferite ipostaze.
Referitor la tricicleta, pt a noastra (dar cred ca asa sunt cam toate) Ioana are piciorutele prea lungi pt a le tine in suportul ala, si prea scurte pt a ajunge la pedale, asa ca ii mai scapa la roata, le taraie pe jos...nu prea folosim tricicleta, iar carucuirol nu l-am mai vazut de anul trecut.
Si noi suntem dupa-masa dupa somnul de pranz in "pac", dimineata e prin curte. Mai nou Ioana doarme jumate maxim o ora la pranz. De mancat geu papa cate ceva la pranz, fructe nu mai vrea, is disperata, ii gatesc zilnic, tot alta mancare si ea nu mai vrea nimic.
Camisv, mi-ar place sa ne vedem intr-o zi la porumbei. Duminica asta mereti?
Intrebari:
1. copilasii cu dermatita atopica ii mai cremuitit? Ioana avea obrajorii tare uscati si ff rosiii, am inceput sa dau iara cu crema si vad ca e mai bine. In curand trebe sa aplicam si crema de protectie solara, de la ce firma luati ? (sa fie fara parabeni).
2. ce aduce iepurasul micutilor?
Petrecere 1 anisor
cameluska spune:
anca, ce idei ai pt ziua cea mare?
La ziua lui Mihnea
ancamak spune:
Buna de dimineata!
cafeluta e servita
a fost prima noapte in care n-a supt peste noapte. .
de cand s-a schimbat ora strumful meu se culca destul de tarziu 22:30-23 si se trezeste, de fapt inca doarme
doina_1984 spune:
Buna!
Cine mai doreste o cafea??? ca doar sunt treaza de la 7 gata, e clar, asta e programul lui M.
cameluska, 1. Pe M nu-l mai dau cu nicio crema, doar cand mai prinde el ceva, se da singur eu vad ca nici nu i s-a mai iritat pielea, deci nici nu mai am motiv sa-l dau.
2. De la Iepurash cred ca primeste haine de primavara pentru ca jucarii mi-am propus sa nu-i mai iau pentru ca nu se joaca cu ele. Ieri i-am luat 2 carticele si mi le aduce sa i le citesc.
Si laptopul ala care l-ai vazut in poza este bun pentru a o invatza literele, deoarece una din activitati este sa apese o litera si laptopul o scrie si o pronunta, M repeta dupa el. Bine, nu toate literele.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
doina_1984 spune:
Legat de tricicleta si la noi e aceeasi problema cu picioarele, asa ca deja adidasi ii are stricati in bot
pianna, daca vrei sa-ti faci loc strange jucariile de bebe si depoziteaza-le undeva, daca ai unde. Si la noi toata casa este plina de jucariile lui M, mai ales cand le rastoarna din cosh, doar de dragul de a le rasturna ca de jucat nu se joaca cu ele.
just me, ai o domnisoara dulce foc si foarte eleganta
La Cta este innorat si frig nu stiu ce o sa facem astazi, in casa nu vreau sa stam
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
alynta27 spune:
Am vazut pozele!
Anca mi-a placut ca e harnic si-l ajuta pe tataia la plantatr!
Just ce perisor lung are fata! A mea mai deloc!
andreea88 spune:
buna fetele!
Am scris un mesaj d dimineata dar mi l-a sters fimea
Va servesc cu baclavale mi-a adus sotul k mi-era pofta am visat aseara :))
Spanacul il oparesc , in alta oala calesc ceapa verde cu bulion peste care pun spanacul,sare si las30min sa fiarba.cand e gata pun si usturoiul pisat...nu pun faina deloc:)
De iepuras hainute ii luam si masuta cu scaunele:)
Va pup o zi frumossa!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242
nicopic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv Nico, galetusa o umple cu lopatica? ca T. vrea numai cu mana ... si nisipul tot pe haine si-l rastoarna |
Da, cu lopatica umple galetusa. Ce mi-e mie teama la ac cap este sa nu si-l puna in cap, atat am pretentie
Nico, mami Larisa 15/09/10