Copilasi iubiti de sept-oct (9)
Raspunsuri - Pagina 14
camisv spune:
am pus acum cateva, ca n-am mai facut, fiind tot plecati
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
buna seara .. cami ti-am vazut pozele e un scump tudor imi place masuta si scaunelele..
nici eu nu pot sa va dau sfaturi cu intarcarea...noi astazi am iesit putin afara in jurul blocului fiindca batea vantul
va doresc o noapte linistita..
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242
doina_1984 spune:
camisv, e un frumos Tudor si nu mi se pare ca e slab, e un adevarat barbatzel.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
pianna spune:
Salutare fetelor!!
Noi am venit de catev zile de la bunici, nu am apucat sa intru deloc pe forum pt ca toata ziua stam afara. La pranz cand intram in casa pentru mancare si somn e dezastru, cred ca daca am dormi si noaptea in parc ar fi super.
"Ataca" fiecare tricicleta, masinuta sau orice "mijloc de transport" pe care il vede in parc. Pot sa-i spun pana poimarti ca nu-i al nostru si nu avem voie sa ne facem de cap cu el. Inca lucram la partea asta, momentan fara rezultate.
Bebecris, sper ca micutul David e mai bine.
Mari, cu lamaie ai incercat? Zic si eu....
ancamak spune:
Buna de dimineata!
Cafeluta e servita, dragele mele!
Bluzita e pe cale de incheiere.
Sambata i-am luat tricicleta.Ar fi in stare si in casa sa stea cu ea.
Era sa uit ca ne laudam cu doi canini pe pozitia de spargere
O saptamana excelenta
doina_1984 spune:
Neatza!
Anca, multumim pentru cafea ma duc sa-mi mai fac si eu una sa ma relaxez cat doarme M
Si la noi tricicleta e la putere
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
PIANNA, lamaia a fost prima optiune, dar i-a placut.
Aseara am apelat iar la otet si a functionat. Nu i-a mai trebuit, mai ales ca ma strambam si eu si ziceam chhh. Dupa ce a adormit mi-am legat bustul intr-un batic, atat de strans cat am putut (sfatul batranilor) sa nu se umfle si sa fac vreo mastita...sper sa nu fiu nevoita sa apelez la medicamente pt oprirea lactatiei. Asta e...acum am baiat mare...
nicopic spune:
Buna fetele!
Si noi tot mai mult p-afara stam. A facut o pasiune pt nisip, ii place sa umple galetusa si sa o rastoarne pe ea; ieri cand am vrut sa plecam spre casa s-a aruncat pe burta in nisip (eu o stiam cumintica, dar nah..d-acu sa ne tinem..) Astazi ramanem in casa, prea bate vantul tare.
Cami, un frumos Tudor si inaltut mi se pare
Anca, sa stapaniti sanatosi tricicleta.
Mari, spor la intarcat; n-am testat, dar din auzite, incearca ardeiul iute
Nico, mami Larisa 15/09/10
histamina spune:
strumf s-a autointarcat, dar eu tot insist.
apropo de gusturi:lamaia o papa cu mare placere, la piper si ardei iute spune:da-i,da-i, ceapa o adora, la fel usturoiul...............
just_me31 spune:
Hello
Vorba lui CAMI ,si noi ne-am mutat afara ;si D alearga dupa jucariile tuturor ,ale ei nici macar nu o intereseaza .
Eu nu mai pot sa-i schimb scutecul , ca fuge , ba plange.. mare treaba avem si cu imbracatul pentru afara sambata aproape un ceas m-am rugat de ea sa vina la imbracat si tot pe bucati o execut .....no eu nu pot sa o iau cu forta si s-o imbrac .
de citit o fac every day ,dar nu mai am putere sa scriu...
.....vai !!! am uitat sa-mi laud copilul AVEM 2 NOPTI CONSECUTIVE FARA TREZIRE